canım bol bol para biriktirirn 1 lira bile olsa koy kenara evlenirken çok rahat edersiniz paranız olsunayyy ne güzel konuştuuunn
ailesinin maddi durumu kötü .endişeler var kafamda.inşallh kötü sonuçları olmaz.kardeşleri hemşire. 3üde.bize bi sıkntı olmaz ikimizde çalışırken diyorum ama.inşallah yanılmıyorumdur .aileler arası maddiyat farkı çok sorun olur mu.uçurumlar yok.
haziranda atanırım diye düşnüyorum kamuya canım.ozaman başlayacağım almaya.sevgilimde çalışırken para biriktirecek.bnde öyle tabi.ordan masrafları karşılayacağız.ama düğün masraflarını karşı taraf ne yapacak bilmiyorum yne sevglim çalşıp tek başına ya da kardeşlerinin yardmyla yapack ailesi kendne zor yetiyo çünkü.tabiki ben de yardmcı olucm :) Allah m yeni yuva kuran herkese yardım etsin.Çalışıyor musun bilmiyorum ama ufaktan mutfak eşyalarını al derim sonra çok sıkışıyor insan.
işe başladığımda inşallah ablam.ama tek taraflı olmuyo ki .sevgilim de askerdden gelince devamlı bi iş bulabilse.canım bol bol para biriktirirn 1 lira bile olsa koy kenara evlenirken çok rahat edersiniz paranız olsun
evet evlennce haber verecek bana klavuzum olck benm :))iyi maşAllah bayağı yemişsiniz az kalmış nazarbonncuğuda buralarda şafak saydı aylarca bak şimdi evlilik için gün sayıyor artık..)))
haziranda atanırım diye düşnüyorum kamuya canım.ozaman başlayacağım almaya.sevgilimde çalışırken para biriktirecek.bnde öyle tabi.ordan masrafları karşılayacağız.ama düğün masraflarını karşı taraf ne yapacak bilmiyorum yne sevglim çalşıp tek başına ya da kardeşlerinin yardmyla yapack ailesi kendne zor yetiyo çünkü.tabiki ben de yardmcı olucm :) Allah m yeni yuva kuran herkese yardım etsin.
aminnn inşAllah canım çok sağollll .:.)))Ya ben bayıldımmm ama tebessümle okudum ya maşallah rabbim nazarlardan korusun canım benimmm
haziranda tercih yapacağım canım 85 aldım.güneşim de mayısta askerden gelck :) çok çalıştım hırs yaptım sevdiğime kavuşym diye :)Amin canım amin..
Benim nişanlımın aileside sadece ev tadilatında yardım ettiler, geri kalan herşeyi aşkitom yaptı valla.
Kaç puan aldın canım, sınavının iyi geçmesine çok sevindim.
Ne zaman atamalar açıklanıyor?
ayyyyyyyyyy aynen bende öyleyydim ama gerçekten öyle haklısın yani insan kendi eşyalarını seçerken çokkk daha fazla kararsız kalıyor hele birde bu ilk yani ev döşüyorsun çok özel olsun istiyor insan.. ne renk düşünüyorsun salonunu. ben turkuvaz krem yaptım gelen herkez hayran kalıyor turkuvaz cidden çok yakışıyor eve çok ferah ..)Ev kendimizin tatlım.
Valla heyecan dorukta.
Normalde çok kararlı biriydim ama kendi evim için olunca aylarca 1 koltuk takımına karar veremedim ya :)
Ya düşün evimi temizlemek için bile hevesleniyorum
yeni ev temzilemek gibisi varmı beeayyyyyyyyyy aynen bende öyleyydim ama gerçekten öyle haklısın yani insan kendi eşyalarını seçerken çokkk daha fazla kararsız kalıyor hele birde bu ilk yani ev döşüyorsun çok özel olsun istiyor insan.. ne renk düşünüyorsun salonunu. ben turkuvaz krem yaptım gelen herkez hayran kalıyor turkuvaz cidden çok yakışıyor eve çok ferah ..)
ay yaaaaaaaaa çok güzelllllllllllllllll heveslerrr Allah utandırmasın .:.)
askerden önce bulmak zor olur normal hele bi gelsin kolayca bulur Allahın izniyle güzelce birikim yaparsınızişe başladığımda inşallah ablam.ama tek taraflı olmuyo ki .sevgilim de askerdden gelince devamlı bi iş bulabilse.
siz böyle olumlu cümleler kurdukça ben umutlanıyorum.bugün sabah o kadr umutsuz ,mutsuz uyanmıştım kiii.askerden önce bulmak zor olur normal hele bi gelsin kolayca bulur Allahın izniyle güzelce birikim yaparsınız
gerçekten öyle yeni evi temizlemek çok zevkliiiiiiii heleki senin evinse yeni evinse ..:.))yeni ev temzilemek gibisi varmı beeşık şıkıdım herşey
huzur dolu namazlı evleriniz olsun :) ilerde bebiş oyuncakları toplarken sinirlen emi :))gerçekten öyle yeni evi temizlemek çok zevkliiiiiiii heleki senin evinse yeni evinse ..:.))
haziranda tercih yapacağım canım 85 aldım.güneşim de mayısta askerden gelck :) çok çalıştım hırs yaptım sevdiğime kavuşym diye :)
umutsuz olma sakın. Allaha dua et Rabbim eğer hayırlı ise mutlaka sana istediğini verecektir. yeterki ondan ümididni kesme. O sabredenlerle beraber :.)siz böyle olumlu cümleler kurdukça ben umutlanıyorum.bugün sabah o kadr umutsuz ,mutsuz uyanmıştım kiii.
oyyyy amiiin inşAllah herzaman.... ne güzel dedinnn Allahım o güzelliğide en hayırlı zamanda nasip eder inşAllahhuzur dolu namazlı evleriniz olsun :) ilerde bebiş oyuncakları toplarken sinirlen emi :))
ayyyyyyyyyy aynen bende öyleyydim ama gerçekten öyle haklısın yani insan kendi eşyalarını seçerken çokkk daha fazla kararsız kalıyor hele birde bu ilk yani ev döşüyorsun çok özel olsun istiyor insan.. ne renk düşünüyorsun salonunu. ben turkuvaz krem yaptım gelen herkez hayran kalıyor turkuvaz cidden çok yakışıyor eve çok ferah ..)
ay yaaaaaaaaa çok güzelllllllllllllllll heveslerrr Allah utandırmasın .:.)
yok ablam ne dersanesi.dersaneye karşıyım bensüpersin valla azimine hayran kaldım.
dershaneye gittin mi canım
evet benımde duvarlarım beyaz koltuklarımda krem turkuvaz perdelerimde beyaz turkuvaz ve gerçekten ben evime aşığımmmmmmmmmmm :.)))ya inanmıyorum bende beyaz turkuaz krem
önlisans olrak grdim yalnız dışardan okudum o hırsla yine.yok ablam ne dersanesi.dersaneye karşıyım benmeslek lisesi meznuyum temelim hiç yok.oturdum deli gibi çalıştım valla :) psikolojim de bozuktu..hırsla oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?