Senin tutumluluğuna hayranım nasıl güzel birikim yapıyosun. Ben yol parası vermiyorum yemek parası vermiyorum dışarı çıktığımda nişanlım ödüyo yine de ay sonunu getiremiyorum şu birikim yapmanın tüyolarını versene banaGunaydin kizlar
Lunna cim ilk sene icin param var ama 2. Seneyi okumak icin param yok blmiyorum nasil yapsam bu sene de calisip para briktrip seneye mi gtsem blmiyorum eger devlet tutarsa ins tutar bu sene hmn baslarim
3 senedir calisiyorum canim bende cok harciyorum hicbiseyde gozum kalmaz ama ne blim bi yandan da biriktriyorum bu arada bn bgn isten ciktimSenin tutumluluğuna hayranım nasıl güzel birikim yapıyosun. Ben yol parası vermiyorum yemek parası vermiyorum dışarı çıktığımda nişanlım ödüyo yine de ay sonunu getiremiyorum şu birikim yapmanın tüyolarını versene bana
Ahahh o da iyiymiş tatlım aç kalmazsın o zmn sen
Ben aynı yerde 5 senedir çalışıyorum bebeğim ama elde avuçta hiç bişey yok3 senedir calisiyorum canim bende cok harciyorum hicbiseyde gozum kalmaz ama ne blim bi yandan da biriktriyorum bu arada bn bgn isten ciktim
Dimi ama yoksa millete kendini kullandırtırsın ancaEvet hayatta kalmak için çakal olacaksın biraz
Dimi ama yoksa millete kendini kullandırtırsın anca
Kuzucum sen cok savurgansin demekki bnm arada issiz kaldgim filanda oldu 3 senedir duzenli calismadm ...Ben aynı yerde 5 senedir çalışıyorum bebeğim ama elde avuçta hiç bişey yok
İşten mi çıktın niye kuzum ne oldu ki
Dimi ama yoksa millete kendini kullandırtırsın anca
Senin tutumluluğuna hayranım nasıl güzel birikim yapıyosun. Ben yol parası vermiyorum yemek parası vermiyorum dışarı çıktığımda nişanlım ödüyo yine de ay sonunu getiremiyorum şu birikim yapmanın tüyolarını versene bana
tutumlu degıl bu kızlar pısko cum :)Kızlar nasıl birikim yapamıyorsunuz yaa bende buna şaşırıyorumm
Lunnam balımm yemek parası yok yol parası yok dışarı çıkınca nişanlın ödüyo e peki senin maaş nereye gidiyor evdeki faturalara yardmcı mı oluyosun mesela yoksa mümkünatı yok eve katkıda bulunmasan birikmesi lazımm..
Atıyorum benim maaşım 1000tl olsa ve dediğin şartlarda çalışsam ev masraflarınada karışmasam rahat 500tl her ay koyarım kenara
Hatta direk altın alırdım her ay yarım altın hatta tam altın 600tl civarı işte biraz daha kendimi sıkar tam altın alırım her ay..
Birde şöyle birşey var annenlerle yaşıyosun evde yemek pişiyor masraflar annenden babandan dediğim gibi ev masrafına hiç karışılmıyosa valla çeyreği yarımı geçtim her ay tam altın bile atılır kenara
tutumlu degıl bu kızlar pısko cum :)
senın facen hala gorunmuyor kuzum bende
Evet tatlım fazla savurganım sanırım bi öğrenemedim tutumlu olmayıKuzucum sen cok savurgansin demekki bnm arada issiz kaldgim filanda oldu 3 senedir duzenli calismadm ...
Is konusuna gelince yeni girmistim adamin hal ve hareketleri hosuma gitmedi ciktim iste
Bende 2 ay önce kumbaraya atmaya başlamıştım 5-10-20 bozukluklar fln atıyodum içine ama 2 aydır maaşımı geç alıyorum maalesef o kumbara açıldı şuan sadece bozukluklar kaldı içindebende biriktiremiyorum, su şişesinin içine cüzdanımda cantamda ne kadar bozuk varsa atıyorum içine başka türlü birikmeyecek yoksa, gider bi eksiğimi alırım en azından
marketten veya başka bi yerden para üstü alınca cüzdana geri koyma gibi bi adetim yokdirekt cantanın içine atıyorum, ordan toplayıp şişenin içine postalıyorum tabi bunu 5 gündr yapıyorum ahaha
Tatlımmm izne çıktın dimi nasıl gidiyo rahat mısın bi sıkıntın yoktur inşallahKizlarrrrr
Ogluma kavusmama sadece 1 ay kalsi allahin iZniyle cok heyecanliyiZ
Sag salim kavusurm insallah kuzucuguma
Kızlar nasıl birikim yapamıyorsunuz yaa bende buna şaşırıyorumm
Lunnam balımm yemek parası yok yol parası yok dışarı çıkınca nişanlın ödüyo e peki senin maaş nereye gidiyor evdeki faturalara yardmcı mı oluyosun mesela yoksa mümkünatı yok eve katkıda bulunmasan birikmesi lazımm..
