Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ya alıntı yapında görim geldiğinizi yaaaaaaa
Ne zaman baksam yoksunuz sonra bi geliyom yazmış gitmişsinizz

Son düzenleme:
kıçelerim slm nasspiyosunuz nazarım senın adına sevındım hayırlısıyla gecer inşallah istemen .lunnAM senınaskerınde bır an önce gıder gelır inşlallah tospik buyutmusun canım oğlanı benımkıde buyudu doğuma az kaldı bakalım morincim hayırlı olsun senınde bu arada aklıma gelmeyenlerıde öpüyorum kızlar

gunaydınn hoşgeldinnn
çok teşekkür ederimmm :)

Oyyy maşallah sana da canım evet sana çok az kalmis artik senden dinlicez tecrübeleri doğumdan sonra aksatma bizi arada bebis uyurken yaziver bize

Oyyy maşallah sana da canım evet sana çok az kalmis artik senden dinlicez tecrübeleri doğumdan sonra aksatma bizi arada bebis uyurken yaziver bize
evet az kaldı eylül 20 den sonra ama kacındaalır bılmıyorum senın nasıl gıdıyo canım hamileliğin benım bu ara kramplarla aram çok kötü oturup kalkamıyorum bıle napcaz dayancaz bakam bırıncıde ben hıcbırsey anlamamıstım ıkıncı gerçekten daha zor gecıyor

gunaydın kızlar .. nasılsınız bakalım .. bronzcum hayırlı olsun bu arada :) cok sevındım adına

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

boncukkkkkkkkkkkk telefonumu evde unutmuşummmmmmmmmmmm

anlatsana dün nasıl geçtiiiiii :=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…