canım ben nişanlıyım. Allah nasip kısmet ederse mayısın 23 ünde evleniyorum. 5 ay sonra yorumlarımı yazarım sanakızlar yeni evlenince heves hemen geçmiyo değilmi büyüsü bozulur diye korkuyorum
selam veronika , hoşgeldin :)Selam kizlar
ahahhaha deliiiiiiiiiiiii :.)))))
e elbette herhalde izliyoruz tv ilk başlarda biraz zor oldu ama artık rahat rahat izliyoruz fazlasıyla uyumluyuz çok şükür
ayyyy ne diyorum bennnnnnnnnnnnnnnnnnn ...(utangaç smiley ) :=)))))))))
yalnız bendeki kafaya bak sadeve tv izliyormusunuz sorusuna cvp vermişim
evet antalyaya gittik kuzum herşey çok çok güzel geçti. antalyada pek tv izleyemediğimiz için boool bool gezdik eğlendik yedik içtik ....
ve gerçekten çok doğru saygılı ve sevgi dolu bi insanla evlenmişimmm çok mutluyum Hamdolsun rabbim isteyen herkese nasip etsin.
dün ilk soframı kurdum hemde kocişle beraber hazırladık tüm yemekleriiii
peki :)bekliyorum nazar boncuğu :)) yorumlarınız klavuzum olacak :)
peki :)
kaç yaşındasın gamze. nerdensin.
fotograflara bakıciim merak ettim :)canım ben nişanlıyım. Allah nasip kısmet ederse mayısın 23 ünde evleniyorum. 5 ay sonra yorumlarımı yazarım sana
selam veronika , hoşgeldin :)
puhahahaha. koptum şuannn.iyi ki yalnızım ofiste
rahat rahat tv izliyoruz demişsin yaaaaaaferiz size , romantik romantik mum ışığında izliyosnuz diğğğmiiii
resimlerden cok belli oluyor efendiliği. maaşaşşallah nazar değmesin, aşkınıza, yuvanıza
maddi durumlar o zaman devamlı olmayan bi işte çalışıyodu .benimde işim yoktu.askerliğinide yapmamıştı.şimdi askere gitti .şafak 135 :) benkpssye girdim büyk ihtimal atanacağım haziranda Allahn izniyle.geriye kaldı onun sağlam bi iş bulması.
bu aşamaalrdan sonra biraz para biriktrip aileme tekrar bu konuyu açmak istiyorum ama reddederler diye çok korkuyorum yine.imalı laflardan anlaşılıyo çünkü. böyle hikaye canım :)
Onlarda senin için endeşileniyorlardır güzelim.
İnşallah işler güçler tam oturduğu zaman kabul edeceklerdir gönlünü ferah tut emi :)
hemen gelsinde hemen evlenin inşAllah :):):):)bende evlenmek istiyoommD: asker benm aşkım :) heveslendirdin morincim :)
evet 2014 gelinleri topiğiydi bende seni hatırşıyorum :)
evet eğer doğru insan ile evlendiyseniz gerçekten harikaaaaaaaaaa:):):):)
uzun dönemm .136 şafak .ankarada yapıyor canım rahat yani.ben artık sonuca odaklıyım kavuşmak istiyorum :) alıştım sabretmeye 10 sene sabredrim ama sonunda o olsun.hemen gelsinde hemen evlenin inşAllah :):):):)
kaç yaşlarındasınız
ayrıca ailenin istememesinin sebebi olan durumlar ortadan kalkınca seni sevdiğine vereceklerdir inşAllah o konuyada çok üzme kendini tatlım. şafak kaç peki uzun dönem mi
Allahım hayırlısını nasip eder hepimize inşallah. :) tutmaya çalışıyorum teşekkür ederim güzel kalpli insanlar :)
ayyy ne güzel konuştuuunn:) Son bi bakmışız sende çeyiz hazırlığı diye topik açmışsın :) bizde sana fikir veririz ne güzel.
