Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

hemen ona da bakıyorum tatlım

okudum nişan alışverişini fln maşallah allah gönlüne göre verdi çok şükür vallahi senin adına çok mutluyum nazarlardan korusun

bak bebeğim çok güzel şeyler var bayıldım ben

öyle oldu sanırım tospiğim yaaa. çok teşekkür ederim canım benim

sizin nasıl olmuştu babana söyleme aşamanız:26:

canım benimkide kolay olmadı babama ben anlattım bi de istemediği bi evlilik olduğu için annemi bulaştırmak istemedim sanki annemin haberi yokmuş gibi davrandım ona kızıcaktı yoksa. yemek yedik ama babam daha masadaydı haberlere bakıyodu açtım konuyu ama ağlaya ağlaya konuştum hep çok sulugözüm ben de. ama benim babam sorular sordu ne zamandır tanıyosun nereli şudur budur falan diye. olmaz dedi unut bunu tamam ben sen istemezsen evlenmem dedim ama bi başkasıyla da evlenmem dedim. bi hafta bi sessizlik oldu sonra erkek kardeşim geldi okuldan sömestra babam kardeşime de anlatmamı istedi (sanki haberi yok) neyse kardeşimde bilmezden geliyo anlattım ama ben yine ağlıyorum en son babam dedi ben senin vebalini alamam dedi madem bununla evlenmek istiyosun allah pişaman etmesin gelsin önce kendii tanışalım dedi öyle sürecimiz başladı. ama o babama mevzuyu açacağım hafta uykularım kaçtı evin içinde deli dana gibi dolanıyorum

kendin nasıl söyledin bee:18:

bende anneeme söylettrmeseydim keşke,annem savunamamış,cevap verememiş, sanırım bu iş bana kaldı seninki gibi

bak bebeğim çok güzel şeyler var bayıldım ben

öyle oldu sanırım tospiğim yaaa. çok teşekkür ederim canım benim
ayyyy daldım siteye çok güzel şeyler var kago da bedavaymış alırım ki bi sürü
kendin nasıl söyledin bee:18:

bende anneeme söylettrmeseydim keşke,annem savunamamış,cevap verememiş, sanırım bu iş bana kaldı seninki gibi

kız bi de gittim konuya nasıl girdim biliyo musun

baba beni istemeye gelecekler şimdi gülüyorum ama o zaman yusuf yusuf durumları vardı

ohanz yaniiiiiii

şaka gibi,yürek mi yedin o gün

hasret giderirsiniz kaç gün kalcaksın,

bilmiyorum ki canım dönüş almadım henüz eşim gelebilirse bi hafta sonra onla da bi hafta daha kalmış olurum eder iki hafta ama işleri ayarlayıp gelemezse bi hafta sonra dönerim diyorum hem ramazan zamanı kocişimle sahur yapmak istiyorum oruç tutamasam da hamilelikte

sen 2 canlısın artık,hafiften acıkınca bile paşacık tekmeliyodr.

annnneeeeee nutella diyodr

sen 2 canlısın artık,hafiften acıkınca bile paşacık tekmeliyodr.

annnneeeeee nutella diyodr

ayy hiç sorma ama kabızlık sorunu başladı ne yaptıysam fayda etmedi o yüzden yemek yiyesim gelmiyo valla yediklerim karnımda kaldıkça kilo alıyorum sabah ağladım valla sinirden. kendi doktoruma gittim ayrıntılı usg den sonra ama tatildeymiş ilaç yazsın dicektim çok mutsuzum bu durumdan.

anammm topik eski foruna geri donmus kac. gundur bu sefer de ben kacirdim
neyse yine gelirsiniz herhal o zaman yetisirm muhabbete

bencede al kuzummmmmmmmm

hem kaliteli hemde çok uygunnnnn
benım kuzenım bebeğinin herrrşeyini bu siteden aldı ve çookta memnun

amin kuzum amin zaman geçsin yanımıza gelsin hemen sağlıkla inşallah seve seve doyamıcam bu gidişle dr yarım saat baktı ben yarım saat sırıtık bi şekilde oğluşumu izledim

ayyy izlenmezmi yaaa izlenmezmi kimbilir nasıl güzel bir duygudur . rabbim hepimize yaşatsın inşALLAHHHHHHHHHH

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

aöf hakkında bir soru sormam lazım kim biliiiiiiiiiirrrrrrrrrrr?????????????

Günaydıııın kızlar

Dün ptt'ye gitcektim, babam gel bırakıyım seni dedi,yanında annemde vardı.

Ben arabadan inince anneme demiş ki 'nazar sorarsa eğer baban kısmet dedi dersin' demiş

İçime su serpildi.

Çooook büyük ihtimalle ( Allah nasip ederse ) Ramazan Bayramının haftasına pazar günü gelecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…