Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

evet baktımmmmmmmmmmmmmm:)
kuzum sen kendın mı yaptın bunları... çok hoş gözüküyor birde tüllere sarmışsın nekadar güzel olmuş:)

bende ne yapsam ya çıkıp bi piyasa araştırması yapmak lazım

ben süsledim annem tülledi nişan için bunlardan dağıtalım diyorum annem uğraşılmaz onla diyor havlu alırız diyor kolonya düşünüyordum . geçen pazar gittim uzaktan gördüm kapalıydı. dedim pazar diye kapalıdır. sonra erken bi saatte bi da gittim yine kapalııı yaklaştık dükkana bi baktım adam dükkanı taşımış meğerse başka kolonyacı arıyorum şimdi .

sende kolonya düşünebilirsin lavanta kesesi yapıyorlar ama ben sevmiyorum onu

lavanta kesesini bende sevmiyorum ya
kolonya iyi fikir ona bende bakayım , şuanlık benımde aklımda havlu veya başka birşeyler var havlu,kolonya seçenekler arasında oldu böylece:)

kuzum siz nasılsınız sevdiceğinle.. mutluluktan ucusuyormusunuz :) hayaller ıyıce arttımı,,kavgalar bıttımı tamamen aranız nasıl :)

istanbulda daha cok secenek vardır bizim burda yok öyle malesef
*
daha yolun başındayız ama çoooooooooook mutluyuz

Ben tektaşın evlilik teklifinde takılmasını isterdim yaa...
İstemede kaynana illede birşey takmak istiyorsa bir bilezik taksın zaten aşkım tektaşı takmış olacak
İstemeden önce teklif isterim bennn

Eklentiler

• 10524593_609091722542350_1307661204689354715_n.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 46
heeeeeeeeeee
yeni siteye hala adapte olamadım :):)

iyilikkkkkkkkkkkk
bu akşam yatak odası için ustalar gelecek çıkışta evime gideceğimmmmmmmm yatakodası yapımına başlanacak :):):):):):)
Oyyy ne heyecanlııııı

model nasıl bişey olcak canım, beyaz mı olcak?

bende aynalı istiyorum diyorumda annemle ablam vazgeciriyo baştan silersin sonra cok zor olur diyolar

ama aynalı da gönlüm var. cok şık duruyor odayı da büyük gösterir.
evet bende o yüzden istiyorum büyük gösterir ve çok şık duruyor diye
inşALLAH çok zorlanmam olmadı kocişle sırayla sileriz

vay be bu topik açılalı tam 1 yıl 1 ay olmuş
dün gibi :):)

neler yaşadık neler atlattık hep beraber :.))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…