Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Aa neden onaylamadı çok üzüldüm.
Sebep neymiş?
maddi durumlar o zaman devamlı olmayan bi işte çalışıyodu .benimde işim yoktu.askerliğinide yapmamıştı.şimdi askere gitti .şafak 135 :) benkpssye girdim büyk ihtimal atanacağım haziranda Allahn izniyle.geriye kaldı onun sağlam bi iş bulması.
bu aşamaalrdan sonra biraz para biriktrip aileme tekrar bu konuyu açmak istiyorum ama reddederler diye çok korkuyorum yine.imalı laflardan anlaşılıyo çünkü. böyle hikaye canım :)

Allahım hiç bozmasın hep mutlu olun inşallah :))

nasıl gidiyor evliliğin, balayınız nasıl geçti antalyaya mı gitmiştiniz kuzuş.

tv izliyor musunuz yağmur diyodu ya hep. akşam yine tv izledik

ahahhaha deliiiiiiiiiiiii :.)))))

e elbette herhalde izliyoruz tv ilk başlarda biraz zor oldu ama artık rahat rahat izliyoruz fazlasıyla uyumluyuz çok şükür
ayyyy ne diyorum bennnnnnnnnnnnnnnnnnn ...(utangaç smiley ) :=)))))))))

nasıl gidiyor evliliğin, balayınız nasıl geçti antalyaya mı gitmiştiniz kuzuş.

tv izliyor musunuz yağmur diyodu ya hep. akşam yine tv izledik

yalnız bendeki kafaya bak sadeve tv izliyormusunuz sorusuna cvp vermişim

evet antalyaya gittik kuzum herşey çok çok güzel geçti. antalyada pek tv izleyemediğimiz için boool bool gezdik eğlendik yedik içtik ....
ve gerçekten çok doğru saygılı ve sevgi dolu bi insanla evlenmişimmm çok mutluyum Hamdolsun rabbim isteyen herkese nasip etsin.
dün ilk soframı kurdum hemde kocişle beraber hazırladık tüm yemekleriiii

değmeyin keyiflerine.:) Allah nazardan saklasııın :)

kızlar yeni evlenince heves hemen geçmiyo değilmi büyüsü bozulur diye korkuyorum
yok kuzum dahada büyüleniyor paylaşımlar çoğalıyor aşk dahada büyüyor ve asla monotonlaşmıyor tabi ben daha 1 aylık evliyim zaman ne gösterir bilemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…