bende aynalı istiyorum diyorumda annemle ablam vazgeciriyo baştan silersin sonra cok zor olur diyolar
ama aynalı da gönlüm var. cok şık duruyor odayı da büyük gösterir.
bence aynalı olsun aynalı daha güzel daha heyecanlıevet bende o yüzden istiyorum büyük gösterir ve çok şık duruyor diye
inşALLAH çok zorlanmam olmadı kocişle sırayla sileriz
heyecanlı derken ?????????????????? :.)))))))))))))))bence aynalı olsun aynalı daha güzel daha heyecanlı
senınkı aynalı mı kuzumbence aynalı olsun aynalı daha güzel daha heyecanlı
anladın sen onuheyecanlı derken ?????????????????? :.)))))))))))))))
hayır hayır anlamadım KK22 umarım yapabilmişimdir utanan smiley :.PPPPPanladın sen onu
hım bu fikri beğendim :):):):)evet bende o yüzden istiyorum büyük gösterir ve çok şık duruyor diye
inşALLAH çok zorlanmam olmadı kocişle sırayla sileriz
ya evetttttttt. sıra bize geldi üstelikvay be bu topik açılalı tam 1 yıl 1 ay olmuş
dün gibi :):)
neler yaşadık neler atlattık hep beraber :.))
wuhuuuuuuuuuuuuuubence aynalı olsun aynalı daha güzel daha heyecanlı
heyecanlı derken ?????????????????? :.)))))))))))))))
hım bu fikri beğendim :):):):)
ya evetttttttt. sıra bize geldi üstelik
anılaarrrr..
anılaaaarrr.
bu topicde asker bekledim, bitirdi geldi . şimdi isteme nişan telaşındayız.
Rabbime bin şüküüüüürrr
wuhuuuuuuuuuuuuuu
EVET evet bu fikir işleme alınıyor :):):)
aaahh ya ben ya ben adını dahi anmak istemediğim nelerrr nelerrr neler yaşadım bu topikte. hey gidi günler... şimdi 2 ay sonra düğünüm var. o zamanlar asla hayal bile edemezdim herhalde
aynalı canımcım benimki de beyaz bence zor değil her şey kolay bi ayna silmek mi zor geliyo. kuru kuru tahta göreceğime aynalı olsun atraksiyonlu olsunsenınkı aynalı mı kuzum
temizlemesi çokkkmu zor yaaaa ben abartıldığı kadar olacağını zannetmiyorum ama :/
alntı yapmak lazım kuzum. alıntı yapmayınca görünmüyor. bide arkadaşşlarımın aktivetisi yazan yere tıklarsan kim nereye yazmış görebilirsin.uff cok saçma olmuş bu site yeni bi seyler yazmış oluyosunuz bana göstermiyo ya da kendi yazdığımı göremiyorum saçmalık
daha alışamadım ben pek bu yeniliğealntı yapmak lazım kuzum. alıntı yapmayınca görünmüyor. bide arkadaşşlarımın aktivetisi yazan yere tıklarsan kim nereye yazmış görebilirsin.
ben alıştım valla. özel mesaj işide kolaylaşmışdaha alışamadım ben pek bu yeniliğe
pc den ilk defa giriyorum ben daha iki gün önce bi telden girdim o kadar alışırım gele gide dahaben alıştım valla. özel mesaj işide kolaylaşmış5 dk engeli yok normal yaz göndert
kolay kolay, bide baya hızlıpc den ilk defa giriyorum ben daha iki gün önce bi telden girdim o kadar alışırım gele gide daha
sağol bebğim benimmmm:). bencede iyikide oldu. Rabbim herkesin hakkında en hayırlı olan neyse onu nasip etsin gerçekten nasipten ötesi yok....Senin olayın bambaşkakim derdi ki böyle olacağını... ama iyi ki oldu senin adına hepimiz çok mutluyuz incim.
aynalı canımcım benimki de beyaz bence zor değil her şey kolay bi ayna silmek mi zor geliyo. kuru kuru tahta göreceğime aynalı olsun atraksiyonlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?