:.))))) ya bebeğim ilk defa hani o resim vardı ya papatyalarım birinci ayımız ilkdefa o gün mum ışığında tv izledik.canım ben nişanlıyım. Allah nasip kısmet ederse mayısın 23 ünde evleniyorum. 5 ay sonra yorumlarımı yazarım sana
selam veronika , hoşgeldin :)
puhahahaha. koptum şuannn.iyi ki yalnızım ofiste
rahat rahat tv izliyoruz demişsin yaaaaaaferiz size , romantik romantik mum ışığında izliyosnuz diğğğmiiii
resimlerden cok belli oluyor efendiliği. maaşaşşallah nazar değmesin, aşkınıza, yuvanıza
ayyy ne güzel konuştuuunn
ailesinin maddi durumu kötü .endişeler var kafamda.inşallh kötü sonuçları olmaz.kardeşleri hemşire. 3üde.bize bi sıkntı olmaz ikimizde çalışırken diyorum ama.inşallah yanılmıyorumdur .aileler arası maddiyat farkı çok sorun olur mu.uçurumlar yok.
:.))))) ya bebeğim ilk defa hani o resim vardı ya papatyalarım birinci ayımız ilkdefa o gün mum ışığında tv izledik.
ogünde çoook güzeldi ben işyerinde bütün gün bugun birinci ay dönümümüz evde ne yemek yapsam diye sitelerden araştırma yaptım menü belirledim ama hepside hiç bilmediğim şeyler nasıl stres var ya olmazsa ay dönümümüz rezil olacak vs diye normaldede öyle ay dönümü yıll dönümü vs vs çokkkta önem vermem ama ilk ya bu bi heves ettim :) işten bi çıktımki kocişş beni almaya gelmiş dışarda yedik yemeği :):) sonra eve gidince ben çay yaptım mumlar tatlı çay eşliğinde bol küfürlü gs maçı izlemeye başladık
benimkisi biraz fazla sinirlenince ben ona başka tv izlettim artık maça ara verdirttim
mumlarımızıda ay dönümünde kullanmış olduk ama çoook etkiliymiş bundan sonra sık sık kullanmayı düşünüyorum)))
aynen resimde gördüğün gibi bebeğim ya pek efendi kocişim hiç bozulmaz iinnnnşAllahhhhhhhhhhh
inşallah canımm .Ailesinin durumu kötüyse sevgilin işe girdiğinde baya para biriktirsi sende yardım edersin, üstesinden gelirsiniz inşallah.
amin canım hepimizinki inşAllahhhhAy darısı başımıza inşallah.
Bende mayıs geliniyim.
Evimi tadilat yaptırdık beyaz eşyalarımı oturma gruplarımı ve yatak odamı ve tvleri aldım.
Tv ünitesi halılar perdeler vs kaldı canım.
Bide evin bazı yerlerine duvar kağıdı kaplatacağım onlar :)
Çok heyecanlıyım zaman hemen aksın diyorum.
Evliliğinin güzelliği hep böyle daim olsun canım maşallah diyeyim :)
inşallah canımm .
iyi maşAllah bayağı yemişsiniz az kalmış nazarbonncuğuda buralarda şafak saydı aylarca bak şimdi evlilik için gün sayıyor artık..)))uzun dönemm .136 şafak .ankarada yapıyor canım rahat yani.ben artık sonuca odaklıyım kavuşmak istiyorum :) alıştım sabretmeye 10 sene sabredrim ama sonunda o olsun.
amin canım hepimizinki inşAllahhhh
çok az kalmış senınde son aylar su giib akıp geçiyor zaten gerçektennnnn
ev sizinmi nekadar güzel ev ile ilgili birşeyler yapmak değilmi yaaaaa
biz daha hala yapıyoruz birşeyler... eşyayı evi pek abartma evlenince daha bi güzel oluyor karar vermek brşeyler yapmak demirbaşları hallet kalanını evlenince halledin bence biz öyle yaptık evin içinde yaaşrken daha net karar verebiliyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?