Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Hayallerini gerçekleştiriyosun ne mutlu sana komşum. Çoğu gitmiş azı kalmış 2 seneyi de hep beraber birbirimize destek olarak atlatacağız inşallah. Mağlum bende asker yolu gözleyeceğim

Hiçte aceleye gelmiş gibi durmuyor ben beğendim elbiseyi belki göğüs kısmında biraz taş olsa daha gösterişli olabilirdi ama bu haliyle de gayet güzel kibar duruyor

Aaaaa ciddi misin sen o kadar hazırlık yap isim koy kızım olacak de hastaneden eve erkek bebekle dön Büyük sürpriz olur gerçekten

dimi düşünsene birde erkek olduğunu doğumda veya doğumdan sonra öğreniyosun
bu benim bebeğim değil kiii benim kızııımm vaaaaaarrrr diye inletir insan hastaneyi valla

canım benim elimde mevcut kumaş saten ve üstünede tül koydurcam malum resimdede iki kat
saten kumaşların biraz daha parlak renkleri oluyor ya bu resimdeki biraz mat gidi ama güzel yinede
hazır olunca düğünden sonra resim atarım ben sana...
birde ondan öncesinde kınası olucak ne giysem diye düşünüyorum ondada hiç bilmiyorum valla
hani bi ara elbiseler göstermiştim ya benimki moralimi bozdu bende vazgeçtim almaktan
o pembelisini alsaydım ne iyi olurduu yaa giyerdim kınada işte ne güzel

Son düzenleme:
Iyiyim kiii bu sabah güzel uyandım :) senden naber ?

Ama senin nick hatırlayamadım been

eskıden zelemeleydım ben ,
hanı yapıkredı ye gırmeye calısıyordum ya plan yapıyoduk senle telde de gorusmustuk nasıl unuttun kız benı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…