Ablamla knştuklarımızı anlatmadım mı kuzum :44: Hatta o Eylül deyip duruyo
keşke sizin o tarihte olabilseydiiiiiii
Evet kesinlikle bildiğin vicdan azabı çektim :18:
İnşallah bikaç sene sonra benimde aynı böyle bi hayatım olacak
Hee ben onu neden nişan için hatırlıyorum :44:Hatlar karıştı
Yok yok daha fazla ertelemeyin ya
Nişan içinde Aralık ta olur diyo
neyse ki nişan mevzusu tamam (yani inşallah ) bakalım zaman ne göstercek. :26:
Kuzum sanırım ablan biraz ailelerin birbirini tanıması için bu şekilde düşünüyor. Alışılsın falan istiyor ama bilemiyorum bence gerek yok o kadar uzatmaya. Ahh sendeki durum bende olacaktı ki 3 ayda nişan düğün çıkardık işin içinden
İş bize kalsa derhal bascaz nikahı
ama aileler var işte öyle olmuyo kuşum.
*
galiba acıktım..
Aynen benimde kuzum
Nişanlım ben çalışmanı istemiyorum diyor, ama ben yine bi 2,3 yıl kadar çalışırım işim rahat çoğu zaman hiçbirşey bile yapmıyorum.
Biraz para biriktiririz sonra çıkarım işte oh gelsin müge anlılar gitsin evim şahaneler
Benmki de istemiyo ama ondan çok ben istemiyorumEvlendiğimizde borcumuz olursa bende 1-2 yıl çalışırım sonra çıkarım diye düşünüyorum bakalım kısmet
Ben niyetliyim. Sana afiyet olsun zelişcim..
muahbbet ediyoruz kızlarla
Afiyet olsun kuzum bende hastayım oruç tutamıyorum bugün
Ya valla kuzum o kadar 4 yıl üni okudum şimdide yüksek lisansa tamamlıyorum ama inan ki çalışmak öyle snir bozucu ki okuduğuma deymedi yani.
Belki kendi mesleğimi yapsam herşey çok daha farklı ve zevkli olabilirdi ama okuduğum blüm medya ile alakalı ve erkek arkadaşım işimi yapmamı istemiyor çünkü düzenli bir çalışma saatim olmaz.
Nişanlımsa polis tam bi memuriyet hayatı sürelim istiyor aslında en güzeli böyle olması
Eskiden bende çalışmamayı düşünemezdim. Nişanlımla henüz flört aşamasındayken eşinin çalışmasına pek gönlü olmadığını söyleyince nasıl karşı çıkmıştım anlatamam hayatta öyle şey olmaz diyodum ama şu yaşımda çalışmaktan bunaldım işe gelirken ayaklarım geri geri gidiyo ev hanımlarına çok özeniyorumeskıden calısmayı sevıyordum artık bende sevmıyorum zengın koca bulup oturcm evde
Evet kuzumadet mı oldun cnm
Eskiden bende çalışmamayı düşünemezdim. Nişanlımla henüz flört aşamasındayken eşinin çalışmasına pek gönlü olmadığını söyleyince nasıl karşı çıkmıştım anlatamam hayatta öyle şey olmaz diyodum ama şu yaşımda çalışmaktan bunaldım işe gelirken ayaklarım geri geri gidiyo ev hanımlarına çok özeniyorum
Evet kuzum
Eskiden bende çalışmamayı düşünemezdim. Nişanlımla henüz flört aşamasındayken eşinin çalışmasına pek gönlü olmadığını söyleyince nasıl karşı çıkmıştım anlatamam hayatta öyle şey olmaz diyodum ama şu yaşımda çalışmaktan bunaldım işe gelirken ayaklarım geri geri gidiyo ev hanımlarına çok özeniyorum
Evet kuzum
bende artık calısmaktan bıktım sıkıldım ınsanlardan ıs ılıskılerıden herseyden bu yuzden duzgun bırı cıkarsa karsıma harbıden evlenıp evımın kadını olcam yanı
Aynı durum bende de var canım
Benim eski sevgilim ben Ünideyken çalışamazsın falan diyordu bende diyordum seninle evlilik işi asla olmaz ben çalışmak için okuyorum emek veriyorum diyordum ama iş hayatına girince asla ve asla çalışmak istemediğimi anladım.
3 kuruşluk insanların mallıklarını çekiyorsun.
Kimsenin deyim yerindeyse ağız kokusunu çekemem.
Çok şükür rabbime nişanlımın maaşı ile orta karar bi memur ailesi olarak geçinip gideriz.
Atıyorum 2 ayakkabı değilde 1 tane alırım huzurum olur mutlu olurum en azından.
Valla bu iş hayatı yaşlandırdı beni
Ben anneme sıkıldım çalışmak istemiyorum deyince nasıl kızıyo bana. Daha bu yaşta bıkılır mıymış ben rahatıma çok düşkünmüşüm
Ben anneme sıkıldım çalışmak istemiyorum deyince nasıl kızıyo bana. Daha bu yaşta bıkılır mıymış ben rahatıma çok düşkünmüşüm
Doğru diyosun kuzum bi de ben ev işi yapmayı mutfakta yemek yapmayı çok seviyorum terapi gibi geliyo bana. Her zmn tertemiz, kavanozunda kurabiyelerin eksik olmadığı bi ev hayal ettim. Çalışırsam istediğim gibi düzenli olamayacağım, ev işlerine yetişemeyeceğim
Sagol teyzesiCanım mesela bize yemeğe geliyo babamla sohbet ediyolar onları her öyle gördüğümde şükrediyorum bugünlerin gelmesini çok bekledim diyorum düğünlere misafirliğe fln birlikte gidiyoruz mutlu oluyorum ama yinede uzun nişanlı kalmak zor oluyo sorumluluğun artıyo
Lunnaaaa :)))))))))
Kayranın anlamı ne kuzum güzelmiş ismi
Bizim ali kayinbabamin ismi canm hem de guzel bi isimehehehe
sizin olayınız da farklı canım, beklemekten başka şansınız yoktu ama 2015 bizim senemiz olcak
Bekliyorum
İnşallah güzel olur , tabi olursa
Tosbişte Ali diyordu ama vazgecti galiba, isim konusunda eşiyle uzlaşamadılar bi türlü
Güzel ikili olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?