Sabun işine hiç girme çok zahmetli canım bi kadın yapıyodu ona sordum o da tanesi 5 lira dedidimi. şeker hamurunu ben hiç sevmedim :120:
daha kalıcı bişi olsun istiyorum.
sabun da olabilir. ama nasıl yapcam onu o da var :26:
aklına gelirse yaz kuzum
Biz önceden haftada 2-3 gün görüşüyoduk şimdi pazardan pazara hiç yetmiyo ki
Olmazsa o size gelir sen onlara gidersin öyle görüşürsünüz kuzum napıcaksın hem 1 sene az görüşsenizde olur ucunda hep birlikte olmak var
Bende nişanlıyım kuzum 10 ay oldu düğünüm seneye olacak inşallah beklemedeyim hala
bak bunlar cok orjinal , çok beğendimm
Aaa hangi ayda düşünüyorsun düğünü tatlım?
Bizimde seneye olacak allahın izniyle aynı dönemlerde gidiyoruzdur belki
Çeyiz hazırlıkları nasıl gidiyor?
Ben henüz mutfağıma sadece hoşuma giden bi kahve fincanı aldım.
Düğün seneye diye kasmıyorum ama zamanda su gibi geçiyor valla.
öyle yapanlar var evet, eğer durumları pek müsait değilse yapsın 12 ay canım. sıkıntı cekmezsin ilerisini de düşün derim.Kasımda askere gidicek
Bi de uzun dönem diyo offf ben kısa dönem çıksın diye dua ediyorum o uzun dönem olursa düğünü yaparken sıkıntı çekmeyiz toplu paramız olur diyo bayılazaaaaaaam
askerlik işi olmayaydı iyidi.Bende evlenmek istiyorumda şartlar izin vermiyo
Üstündeki şekerler yoktu bende canım sırf tüldü nikah şekeri gibi değildi:26:
sabah 9- akşam 5:30 çalışıyorum ama elalemin adamlarıyla burda oturmaktan bıktım. çıkabilirim de
her ısın zorlugu oluyor saatlerın ıyıymıs bn 12 saat calısıyorum gecem gunduzume karıstı
12 saat bana fazla gelir, evi otel gibi kullanıyosun resmen, insan yaşadığından yediğinden içtiğinden anlamıyo sosyal hayat 0 .
benim için çalışma saatleri çok önemlidir.
Canım çok hoş gözüküyolar çok beğendim
Ayna benimde aklımda daha iyi bi fikir bulamazsam öyle yapacağım sanırım
öyle yapanlar var evet, eğer durumları pek müsait değilse yapsın 12 ay canım. sıkıntı cekmezsin ilerisini de düşün derim.
askerlik işi olmayaydı iyidi.
ay ne biliyim bana öyle geldi:18:
Ailesine yüklenmek istemiyo düğününü kendi yapmak istiyo ama ben ağzdından çıkıp burnundan çıkıp kısa döneme ikna edicem ağustosa kadar vaktim var ikna edebilmek için
12 saat bana fazla gelir, evi otel gibi kullanıyosun resmen, insan yaşadığından yediğinden içtiğinden anlamıyo sosyal hayat 0 .
benim için çalışma saatleri çok önemlidir.
Beğenmene çok sevindim canım benim
Yinede netten bi bakınırız gün geçtikçe çok daha güzel şeyler çıkıyor ortaya valla
Ben bikaç bişey buldum kına gecesi için gördükçe klasöre kaydediyorum acele gelmesin aklımdan çıkmasın diye
sen kendin hazırlayacaksan uğraştırır balım sabunları boşver
An itibari ile vazgectimSabun işine hiç girme çok zahmetli canım bi kadın yapıyodu ona sordum o da tanesi 5 lira dedi
Beğenmene sevindim yavruşumm
Bende bi netten bakınayım nişanın için belki daha cici şeyler bulabiliriz.
Benimki aceleye geldi yoksa neler neler yaptırırdım
canım çok beğendim ama ben istanbullara gelip nasıl yaptırıyım :2:
aynı şişelerden içi kolonya olanlarından düşünüyorum, bi kolonyacıyla konuşmuştum hatta, kolonya nasıl olur sence ?
