Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Hoş buldum bebeğimm

Bende konuya şöyle bir balıklama atlayarak ve uzun bir dönem nişanlı kalacak biri olarak önermiyorum. Biz biraz mecbur kaldık aslında. Düşündüğümüz gibi gitmedi olaylar. Kasımda nişanlandık ve tecil bozdurdu nişanlım sonrasında hemen alırlar diye düşündük ama bu yeni yasayla beraber çok fazla başvuru olunca Mayısa kaldı askerliğimiz. Rabbime şükürler olsun bu günlerimizi de özlemle bekliyorduk nasip etti bize. Hakkımızda böylesi hayırlıymış diyoruz. Ben nişanlımı beklemekten asla gücenmiyorum ama şu akraba, eş, dost sormayın artık düğün tarihini yahu valla onlardan yıldım

Canımmm iyiym sen nasılsın bebiş nasıl yaramazlık yapıp yoruyo mu seni

bizde iyiyi canim
bu aralar bol bol tekmeliyo pasam dogunca pek hareketli olcak galiba
dogsun da sag salim raziyim yaramazliklarina

Ali Kayra olucak canim insallah
son anda bi degisiklik olmazsa

ehehehe

sizin olayınız da farklı canım, beklemekten başka şansınız yoktu ama 2015 bizim senemiz olcak

Tamam yavrum yazarım faceden.
Renkli renkli kolonyalarda çok cici olur ayyy
Bekliyorum

İnşallah güzel olur , tabi olursa

bizde iyiyi canim

Tosbişte Ali diyordu ama vazgecti galiba, isim konusunda eşiyle uzlaşamadılar bi türlü

Güzel ikili olmuş

İnsan sıkılır nişanlı beklemekten nedense öyle düşünüyorum dediğin gibi bi tarafta akrabalar, diğer tarafta nişanlıcanla görüşememe ..

evlenincede bebek yok mu daha demeye başlarlar
Canım mesela bize yemeğe geliyo babamla sohbet ediyolar onları her öyle gördüğümde şükrediyorum bugünlerin gelmesini çok bekledim diyorum düğünlere misafirliğe fln birlikte gidiyoruz mutlu oluyorum ama yinede uzun nişanlı kalmak zor oluyo sorumluluğun artıyo
Amin canım benim inşallah.
Bu arada isim neydi? :13:
Lunnaaaa :)))))))))
bizde iyiyi canim

Kayranın anlamı ne kuzum güzelmiş ismi

Son düzenleyen: Moderatör:

Elbette güzel yönleri var ama ben olumsuz tarafını düşünüyorum ne hikmetse :18:

Nişanlıcanın ailesi ne sıklıkla geliyor kuzu

Elbette güzel yönleri var ama ben olumsuz tarafını düşünüyorum ne hikmetse :18:

Nişanlıcanın ailesi ne sıklıkla geliyor kuzu

Tatlm ilk zmnlar sık sık geliyolardı 15te 1 falan. Sonra onlar memlekete gittiler bikaç ay kaldılar artık o kadar sık gelmiyolar. 2 hafta önce pikniğe gittik hep beraber.

Tatlm ilk zmnlar sık sık geliyolardı 15te 1 falan. Sonra onlar memlekete gittiler bikaç ay kaldılar artık o kadar sık gelmiyolar. 2 hafta önce pikniğe gittik hep beraber.

fazla samimiyet tez ayrılık getirir. en iyisi böyle boşver. ramazanda da ifatara gidip gelirsiniz. sonra bayram gelir.

Olur balım neden olmasın ki ..

Aynen öyle kuzum çok görüşmeyelim bikaç haftada bir ben gidiyorum yarım saat 1 saat oturuyorum yeter çok bile

Bi görünüp evine dönüyosun he.

alıştın mı peki?

çekingenlik var mı anne babasına karşı?

Hahaha anlaşıldı tatlım

Gidiyorum bi çay içiyoruz sonra nişanlımla dışarı çıkıyoruz napıyım koca gün onlarla oturup

Yok kuzum hiç çekingenlik fln yok bende gayet rahatım valla

aman bu gelin de 5 dk oturup kalkıyo iki ddikodu yaptırmıyo derse arkandan

9 aydır cekingenlik kalır mı artık

ilk zamanlar öyleymiştir belki.

Gidiyorum bi çay içiyoruz sonra nişanlımla dışarı çıkıyoruz napıyım koca gün onlarla oturup

Yok kuzum hiç çekingenlik fln yok bende gayet rahatım valla

Tatlım mutfak eşyalarımı alabileceğim güvenilir uygun bi intrnet sitesi varmı?

yemegımı yedım geldım napıyosunuz bakalım kızlar

aman bu gelin de 5 dk oturup kalkıyo iki ddikodu yaptırmıyo derse arkandan

9 aydır cekingenlik kalır mı artık

ilk zamanlar öyleymiştir belki.
Yok canım diyeceklerini sanmam hem zaten gitmeden önce benimkine tembihliyorum şu kadar oturucaz diye sonra o diyo hadi kalkalım diye bende beyimin sözünü dinlemiş oluyorum
Tatlım mutfak eşyalarımı alabileceğim güvenilir uygun bi intrnet sitesi varmı?
Canım ben internetten pek almadım ama Ergün Paşabahçeyi çok övüyolar ürünleri zamanında düzgün şekilde ulaştırıyolarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…