Aynen bebeğim hep koşturmaca.Koşturmaca değil mi
Aynen bebeğim hep koşturmaca.
Zaten bu yaz nasıl geçti hiç anlamadım ramazan bayram sıcaklar derken eylülün ortası geldi nişanlanalı 1 seneyi geçti hiç bişey anlamadım yaşlandığımı hissediyorum aralar
Ne demek tatil hemen bitti gözün doysun kızııııııımGerçekten hemen bitti tatil ya
Çok sıcaktı ama
Ne demek tatil hemen bitti gözün doysun kızııııııım
Ben daha yıllık iznime bile çıkamadımmm
Nişanlımın dağıtım iznine saklıyorum iznimi bebeğim o yüzden çıkmıyorum şimdiEvet hemencik bitti ya
İnşallah çıkarsın
Çoklu alıntıyı nasıl yapıyoruz çoklu alıntıya tıklıyorum ee sonra napıcam
Nişanlımın dağıtım iznine saklıyorum iznimi bebeğim o yüzden çıkmıyorum şimdi
Seninki ne oldu hani ayrılıp barışmıştınız devam mı hala
Heeeee şimdi gördümcevapladığımız kısma tıkla hemen sol altında alıntıları ekle var
Maşallah size canım benim Allah tamamına erdirsinEvet 5. aydayız
Maşallah size canım benim Allah tamamına erdirsin
O kaç yaşında okuyor muydu
evet.en son mayo arıyoduHeeeee şimdi gördümSağol bebeğim
Bu arada Tospik ne yapıyor konuşuyorsunuzdur siz
yok cnm bnm kısmetım baglanmısBende iyiym bebeğim benimkiyle aram çok iyi maşallah diyeyim. Kasımda askere gidecekgeldiği gibi düğünü yapacağız inşallah. Sende var mı bi hareket
Aferin enişteye hem çalışıyor hem okuyor elinde şimdiden mesleği var aç bırakmaz seniAmin canım. Benden 7 ay büyük. Evet o da bilgisayar programcılığı okuyor. Aynı zamanda da tesisat ustası
Yüzmeye mi yazılmış bizim kız coştu deseneevet.en son mayo arıyoduyüzmeye yazılmış
yok cnm bnm kısmetım baglanmıs
Anestezi çok güzel bölüm kuzum iş imkanıda parasıda çok güzelBen bu sene unı sınavlarına gırdım ya anestezı bolumu okumak ıstıyorum kızlar sızce nasıl bolum
Devletten tutmazsa ozel gtmeyi dsunuyorum para denklestirirsemAferin enişteye hem çalışıyor hem okuyor elinde şimdiden mesleği var aç bırakmaz seni
Yüzmeye mi yazılmış bizim kız coştu deseneİsim bulabildiler mi peki
Anestezi çok güzel bölüm kuzum iş imkanıda parasıda çok güzel
Aferin enişteye hem çalışıyor hem okuyor elinde şimdiden mesleği var aç bırakmaz seni
Lunnacim normal doğumu kolaylastirsin diye yazildim yüzmeye hem de ozlemisim yüzmeyi kız kaç senedir hasretimAferin enişteye hem çalışıyor hem okuyor elinde şimdiden mesleği var aç bırakmaz seni
Yüzmeye mi yazılmış bizim kız coştu deseneİsim bulabildiler mi peki
Anestezi çok güzel bölüm kuzum iş imkanıda parasıda çok güzel
Lunnacim normal doğumu kolaylastirsin diye yazildim yüzmeye hem de ozlemisim yüzmeyi kız kaç senedir hasretimbu arada önümüzdeki en az 3 sene için askerlik mevzularini rafa kaldırdım kociskom zeka küpün yavrum yuksek lisansa kabul edildi keyfim yerinde tek sıkıntım oğlusun içerde canımı acitacak pozisyonlarda durmakktan keyif alması ve uykusuzluk şimdiden annesini uykusuz hecelere alistiriyo yaramaz. Bu arada hala isim yok ortada napcam bilmiyorum çok az kaldı
Kaçıncı okul bu kuzuuu bıkmadın mı daha okumaktan bak ben açıköğretimi yarıda bıraktım çok sıkıldımDevletten tutmazsa ozel gtmeyi dsunuyorum para denklestirirsem
Ahahh o da iyiymiş tatlım aç kalmazsın o zmn senBırakırsa onu yerim
Evet kolaylaştırdığını duymuştun bende kuzum iyi düşünmüşsünLunnacim normal doğumu kolaylastirsin diye yazildim yüzmeye hem de ozlemisim yüzmeyi kız kaç senedir hasretimbu arada önümüzdeki en az 3 sene için askerlik mevzularini rafa kaldırdım kociskom zeka küpün yavrum yuksek lisansa kabul edildi keyfim yerinde tek sıkıntım oğlusun içerde canımı acitacak pozisyonlarda durmakktan keyif alması ve uykusuzluk şimdiden annesini uykusuz hecelere alistiriyo yaramaz. Bu arada hala isim yok ortada napcam bilmiyorum çok az kaldı
Eşyalarına bakıp bakıp onları giydiğini hayal ediyosun dimiBu arada oglusumuzun bebek arabasını pusetini, beşiğini, ev tipi ana dizini aldık bi dolabı kaldı gelecek çok heyecanlı inşallah hepsini sağlıkla kullanmak nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?