Günaydın Özgecim
Ben aöf bıraktım bıraktığımdan beri de hiç ilgilenmedim. Sen yaz belki yardımcı olan cıkar, akıştada görünür hem.
Günaydın Özgecim
Ben aöf bıraktım bıraktığımdan beri de hiç ilgilenmedim. Sen yaz belki yardımcı olan cıkar, akıştada görünür hem.
Bilen varsa yazsınya işletmeden 2 dersim kalmış alttan :26:
bu durumda bu sene hem o derleri vereyim hemde ilahiiyatada kayıt yaptırayım diyorum.... yapabilir miyim ikisini acaba ? :26: yani alttan dersim varken 2. ünv kayıt alırlarmı
Nasılsın Tatlım.
Diğer topiğe bayadır uğramıyorsun evlilik işleri ne alemde
Bilen varsa yazsın
İyiyim fındığım sen nasılsın?
NişanlanmışsınHayırlı uğurlu olsun
KK'ya pek fazla girmiyorum bi kaç gündür sık sık girdim. Uğrayacağım. Merak ediyorum neler oldu neler bitti diye
Ramazan Bayramından sonraki pazar günü tanışmaya gelicekler sanırım
Ay çok sevindim senin adına bebeğim.
Nişanıda geciktirmeyin.
Bende evet geçen c.tesi nişanlandım.
Tamda istediğim gibi bir nişan oldu.
Hani hep diyordum ya isteme ile nişan bir arada evde olacak diye, babam sürpriz yapmış havuzbaşını sevdiğim için öyle bir mekan tutmuş nişanımız orada oldu
Darısı başına tatlııımmmm
Fotoğraf isterim, cidden merak ediyorum
Baban ne kadar güzel düşünmüş yaaTekrar tekrar hayırlı olsun inşAllah e malum soruyu sorayım düğün ne zaman
*
Ekim'de ablamın doğumu var. Doğum olmadan önce nişanı yaparız. Eylül ayında söz-nişan olacak. Herşey planladığımız gibi gidiyor şimdilik
Bebeğim burada paylaşamam millet araklıyor faceye gellll
7. ayda bi kilo oluyomuş canım 7 den sonra daha hızlı kilo almaya başlıyomuş
pazar ve p.tesi günü çok korktum ben var yaa normalde oğluşum hiç durmuyodu yerinde karnımı delicek nerdeyse ama o gün hiç kıpırdadığını hissetmedim ben de çok halsizdim valla abartısız öğleden sonra 3 buçuğa kadar yataktan çıkmıyodum zorla o saatte kalkıyodum. dün kıpraşmasaydı dr koşucaktım artık meğer bazı zamanlar bebişte halsiz olurmuş hareket etmezmiş.
komşuuummmm
yok kuzum daha sınavlar devammCanımmmm benim nasılsın iyi misin nerdesin eve döndün mü okul bitti mi anlat bakalım
yok kuzum daha sınavlar devamm
eve gitmedim daha ama bu günlerde gitmem gerekicek hatta yarın gitsem mi diye düşünüyorum
benim liseden bi arkadaşım evleniyor da düğününde nedimesi olucam
elbise diktiriyorum gidip prova yaptırmam lazım ama bu sınavlar yüzünden kıpırdayamıyorum
iki ayağımı bir pabuca soktu benim arkadaş:123:
sen neler yapıyosunn havalar nasıl oralarda
azcık kaynatalımda kızlar gelince şaşırsın üzülsünde tüü kaçırdık diyee
Ayy komşum bi bitemedi şu sınavların can dayanmaz vallahi sen nasıl bunalmıyosun sana da yazık günah
Allah arkadaşını mesut etsin kuzum nasıl elbisen var mı fotoğrafı modeli merak ettim:26:
Burada havalar sıcak dicemde Ramazanla beraber serinlik bastırdı çok şükür. Vakit dolsunda evime gideyim orucumu açayım diye bekliyorum Piskkom ne olsun işte
Hahahh öyle mi diyosun tmm hadi kaynatalım. Gerçi bu saatte bizimkilerden kimse kalmamıştır. Tospikte annesine gidicekti
Canım elbise çok hoşmuş çok beğendim. İnşallah istediğin gibi diker terzi güle güle giyersin.olma mı balııımmmm hemen ekliyim fotosunuEki Görüntüle 1173443
bunu diktiriyorum kuzum uzun olanını nasıl sencee
ama benim kumaşım tabi tam aynı değil alt kısmı biraz daha kabarık olabilir
bide kemer kısmı benimkinde siyah olucak..
Ayy komşumm sormaaa bunalıyorum ama yapçak birşey yok birde 9 tane sınavım var işte bitürlü bitmiyolar
ardındanda staj başlıyor işte üniversiteye gireli beri hiç yazlarım olmadı zaten katlanıyoruz işte napalımm..
çalışmicam bitneside büte kalsın dediğimdede benimki somurtuyor aşkım dayan bizim için geleceğimiz için diye
dayan dayanda ortadan çatlar sabır taşı bile olsaa
Ben tutamıyorum yaaa hasta oldum tam Ramazana 1 gün kala
Ahh kuzumm çocukluk hayalimin peşinden koşuyorum işte liseden beri üniversite sınavına hazırlandım hep senelerceCanım elbise çok hoşmuş çok beğendim. İnşallah istediğin gibi diker terzi güle güle giyersin.
Dediğin gibi bunalsanda yapacak bişey yok bitanem. Kooooskoca doktor hanım olmak kolay mı öyle
Çok zor meslek seçtin Piskkom çoookUfukta buluşma var mı eltin doğurdu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?