Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

canım bol bol para biriktirirn 1 lira bile olsa koy kenara evlenirken çok rahat edersiniz paranız olsun

Çalışıyor musun bilmiyorum ama ufaktan mutfak eşyalarını al derim sonra çok sıkışıyor insan.
haziranda atanırım diye düşnüyorum kamuya canım.ozaman başlayacağım almaya.sevgilimde çalışırken para biriktirecek.bnde öyle tabi.ordan masrafları karşılayacağız.ama düğün masraflarını karşı taraf ne yapacak bilmiyorum yne sevglim çalşıp tek başına ya da kardeşlerinin yardmyla yapack ailesi kendne zor yetiyo çünkü.tabiki ben de yardmcı olucm :) Allah m yeni yuva kuran herkese yardım etsin.

Amin canım amin..
Benim nişanlımın aileside sadece ev tadilatında yardım ettiler, geri kalan herşeyi aşkitom yaptı valla.
Kaç puan aldın canım, sınavının iyi geçmesine çok sevindim.
Ne zaman atamalar açıklanıyor?

haziranda tercih yapacağım canım 85 aldım.güneşim de mayısta askerden gelck :) çok çalıştım hırs yaptım sevdiğime kavuşym diye :)

Ev kendimizin tatlım.
Valla heyecan dorukta.
Normalde çok kararlı biriydim ama kendi evim için olunca aylarca 1 koltuk takımına karar veremedim ya :)
Ya düşün evimi temizlemek için bile hevesleniyorum
ayyyyyyyyyy aynen bende öyleyydim ama gerçekten öyle haklısın yani insan kendi eşyalarını seçerken çokkk daha fazla kararsız kalıyor hele birde bu ilk yani ev döşüyorsun çok özel olsun istiyor insan.. ne renk düşünüyorsun salonunu. ben turkuvaz krem yaptım gelen herkez hayran kalıyor turkuvaz cidden çok yakışıyor eve çok ferah ..)
ay yaaaaaaaaa çok güzelllllllllllllllll heveslerrr Allah utandırmasın .:.)

yeni ev temzilemek gibisi varmı bee şık şıkıdım herşey

siz böyle olumlu cümleler kurdukça ben umutlanıyorum.bugün sabah o kadr umutsuz ,mutsuz uyanmıştım kiii.
umutsuz olma sakın. Allaha dua et Rabbim eğer hayırlı ise mutlaka sana istediğini verecektir. yeterki ondan ümididni kesme. O sabredenlerle beraber :.)

ya inanmıyorum bende beyaz turkuaz krem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…