Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Bana verdiğin söz mü? :44:

Allah sabır versin mati'm 4:30 a kadar gözlerine kibrit çöpü yerleştir bari :18:

Unuttun mu :))
Unuttuysan tamam
Ya isi birakicam ya kafayi yicem ya darp edilip olucem burada birşeyler olacak bana :))
Ne güzel sizler 5 e kadar calisip evinize gidiyorsunuz çok ozeniyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Unutttummmm, neydi o ya söyleee bananeeee:84:

geliş-çıkış saatlerim güzel ama ben işimden o kadar da memnun değilim. hep adamların içindeyim , sürekli çıkmayı düşünüp vazgeçiyorum hemen başka iş bulamam diye. evlenene kadar devam edicem

senin işinde iyi, buraya girene kadar ne çektin hatırlasana.

Nisan söz kına organizasyonunu ben yapicam nasil unutursun :)
Ah yavrum sanki ben bayanlarla calisiyorum sağım solum hep erkek :)
Ama bayanla calismanin daha sıkıntılı olacağını düşünüyorum bayan bayanı kaldıramaz.
Simdi de çok cekiyorum be yavrum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

nedime tacıı gönderecektin dimi

hala sözün geçerli mi

*

o zaman çık eski işine devam et ?

canim dun cevap veremedim
her zaman gittigim hastanedeki rayologa gittim ben dokorumuz o yeterli dedi
sonuclari bittikten 5 dk sonra falan bi rapor halinde verdiler olcumler yaziyo bi de doktrun degerlendirmesi
amniyotik siviyla ilgili falan degerlendirme yapmis bekmemedik yani sonuc icin
bi de bir suru resminiverdiler elleri yuzu omurgas bak bak doyamyorum

Evet bebegim haftaya insallah bi aksilik cikmazsa yeni evimize tasincaz eve kornis avize ankastremiz takilsin hemen temizletcez sonra tasinalim pirrrr annemlere ucucaz insallah :)

aaaaaaaa

çok sevndım canım hayırlı olsun ıstedıgın bırseydı sonucta
pekı bır sorun oldudamı aldınız bu kararı kv ıle falan

aaaaaaaa

çok sevndım canım hayırlı olsun ıstedıgın bırseydı sonucta
pekı bır sorun oldudamı aldınız bu kararı kv ıle falan

tatlım yok sorun olmadı şükür maşallah iyiyiz kv ile, oğluşum buzları eritti aslında çok da uzağa gitmiyoruz alt kata taşııyoruz

Son düzenleme:

off ben biraz geç kaldım gibi yaa randevuyu erkenden almak falan gerekiyomuş benim gittiğim hastanede de perinatoloji bölümü yokmuş radyolog bakıyomuş. başka hastaneleri araştırdım fiyatlar uçuyo 300-400 diyolar antalyada nasıl fiyatlar? neyse bi yerde buldum önce onun kadın dogumundan randevu alıyosun sonra perinatolojiye yönlendiriyomuş dün baya uğraştım.
sonuçları beklememek iyiymiş annemlere uçmak istiyorum artıkkkk

Son düzenleme:
evet kuzum geçmişe bakıp detayları şimdi okudum

buzların erimesinede çoooooooooooooookk sevindim

inşallah hep böyle kalırız senin kv nasıl kuzum iyi huyludur inşallah gerçi noluyosa evlendikten sonra oluyo inşallah evlendikten sonra seni üzecek bi kv olmaz. bi de nişana eylül demişsin niye o kadar uzun sözlü kalıyosunuz ki canım?

canım babam öyle istedi ramazandan sonraya kalsın dedi erkek tarafıda ramazandan sonra uygun dedi . ağustsun sonunda erkek tarafıonın almanyadan akrabaları gelecek madem ramazandan sonra olacak onların gelmesinide bekleyelim dediler öyle oldu ama net tarih bu pazar belli olacak bakalım ya ağustosun son haftası yada eylülün ilk haftası olacak

hayırlısı olsun inşallah canım peki düğünü seneye mi düşünüyosunuz? eğer öyleyse nazarla hem nişandaş hem düğündaş olacaksınız galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…