Bir erkek arkadasimla konustum bana bundan sonra calistgin yerdekilere nisanli oldugunu soyle dedi onu deniycem artik gerci nisanli die adam sapiklik yapacaksa vazgecermi onuda blmiyorumEvet kuzum ya şu iş konusunda talihin bi dönmedi. Bu sefer biraz daha seçici ol bari iyice düşün patronlarını iyi analiz etmeye çalış. Hayırlısı olsun inşallah m
Evet kuzum ya şu iş konusunda talihin bi dönmedi. Bu sefer biraz daha seçici ol bari iyice düşün patronlarını iyi analiz etmeye çalış. Hayırlısı olsun inşallah canım
Kuzum biliyosun ben açık giymiyorum. Normal mağazaya gidiyorum hep ya dekolteli ya kolsuz şeyler var. O yüzden bende artık tesettür mağazalarından alıp terzide üstüme göre ayarlatıyorum. Oralarda da 60-70den aşağıda gömlek bulmak imkansız. Geçen ay 110liraya aldım. Tesettür mağazaları çok pahalı oluyoBide insanın içinde durdurulamaz bi alışveriş aşkı olunca giyim kuşama çok para dökülüyor maalesef.
Ayakkabı da bi ara hastalık olmuştu bende. Ama artık 2 ayda 1 tane fln alıyorum zaten evde koyucak yer kalmadı
Kuzum bi ay şampuan saç kremi saç boyası alıyorum iki ay gidiyo. Diğer ay makyaj malzemesi alıyorum onlarda iki ay gidiyo. Yani bu iki gruptan 1 ay birini 1 ay diğerini almış oluyorum.
Ayy kendimi sorguya çekilmiş hissettim
piskKo canim naber
Canim facen bende gorunmuyor ordan yazcaktim aslinda acmadin heralde faceni napiyosun iyimisin bakimaaaa canım hiç görmedim yaa
Böyle ismin önüne @ konulunca ileti fln gelmiyor..
Bakıyorum başka arkadaşlarda yapıyor öyle ama birşey olmuyor..
Sadece sayfadaysan yorumun önüne ismi yazıp ona ithafen olduğu anlaşılıyor..
kız kafayı yicem haa sen benim profil diye başkasına bakıyor olmayasınCanim facen bende gorunmuyor ordan yazcaktim aslinda acmadin heralde faceni napiyosun iyimisin bakim
Bna msj atsana :):)kız kafayı yicem haa sen benim profil diye başkasına bakıyor olmayasın
Facem açık ben görüyom birde seni
yazdım canımBna msj atsana :):)
Dur bi bakimyazdım canım
Bilmiyom valla hintli heraldeGeldi geldi tmm :)
Profil fotodaki kadin nereli
Sen onlardan daha guzelsin kuzum bnmBilmiyom valla hintli heralde
bayılıyorum onların süslerine püslerine
ay utandım kızSen onlardan daha guzelsin kuzum bnm
oooo çiçeğii burnunda bayaaaannnHiiiiiihuuuuu,
beniiimmm cannnııımm matimm, çook teşekkür ederim, o senin güzelliğinnoooo çiçeğii burnunda bayaaaannn
Canımm bayıldım fotoğraflarınıza , çok uyumlu bir çiftsiniz
ALLAH bir ömür daim etsinn bu güzelliği
eee az bile kuzummm .. Sabrın sonu selamet işte oh ne güzel sevdiceğinle nişanlandınnn bunu sahır sultana bile duyurmalısınbeniiimmm cannnııımm matimm, çook teşekkür ederim, o senin güzelliğinn
her güne yeni bi foto atcam face'e milleti illlahlah ettircem haha
ya diiiiimmmmmmmmmmiiiiiiiiieee az bile kuzummm .. Sabrın sonu selamet işte oh ne güzel sevdiceğinle nişanlandınnn bunu sahır sultana bile duyurmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?