Çok geçmiş olsun cnm bu genç yaşta 4 kere mide kanaması. Allah korumuş seni. Sebebi neymiş peki bunların:26:
Eveeet +1 diyorum. Bende hiç çalışmak istemiyorum. Eve gidelim boş boş takılalım pinekleyelim
Çok geçmiş olsun cnm bu genç yaşta 4 kere mide kanaması. Allah korumuş seni. Sebebi neymiş peki bunların:26:
Eveeet +1 diyorum. Bende hiç çalışmak istemiyorum. Eve gidelim boş boş takılalım pinekleyelim
Eneem kızlar çok heyecanlıyım
İş yeri ramazanda belli günlerde soru soruyo bilenler arasında kura çekiliyo kurada çıkanlara iftar yemeği ödülü veriliyo bende dün katıldım bildim de bakalım birazdan çekiliş var çıkar mıyım acabaa
İş yeri ramazanda belli günlerde soru soruyo bilenler arasında kura çekiliyo kurada çıkanlara iftar yemeği ödülü veriliyo bende dün katıldım bildim de bakalım birazdan çekiliş var çıkar mıyım acabaa
teşekkür ederim kızlar...valla aşırı sinirliyim biraz ondan kaynaklanıyo sanırım herşeye çok çabuk sinirleniyorum eskiye ggöre biraz daha iyiyim ama hala sinir var aşamıyorum bu sorunu
evet canım çıkarsa annemle gidicem kardeşim de gelir onu da öderiz artık ne yapalımçift kişilik mi yemek canım
inşallah çıkar
Aaa ne kadar ilginçmiş. Ne sordular çok merak ettimİnş sen çıkarsın balımmm 
İyiyim bonibonum sen napıyosun??Lunnam yivrummm napıyosunnn
Mide kanamasına sinirin sebep olduğunu hiç bilmiyodum. Canım sakinleşmek için bitkisel çaylar şuruplar fln kullansan. Pasflra gibi. Bu çok tehlikeli sinirleerini kontrol altına alamazsan çok daa ciddi sonuçlar alabilirsin. Gerçi mide kanaması yeterince ciddi amateşekkür ederim kızlar...valla aşırı sinirliyim biraz ondan kaynaklanıyo sanırım herşeye çok çabuk sinirleniyorum eskiye ggöre biraz daha iyiyim ama hala sinir var aşamıyorum bu sorunu
sinirden miğde kanamasımı geçiriliyormuş..... herşeyin başı sinir stres diyorlar ya gerçekten öyle demekki yaaa:26: 
sinirle ilgili bi ilaç falan kullanıyor musun peki
İyiyim bonibonum sen napıyosun??
Mide kanamasına sinirin sebep olduğunu hiç bilmiyodum. Canım sakinleşmek için bitkisel çaylar şuruplar fln kullansan. Pasflra gibi. Bu çok tehlikeli sinirleerini kontrol altına alamazsan çok daa ciddi sonuçlar alabilirsin. Gerçi mide kanaması yeterince ciddi ama
Anaaaam 80 kişi mi bildi soruyuevet canım çıkarsa annemle gidicem kardeşim de gelir onu da öderiz artık ne yapalım
benimkiyle değil hıh
iş yeriyle ilgili soruyorlar canım tarihçesinden yaptığı işler ve eğitimlerinden falan
Ben çıkar mıyım acaba 80 kişiden 10 kişi çıkıcak hadi bakalım şansım da yoktur amaa
sen evliydin dimi
akşam olsada gitsek hiç çalışsaım yok yaa
Yok canım evli değilim kışın inşallah söz falan yapıcaz..
Evet bende öyle ama yoğunum mecburr çalışıyoruummmmm
ya tabiki tam olarak bire bir sinirden mide kanaması geçirdin demediler hassas bi bünyem ve miğdem var o zamanlarda herşeyi kafama takıyodum olucağı varmış demekki ama dr dedi bu ne sinir falan demişti tahammulsüzüm ama şimdi o günlere göre daha iyiyim ama yinede en ufak bişeyde sinirleniyorum her seferinde kendime söz veriyorumsinir yapmıcam diye bi bakmışımki iş işten geçmiş
neyse en azından artık eskisi kadar olmamasına sevindim.. dikkat et kendine ya sağlık bu önemli elden gidince anlaşılıyor kıymeti genelde.. :26:
kızlaar birşey soracağım
şuanda balık mevsimimi
yani balık yenirmi bu mevsimde bilen var mı :44::44:
bire bir sinir değil ama etkisi büyük şimdi doktorlar demiyomu her hastalıkta stresden stres cildiyeye gdiyorum stres diyo başka bi hastalığa gidiyosun stres falan aman olucağı varmış demekki
hayırlısı olsun canım kaç senelik bir ilişki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?