istanbulda daha cok secenek vardır bizim burda yok öyle maleseflavanta kesesini bende sevmiyorum ya
kolonya iyi fikir ona bende bakayım , şuanlık benımde aklımda havlu veya başka birşeyler var havlu,kolonya seçenekler arasında oldu böylece:)
kuzum siz nasılsınız sevdiceğinle.. mutluluktan ucusuyormusunuz :) hayaller ıyıce arttımı,,kavgalar bıttımı tamamen aranız nasıl :)
alıntı yapmadığın için göremiyorum yevrum aslıgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnlarrrrrrrrrrrr :.)))))
heeeeeeeeeeealıntı yapmadığın için göremiyorum yevrum aslı
Naber?
Oyyy ne heyecanlıııııheeeeeeeeeee
yeni siteye hala adapte olamadım :):)
iyilikkkkkkkkkkkk
bu akşam yatak odası için ustalar gelecek çıkışta evime gideceğimmmmmmmm yatakodası yapımına başlanacak :):):):):):)
iptal oldu o kuzum ya mobilyacılarla sorun olmuş az önce aradı annemOyyy ne heyecanlııııı
model nasıl bişey olcak canım, beyaz mı olcak?
gidip gelip aynaları silersiniptal oldu o kuzum ya mobilyacılarla sorun olmuş az önce aradı annem
başka mobilyacı bulacağız artık
komple ayna kenarlıkalrı beyaz .. öyle istiyorum :):):)
ivettttttt o sorun olacak ama güzel olur yagidip gelip aynaları silersin
bende aynalı istiyorum diyorumda annemle ablam vazgeciriyo baştan silersin sonra cok zor olur diyolarivettttttt o sorun olacak ama güzel olur ya
evet bende o yüzden istiyorum büyük gösterir ve çok şık duruyor diyebende aynalı istiyorum diyorumda annemle ablam vazgeciriyo baştan silersin sonra cok zor olur diyolar
ama aynalı da gönlüm var. cok şık duruyor odayı da büyük gösterir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?