hemen ona da bakıyorum tatlım
okudum nişan alışverişini fln maşallah allah gönlüne göre verdi çok şükür vallahi senin adına çok mutluyum nazarlardan korusun
sizin nasıl olmuştu babana söyleme aşamanız:26:
canım benimkide kolay olmadı babama ben anlattım bi de istemediği bi evlilik olduğu için annemi bulaştırmak istemedim sanki annemin haberi yokmuş gibi davrandım ona kızıcaktı yoksa. yemek yedik ama babam daha masadaydı haberlere bakıyodu açtım konuyu ama ağlaya ağlaya konuştum hep çok sulugözüm ben de. ama benim babam sorular sordu ne zamandır tanıyosun nereli şudur budur falan diye. olmaz dedi unut bunu tamam ben sen istemezsen evlenmem dedim ama bi başkasıyla da evlenmem dedim. bi hafta bi sessizlik oldu sonra erkek kardeşim geldi okuldan sömestra babam kardeşime de anlatmamı istedi (sanki haberi yok) neyse kardeşimde bilmezden geliyo anlattım ama ben yine ağlıyorum en son babam dedi ben senin vebalini alamam dedi madem bununla evlenmek istiyosun allah pişaman etmesin gelsin önce kendii tanışalım dedi öyle sürecimiz başladı. ama o babama mevzuyu açacağım hafta uykularım kaçtı evin içinde deli dana gibi dolanıyorum
ayyyy daldım siteye çok güzel şeyler var kago da bedavaymış alırım ki bi sürübak bebeğim çok güzel şeyler var bayıldım ben
öyle oldu sanırım tospiğim yaaa. çok teşekkür ederim canım benim
kendin nasıl söyledin bee:18:
bende anneeme söylettrmeseydim keşke,annem savunamamış,cevap verememiş, sanırım bu iş bana kaldı seninki gibi
ayyyy daldım siteye çok güzel şeyler var kago da bedavaymış alırım ki bi sürü
kız bi de gittim konuya nasıl girdim biliyo musun
baba beni istemeye geleceklerşimdi gülüyorum ama o zaman yusuf yusuf durumları vardı
ohanz yaniiiiiii
şaka gibi,yürek mi yedin o gün
bi hafta diyorum yaa hazırlık yaptım evde deli dana gibi sabahlara kadar dolandım ayy deli cesareti geldi
deliii
isim işini naptınız
aynı yerde sayıyoruz canım
bu arada yarın annemlere uçuyorummm
hasret giderirsinizkaç gün kalcaksın,
bilmiyorum ki canım dönüş almadım henüz eşim gelebilirse bi hafta sonra onla da bi hafta daha kalmış olurum eder iki hafta ama işleri ayarlayıp gelemezse bi hafta sonra dönerim diyorum hem ramazan zamanı kocişimle sahur yapmak istiyorum oruç tutamasam da hamilelikte
sen 2 canlısın artık,hafiften acıkınca bile paşacık tekmeliyodr.
annnneeeeee nutella diyodr
ayyyy daldım siteye çok güzel şeyler var kago da bedavaymış alırım ki bi sürü
kız bi de gittim konuya nasıl girdim biliyo musun
baba beni istemeye geleceklerşimdi gülüyorum ama o zaman yusuf yusuf durumları vardı
amin kuzum amin zaman geçsin yanımıza gelsin hemen sağlıkla inşallah seve seve doyamıcam bu gidişle dr yarım saat baktı ben yarım saat sırıtık bi şekilde oğluşumu izledim
Günaydın ÖzgecimGünaydın Kızlaaarrrr
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
aöf hakkında bir soru sormam lazım kim biliiiiiiiiiirrrrrrrrrrr?????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?