Atıyorum benim maaşım 1000tl olsa ve dediğin şartlarda çalışsam ev masraflarınada karışmasam rahat 500tl her ay koyarım kenara
Hatta direk altın alırdım her ay yarım altın hatta tam altın 600tl civarı işte biraz daha kendimi sıkar tam altın alırım her ay..
Birde şöyle birşey var annenlerle yaşıyosun evde yemek pişiyor masraflar annenden babandan dediğim gibi ev masrafına hiç karışılmıyosa valla çeyreği yarımı geçtim her ay tam altın bile atılır kenara
yok canim evdeyim suan.artik sikildim is degistrmekten surekli aoru lu tiplere denk gelmekten bakalim nolacakEvet tatlım fazla savurganım sanırım bi öğrenemedim tutumlu olmayı
Hadi hayırlısı olsun bebeğim şimdi napıcaksın peki başka iş araştırdın mı
Evet tatlım fazla savurganım sanırım bi öğrenemedim tutumlu olmayı
Hadi hayırlısı olsun bebeğim şimdi napıcaksın peki başka iş araştırdın mı
Bende 2 ay önce kumbaraya atmaya başlamıştım 5-10-20 bozukluklar fln atıyodum içine ama 2 aydır maaşımı geç alıyorum maalesef o kumbara açıldı şuan sadece bozukluklar kaldı içinde
Tatlımmm izne çıktın dimi nasıl gidiyo rahat mısın bi sıkıntın yoktur inşallah
Bebeğim eve yardım ediyorum ama elimde rahatlıkla geçineceğim para kalıyor ben fazla harcıyorum sanırım
Bak şimdi kabaca bi söyleyeyim her ay minimum 200lira kıyafete gidiyor bazen 300ü buluyo. Bi ara her ay ayakkabı alırdım hatta ayda 2-3 tane aldığım oluyodu artık 2 ayda 1e düşürdüm ortalama aylık 50-60lira diyelim. 50 lira kaş bıyık kuaför masrafı desek. en az 50 lira ya makyaj malzemesi ya şampuan ya saç kremine gidiyor. 30 lira telefona TL yüklüyorum. 200 lirada kredi kartına gidiyor. Baksana aylık sabit masraflarım 600ü buluyo. Oraya buraya göze çarpmadan giden paralar, hesapta yokken çıkan masraflar fln ohooo. Ayyy ben nasıl ev hanımı olucam ya. Millet mutfak parasından arttırıp ev alıyo ben ev geçindiremem
Evet kuzum ya şu iş konusunda talihin bi dönmedi. Bu sefer biraz daha seçici ol bari iyice düşün patronlarını iyi analiz etmeye çalış. Hayırlısı olsun inşallah canımyok canim evdeyim suan.artik sikildim is degistrmekten surekli aoru lu tiplere denk gelmekten bakalim nolacak
Kuzum biliyosun ben açık giymiyorum. Normal mağazaya gidiyorum hep ya dekolteli ya kolsuz şeyler var. O yüzden bende artık tesettür mağazalarından alıp terzide üstüme göre ayarlatıyorum. Oralarda da 60-70den aşağıda gömlek bulmak imkansız. Geçen ay 110liraya aldım. Tesettür mağazaları çok pahalı oluyoKuzum her ay 200 lira kıyafete ne demektir sezonluk alışveriş yaparsın mesela okadar gider de atıyorum her ay bi kot bi gömlek bile alsan 200 etmez sen her ay baştan aşağa mı kıyafet alıyosun...
Ayakkabıda aynı şekilde ben topuklu hastasıyım ama her ay birde 2-3 tane çok fazla yanii.. çok savuruyon bence..
Birde makyaj malzemelerini şampuanlarını 1 ayda bitiriyomusun ki
Kredi kartı sabit tabi ona yapçak birşey yok.. Ama hakkaten bu harcamalarınla bile ay sonunu zor getiriyosan birde evin mutfak alışverişi sende olsaydı abooo düşünemiyorumm bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?