Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Gerçekten hemen bitti tatil ya
Çok sıcaktı ama

Maşallah size canım benim Allah tamamına erdirsin
O kaç yaşında okuyor muydu

Amin canım. Benden 7 ay büyük. Evet o da bilgisayar programcılığı okuyor. Aynı zamanda da tesisat ustası

Ben bu sene unı sınavlarına gırdım ya anestezı bolumu okumak ıstıyorum kızlar sızce nasıl bolum

Amin canım. Benden 7 ay büyük. Evet o da bilgisayar programcılığı okuyor. Aynı zamanda da tesisat ustası
Aferin enişteye hem çalışıyor hem okuyor elinde şimdiden mesleği var aç bırakmaz seni
evet.en son mayo arıyoduyüzmeye yazılmış
Yüzmeye mi yazılmış bizim kız coştu desene İsim bulabildiler mi peki
yok cnm bnm kısmetım baglanmıs

Ben bu sene unı sınavlarına gırdım ya anestezı bolumu okumak ıstıyorum kızlar sızce nasıl bolum
Anestezi çok güzel bölüm kuzum iş imkanıda parasıda çok güzel

Devletten tutmazsa ozel gtmeyi dsunuyorum para denklestirirsem

Lunnacim normal doğumu kolaylastirsin diye yazildim yüzmeye hem de ozlemisim yüzmeyi kız kaç senedir hasretim bu arada önümüzdeki en az 3 sene için askerlik mevzularini rafa kaldırdım kociskom zeka küpün yavrum yuksek lisansa kabul edildi keyfim yerinde tek sıkıntım oğlusun içerde canımı acitacak pozisyonlarda durmakktan keyif alması ve uykusuzluk şimdiden annesini uykusuz hecelere alistiriyo yaramaz. Bu arada hala isim yok ortada napcam bilmiyorum çok az kaldı

Bu arada oglusumuzun bebek arabasını pusetini, beşiğini, ev tipi ana dizini aldık bi dolabı kaldı gelecek çok heyecanlı inşallah hepsini sağlıkla kullanmak nasip olur

Devletten tutmazsa ozel gtmeyi dsunuyorum para denklestirirsem
Kaçıncı okul bu kuzuuu bıkmadın mı daha okumaktan bak ben açıköğretimi yarıda bıraktım çok sıkıldım
Şaka bi yana iyi bi bölüm seçmişsin bebeğim ama yine de bi araştır o bölümü okuyanlarla görüş altından kalkabilecek misin dersler nasıl. Sizinkiler ne diyor bu işe
Bırakırsa onu yerim
Ahahh o da iyiymiş tatlım aç kalmazsın o zmn sen
Evet kolaylaştırdığını duymuştun bende kuzum iyi düşünmüşsün
Yaşasııııın sık sık buraya geliceksiniz o zaman. Tospiiik belki düğünüme de gelirsin
Bak sen yaramaza şimdiden başladı demek tekma atması kıpırdaması nasıl bi duygu o kadar çok merak ediyorum ki anlatamam. Rabbim hayırlı zmnda bana da nasip etsin inşallah
İsim konusuna o kadar takılma kuzum. Benim görümcem 10 gün önce doğum yaptı onlarda isim bulamamıştı doğduktan 1 gün sonra buldular ismi

Bu arada oglusumuzun bebek arabasını pusetini, beşiğini, ev tipi ana dizini aldık bi dolabı kaldı gelecek çok heyecanlı inşallah hepsini sağlıkla kullanmak nasip olur
Eşyalarına bakıp bakıp onları giydiğini hayal ediyosun dimi
Bu arada kırmızı da hamile ya onlar bi alet almışlar ufak bi makine bebeğin kalp atışlarını duyabiliyosun süper bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…