Yavruşum ben bunların ikisinide netten yaptırttım.
Kolonyada güzel olur şekli falan ansıldı tatlı cicili bicili birşey mi?
Ona diyorum sen askere gidip gelene kadar ben başka biriyle tanışıp düğün bile yaparım sinirden deliye dönüyoben bi 12 ay da asker bekleyemem diyosun hedaha bide asker dönüşü hazırlıklar var.
valla hakkınızda hayırlısı olsun, bi taraftan özlem, bi taraftan nereye düşeceği konusu, bi taraftan da düğün masrafları vs.
iyi düşünün.
Ona diyorum sen askere gidip gelene kadar ben başka biriyle tanışıp düğün bile yaparım sinirden deliye dönüyo
Biliyorum o da bi an önce düğün yapmak istiyo beklemek istemiyo ama en mantıklısını bulmaya çalışıyo bizim kafalar karman çorman oldu 1 sene ayrı kalacağıma mı yanayım, askerde ne yapıyo ne ediyo diye mi üzüleyim, yoksa düğün 1 sene daha ertelendi diye mi üzüleyim. Offf çok sıkıntılı bu işler hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Canım askerliğe göre tarih netleşecek uzun dönem askerlik olursa seneye bile olmaz offfff
Düşündükçe sıkıntı basıyor vallahi
Benm çeyizim hazır güzelim eksiğim kalmadı çok şükür hatta çeyiz topiğim var bakabilirsin tabi orada aldıklarımın 4te 1i ancak vardır
Sırf cidden merak ettiğimden soruyorum, erken nişanlandım diyor musun?
yaş açısından değil , çok fazla nişanlı bekledik diye?
Sağol bebeğim hepimizin hakkında hayırlısı inşallahİnşallah uzun dönem çıkmaz kuzum da hemen kavuşursun sevdiceğine
Bakayım çeyizine şimdi tatlım banada fikir olur hem
İnsan sıkılır nişanlı beklemekten nedense öyle düşünüyorum dediğin gibi bi tarafta akrabalar, diğer tarafta nişanlıcanla görüşememe ..Demiyorum aslında kuzum nişanlılığın tadı bambaşka ama insan nişanlandığı zmn doğal olarak evlilik beklentisine daha fazla giriyor bi an önce düğünü olsun sevdiğine kavuşsun istiyor en kötü yanı da sürekli düğün ne zmn diye soran akrabalar
öyle yapanlar var evet, eğer durumları pek müsait değilse yapsın 12 ay canım. sıkıntı cekmezsin ilerisini de düşün derim.
askerlik işi olmayaydı iyidi.
ay ne biliyim bana öyle geldi:18:
Ailesine yüklenmek istemiyo düğününü kendi yapmak istiyo ama ben ağzdından çıkıp burnundan çıkıp kısa döneme ikna edicem ağustosa kadar vaktim var ikna edebilmek için
Ben bikaç bişey buldum kına gecesi için gördükçe klasöre kaydediyorum acele gelmesin aklımdan çıkmasın diye
Evet canım iyi yapıyorsun.
Ben her ne kadar severekte aldıysam aceleye geldi.
Hatta hediyeliklerim nişanıma 1 gün kala geldiler.
Kıyameti koparmıştım.
Sonra orkestra için tuttuğumuz adam nişana 1 gün kala hastalandı gelemeyeceğini söyledi vızır vızır başka orkestra aradık.
Nişan makyajım ve saçım yapılırken elimden telefon düşmüyordu fotocu geç kaldı falan hepsi ile ben uğraştım stresten ölüyordum dünyanın en talihhsiz geliniyim sanırım aklıma geldikçe o şanssızlıklarım zor tutuyorum kendimi gözlerim doluyor valla
An itibari ile vazgectim
sağolun
olurda bulursan burda paylaş kuzuş
bayanlı- erkekli toplamda 40 kişi falan olur .
he bu arada erkeğe ayrı-kadına ayrı verebileceğimiz bişiler tercih etcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?