Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Oo sen işi biliyosun

Anladım kuzum sağol bi bakayım oraya.

Bizim 21.01

7.30 gibi evde oluyorum çorba yapıyorum yemeği annem yapmış oluyo ya da ben hafif bişeyler hazırlıyorum zaten çorbadan başka bişey yiyemiyo ki insan

Bizim 8:44

biz masada keyif yaparken siz daha yeni başlamış oluyorsunuz :18: topluca kars'a mı gitsek napsak

*

ben de dün 3 de cıktım. bugün 5 de cıkcam. dün akşam pilav yaptım. mevlüt pilavı gibi oldu

çorba doyuruyo insanı. ama göz doymuyo

Canım internete hasır saplı porselen demlik diye yaz bir sürü çıkıyo bilindik siteler var içlerinde sorun yaşaacağını sanmıyorum

Tamam kuzucum benim çok sağol
Ya bugünde hiç çalışasım gelmiyor işlerim birikti bakamıyorum ya püff

Gerçekten saatler çok uzun ama o huzur hiç bişeyde yok Dün saat 7de regl oldum nasıl üzüldüm anlatamam. Eve giderken bir sürü alışveriş yaptım kafamda onu yaparım bunu yaparım diye kuruyorum ama bi parça ekmek attım ağzıma sırf orucumu açayım diye sonra içimden ne yemek hazırlamak geldi ne başka bişey oruçlu olmak çok farklı
Tamam kuzucum benim çok sağol
Ya bugünde hiç çalışasım gelmiyor işlerim birikti bakamıyorum ya püff

Benm hiç bi gün çalışasım gelmiyo

insan kendi suçlu hissediyo dimi.

Benim bu sene bölünmeyecek sanırım tam cuma günü bitti çünkü, bayrama olurum heralde.

Valla en güzeli ev hanımlığı diyorum kimse bana inanmıyor
Oh sabah kalk kocişi yolcula mige anlıyı kahvaltı eşliğinde izle.
Sonra evi toparla git komşulara güne
Kocişin gelmesine 1 saat kala eve gel yemek yap oh missss

Valla Temmuz diyolar ama bakalım, inşallah mayıs sonuna atabiliriz ya

2015 gelinleri. ımm çok karizmatik

Neden o kadar geç kuzum :26: Yetiştiremez misiniz diye yoksa başka birşey mi ? Mayıs Haziran sizin için uygun aslında :26: Valla nişanlım burada olsa yada bir kaç ay erken gelecek olsa 5 Mayısta evlenirim

05.05.2008-05.05.2015 olarakta yeni bir efsane olurum

Evet karismatik güsel gelinleris

insan kendi suçlu hissediyo dimi.

Benim bu sene bölünmeyecek sanırım tam cuma günü bitti çünkü, bayrama olurum heralde.

Evet kesinlikle bildiğin vicdan azabı çektim :18:

İnşallah bikaç sene sonra benimde aynı böyle bi hayatım olacak

Ablamla knştuklarımızı anlatmadım mı kuzum :44: Hatta o Eylül deyip duruyo

keşke sizin o tarihte olabilseydiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…