Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Günaydın Özgecim

Ben aöf bıraktım bıraktığımdan beri de hiç ilgilenmedim. Sen yaz belki yardımcı olan cıkar, akıştada görünür hem.

ya işletmeden 2 dersim kalmış alttan :26:

bu durumda bu sene hem o derleri vereyim hemde ilahiiyatada kayıt yaptırayım diyorum.... yapabilir miyim ikisini acaba ? :26: yani alttan dersim varken 2. ünv kayıt alırlarmı

Günaydın Özgecim

Ben aöf bıraktım bıraktığımdan beri de hiç ilgilenmedim. Sen yaz belki yardımcı olan cıkar, akıştada görünür hem.

Nasılsın Tatlım.
Diğer topiğe bayadır uğramıyorsun evlilik işleri ne alemde

Son düzenleyen: Moderatör:
ya işletmeden 2 dersim kalmış alttan :26:

bu durumda bu sene hem o derleri vereyim hemde ilahiiyatada kayıt yaptırayım diyorum.... yapabilir miyim ikisini acaba ? :26: yani alttan dersim varken 2. ünv kayıt alırlarmı
Bilen varsa yazsın
Nasılsın Tatlım.
Diğer topiğe bayadır uğramıyorsun evlilik işleri ne alemde

İyiyim fındığım sen nasılsın?

Nişanlanmışsın Hayırlı uğurlu olsun

KK'ya pek fazla girmiyorum bi kaç gündür sık sık girdim. Uğrayacağım. Merak ediyorum neler oldu neler bitti diye

Ramazan Bayramından sonraki pazar günü tanışmaya gelicekler sanırım

Ay çok sevindim senin adına bebeğim.
Nişanıda geciktirmeyin.
Bende evet geçen c.tesi nişanlandım.
Tamda istediğim gibi bir nişan oldu.
Hani hep diyordum ya isteme ile nişan bir arada evde olacak diye, babam sürpriz yapmış havuzbaşını sevdiğim için öyle bir mekan tutmuş nişanımız orada oldu
Darısı başına tatlııımmmm

Fotoğraf isterim, cidden merak ediyorum

Baban ne kadar güzel düşünmüş yaa Tekrar tekrar hayırlı olsun inşAllah e malum soruyu sorayım düğün ne zaman

*

Ekim'de ablamın doğumu var. Doğum olmadan önce nişanı yaparız. Eylül ayında söz-nişan olacak. Herşey planladığımız gibi gidiyor şimdilik

Bebeğim burada paylaşamam millet araklıyor faceye gellll

Kızlar nasılsınız
Ben ölüp ölüp diriliyorum valla sınavlar beni mahvediyo üstüne birde hasta oldum yürüyen ceset gibiyim
Ramazanınızı kutlamak istedim.. Herkese hayırlı bol bereketli bol dualı Ramazanlar dilerim Allahım dileklerimizi kabul etsin inşAllah
Öpüyorum sizlerii en kısa zamanda görüşmek üzereee unutmadım sizi bilesiniz

Gunaydin canlarr

Canim dun kontrolumuz vardi valla dedigim olmus bizim pasa 980 gram olmus masallah
Bir hafta kadar onden gidiyor gelisimi erken kavusmak istiyor melegim de annesi gibi
Bazen bnde panikliyorum oyle bi sure hareket etmeyince de sonra kuvvetli bi tekmecikle mutlu oluveriyoruz

Canımmmm benim nasılsın iyi misin nerdesin eve döndün mü okul bitti mi anlat bakalım
yok kuzum daha sınavlar devamm
eve gitmedim daha ama bu günlerde gitmem gerekicek hatta yarın gitsem mi diye düşünüyorum
benim liseden bi arkadaşım evleniyor da düğününde nedimesi olucam
elbise diktiriyorum gidip prova yaptırmam lazım ama bu sınavlar yüzünden kıpırdayamıyorum
iki ayağımı bir pabuca soktu benim arkadaş:123:

sen neler yapıyosunn havalar nasıl oralarda
azcık kaynatalımda kızlar gelince şaşırsın üzülsünde tüü kaçırdık diyee

Ayy komşum bi bitemedi şu sınavların can dayanmaz vallahi sen nasıl bunalmıyosun sana da yazık günah

Allah arkadaşını mesut etsin kuzum nasıl elbisen var mı fotoğrafı modeli merak ettim:26:
Burada havalar sıcak dicemde Ramazanla beraber serinlik bastırdı çok şükür. Vakit dolsunda evime gideyim orucumu açayım diye bekliyorum Piskkom ne olsun işte

Hahahh öyle mi diyosun tmm hadi kaynatalım. Gerçi bu saatte bizimkilerden kimse kalmamıştır. Tospikte annesine gidicekti

olma mı balııımmmm hemen ekliyim fotosunu
bunu diktiriyorum kuzum uzun olanını nasıl sencee
ama benim kumaşım tabi tam aynı değil alt kısmı biraz daha kabarık olabilir
bide kemer kısmı benimkinde siyah olucak..

Ayy komşumm sormaaa bunalıyorum ama yapçak birşey yok birde 9 tane sınavım var işte bitürlü bitmiyolar
ardındanda staj başlıyor işte üniversiteye gireli beri hiç yazlarım olmadı zaten katlanıyoruz işte napalımm..
çalışmicam bitneside büte kalsın dediğimdede benimki somurtuyor aşkım dayan bizim için geleceğimiz için diye
dayan dayanda ortadan çatlar sabır taşı bile olsaa

Ben tutamıyorum yaaa hasta oldum tam Ramazana 1 gün kala

Son düzenleme:
Canım elbise çok hoşmuş çok beğendim. İnşallah istediğin gibi diker terzi güle güle giyersin.

Dediğin gibi bunalsanda yapacak bişey yok bitanem. Kooooskoca doktor hanım olmak kolay mı öyle
Çok zor meslek seçtin Piskkom çoook Ufukta buluşma var mı eltin doğurdu mu

Ahh kuzumm çocukluk hayalimin peşinden koşuyorum işte liseden beri üniversite sınavına hazırlandım hep senelerce
şimdide kazandık 4 senesi gitti Allahın izniyle son 2 de gidecek hayalim gerçek olacak

Sağol canım beniimm fazla araştırma vaktim yoktu zaten herşey aceleye geliyor ilk gözüme bunu kestirdim bende çok beğendim açıkçası
dediğin gibi inşAllah terzi yapabilir tam olmasa bile en azından buna benzesin

Ağustos gibi Allah kısmet ederse buluşma ayarlamaya çalışıyoruz canımm
Ayy elti doğurmadı dahada ilk aylardan beri kız kız dediler son kontrolde valla bu bebek erkek demiş doktoorrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…