yemegımı yedım geldım napıyosunuz bakalım kızlar
Yok canım diyeceklerini sanmam hem zaten gitmeden önce benimkine tembihliyorum şu kadar oturucaz diye sonra o diyo hadi kalkalım diye bende beyimin sözünü dinlemiş oluyorum
Canım ben internetten pek almadım ama Ergün Paşabahçeyi çok övüyolar ürünleri zamanında düzgün şekilde ulaştırıyolarmış.
Allah kabul etsin bebeğimBen niyetliyim. Sana afiyet olsun zelişcim..
muahbbet ediyoruz kızlarla
Oo sen işi biliyosun
Yok canım diyeceklerini sanmam hem zaten gitmeden önce benimkine tembihliyorum şu kadar oturucaz diye sonra o diyo hadi kalkalım diye bende beyimin sözünü dinlemiş oluyorum
Canım ben internetten pek almadım ama Ergün Paşabahçeyi çok övüyolar ürünleri zamanında düzgün şekilde ulaştırıyolarmış.
Allah kabul etsin bebeğim
Ehh öğrendim zamanla
Anladım kuzum sağol bi bakayım oraya.
Canım bak burda 19 lira http://www.n11.com/hasir-sapli-porselen-demlik-P21898983
İftar epey geç oluyor ya eve gidince yemek yapıyor musunuz?
Aaa evet kuzum ama senin çiçekli daha hoşuma gitti.
İnşallah çarşıda bulurum.
Bizim 21.01
7.30 gibi evde oluyorum çorba yapıyorum yemeği annem yapmış oluyo ya da ben hafif bişeyler hazırlıyorum zaten çorbadan başka bişey yiyemiyo ki insan
Canım internete hasır saplı porselen demlik diye yaz bir sürü çıkıyo bilindik siteler var içlerinde sorun yaşaacağını sanmıyorum
ehehehe
sizin olayınız da farklı canım, beklemekten başka şansınız yoktu ama 2015 bizim senemiz olcak
Evet kuzu mecburuz ama sen bu kadar bekleme sakın 6-7 ay en uygunu
2015 gelinleri olarak bir efsane olucas
Bizim 8:44
biz masada keyif yaparken siz daha yeni başlamış oluyorsunuz :18: topluca kars'a mı gitsek napsak
*
ben de dün 3 de cıktım. bugün 5 de cıkcam. dün akşam pilav yaptım. mevlüt pilavı gibi oldu
çorba doyuruyo insanı. ama göz doymuyo
Tamam kuzucum benim çok sağol
Ya bugünde hiç çalışasım gelmiyor işlerim birikti bakamıyorum ya püff
Gerçekten saatler çok uzun ama o huzur hiç bişeyde yokDün saat 7de regl oldum nasıl üzüldüm anlatamam. Eve giderken bir sürü alışveriş yaptım kafamda onu yaparım bunu yaparım diye kuruyorum ama bi parça ekmek attım ağzıma sırf orucumu açayım diye sonra içimden ne yemek hazırlamak geldi ne başka bişey oruçlu olmak çok farklı
Benm hiç bi gün çalışasım gelmiyo
Gerçekten saatler çok uzun ama o huzur hiç bişeyde yokDün saat 7de regl oldum nasıl üzüldüm anlatamam. Eve giderken bir sürü alışveriş yaptım kafamda onu yaparım bunu yaparım diye kuruyorum ama bi parça ekmek attım ağzıma sırf orucumu açayım diye sonra içimden ne yemek hazırlamak geldi ne başka bişey oruçlu olmak çok farklı
Benm hiç bi gün çalışasım gelmiyo
Valla Temmuz diyolar ama bakalım, inşallah mayıs sonuna atabiliriz ya
2015 gelinleri. ımm çok karizmatik
Evet kesinlikle bildiğin vicdan azabı çektim :18:insan kendi suçlu hissediyo dimi.
Benim bu sene bölünmeyecek sanırım tam cuma günü bitti çünkü, bayrama olurum heralde.
Valla en güzeli ev hanımlığı diyorum kimse bana inanmıyor
Oh sabah kalk kocişi yolcula mige anlıyı kahvaltı eşliğinde izle.
Sonra evi toparla git komşulara güne
Kocişin gelmesine 1 saat kala eve gel yemek yap oh missss
Neden o kadar geç kuzum :26: Yetiştiremez misiniz diye yoksa başka birşey mi ? Mayıs Haziran sizin için uygun aslında :26: Valla nişanlım burada olsa yada bir kaç ay erken gelecek olsa 5 Mayısta evlenirim
05.05.2008-05.05.2015 olarakta yeni bir efsane olurum
Evet karismatikgüsel gelinleris
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?