Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Ne var ki, yok olsun :) Ve ne olsun.. Bildiğin gibi işte kuzum , askerimin evindeyim , dün yolcu ettim..
Az önce uyandım , sersem bir haldeyim .. Kafeine ihtiyacım var :) Sen de yok var ne yok ?

hımm ailen başka bir şehirde mi yaşıyor canım nasıl izin veriyolarlar kızz

benimde şöyle güzel birr soğuk kahveyee

aynı benimde iş yerindeyim vakit geçirmeye çalışıyorum

hımm ailen başka bir şehirde mi yaşıyor canım nasıl izin veriyolarlar kızz

benimde şöyle güzel birr soğuk kahveyee

aynı benimde iş yerindeyim vakit geçirmeye çalışıyorum

Ailemle ben başka şehirde yaşıyoruz. Gerçi ben 3 senedir İstanbulda yaşıyor gibi birşeyim..
Ailemin yanından çok istanbuldayım ..

Sevdiğimin yanındayım. Sıkıyorsa izin vermesinler..

İzin vermediklerine nasıl bir psikolojiye bürüneceğimi , günlerimin onsuz zehir gibi olacağını bildiklerinden ; ha birde benimkine ve ailesine çok güvendiklerinden bir sorun çıkmadı daha..

Tabi ilk başlarda babam biraz laf yapmıştı. Tabi o zamanlar daha yeniydik. Geldi bizim ki tanıdık ettik . Bizde kaldı falan ..
Allah sabır versin , bende haberlere göz gezdiriyorum..
Biraz müzik dinleyip kafa dağıtıyorum sonra vücuduma kuvvet diyip temizliğe başlayacağım..

huriler zombik gibi olmaz tamam mıı
Nasılsın keten helvam , ballı lokmam

Tamam orda bir çelişkiye düştüm doğrudur..

İyiyim güzelim nasıl olayım . Kalktım öyle bakınıp duruyorum . Tek başımayım Evde canım sıkılıyor..
Kayınvalide aradı,kızım diyor canın sıkılıyorsa iş yerine gel falan diyor da halim yok..

Havada sıcak zaten. Hazırlanmaya üşeniyorum.
Dedim ben evde kalayım , evi falan temizlerim dedim.
Akşam yemeği dışarda yiyebiliriz , biz seni arar çıkarsın aşağıda buluşuruz dedi. İnşallah çıkmayız ya..
Temizlikten sonra hiç halim kalmaz çünkü Sen nasılsın bakayım ..

iyi öğlenler kızlaağğ
selam canımm napıyosunnnnn

hımm değişikmiş canımm , bizimkiler ne olursa olsun izin vermezdii

ben onun yaşadığı şehire bile günü birlik gitmiyorum annem o gelsin buraya senin ne işin var diyo

nişan falan yok daha dimi askerden gelinc e mi düşünüyosunuz canım , başla tabiii

Son düzenleyen: Moderatör:

Var var , kendi aramızda yapmştık. Ama öyle çalgılı çengili olmadı..
Askerlik dönüşü Allah kısmet ederse , nişanıda halka açık şekilde yapıcaz . Sonra düğün..
Yani anlayacağın bir aksilik çıkmazsa 2014 geliniyim ..

Brişey sorucam.
Şimdi benim lise diplomam üniversitede..

Ben diplomamı ojinalini gidip liseden bir defalığına tekrardan çıkartabilir miyim ? Bilgisi olan var mı ?

hee anladım canımm hadi bakalım hayırlısı olsun inşallahhh :123:
Brişey sorucam.
Şimdi benim lise diplomam üniversitede..

Ben diplomamı ojinalini gidip liseden bir defalığına tekrardan çıkartabilir miyim ? Bilgisi olan var mı ?

kesin bir bilgim yok ama vermezler sanırım canım çünkü geçici mezuniyet belgesini bile bir kere veriyorlar

eve ne zaman döneceksin , ananın evini temizlediğini hiç görmedimm duymadım
Bende aynı bildiğin gibiyim çocuklar geldi bu sabah evin havası değişti cıvıl cıvıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…