alntı yapmak lazım kuzum. alıntı yapmayınca görünmüyor. bide arkadaşşlarımın aktivetisi yazan yere tıklarsan kim nereye yazmış görebilirsin.
ya alıntı yapında görim geldiğinizi yaaaaaaa
Ne zaman baksam yoksunuz sonra bi geliyom yazmış gitmişsinizz
gunaydınn hoşgeldinnnkıçelerim slm nasspiyosunuz nazarım senın adına sevındım hayırlısıyla gecer inşallah istemen .lunnAM senınaskerınde bır an önce gıder gelır inşlallah tospik buyutmusun canım oğlanı benımkıde buyudu doğuma az kaldı bakalım morincim hayırlı olsun senınde bu arada aklıma gelmeyenlerıde öpüyorum kızlar
tünaydın canımmgunaydın o zaman tatlım :):)
Oyyy maşallah sana da canım evet sana çok az kalmis artik senden dinlicez tecrübeleri doğumdan sonra aksatma bizi arada bebis uyurken yaziver bizekıçelerim slm nasspiyosunuz nazarım senın adına sevındım hayırlısıyla gecer inşallah istemen .lunnAM senınaskerınde bır an önce gıder gelır inşlallah tospik buyutmusun canım oğlanı benımkıde buyudu doğuma az kaldı bakalım morincim hayırlı olsun senınde bu arada aklıma gelmeyenlerıde öpüyorum kızlar
Pisko yavrum isyanlardasinnnBen buralarda olunca gelinmiyor[/QUOTE
günaydın canııııııııııımGünaydın herkesleree :)
evet az kaldı eylül 20 den sonra ama kacındaalır bılmıyorum senın nasıl gıdıyo canım hamileliğin benım bu ara kramplarla aram çok kötü oturup kalkamıyorum bıle napcaz dayancaz bakam bırıncıde ben hıcbırsey anlamamıstım ıkıncı gerçekten daha zor gecıyorOyyy maşallah sana da canım evet sana çok az kalmis artik senden dinlicez tecrübeleri doğumdan sonra aksatma bizi arada bebis uyurken yaziver bize
hoşgeldiniz canııımmmm.Kizlar biz geldik oglumla
Nasilsiniz bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?