hayırlısı olsun canım artık çok beklemeyin bence hemen evlenin valla
Anca zuzucummm herşeyi yerine otuturduk iş güç.. Yaşım 24 artık bundan sonra beklememde zaten çok küçükte ben istemezdimmm herşeyin yeri ve zamanı var dememişler boşunaaa :18::18:sen Napyosun ????
sorma yaa haftaya tekrar deniycem şansımı
Canım sıkıldıı :97::97:
aslındsa haklısın yaşın şu an tam bebeğim. hayırlısı olsun canım rabbim sonunu getirsin....
ben napıyım bekar bekar dolaşıyorum
Aminnnn Aminn inşallahh... Allah gönlüne göre verir inşallahhh zuzummmmm sen kaç yaşındasınnnn ?
Kitaba başlıyayaım bende bari hazır cuma arasıNeler yazıyo neler :18: 
Aa geldi mi?
Oku bakalım, yorumları alcam.
Ben getirmedim kitabı, o yüzden karikatürlere sardım
biri beni durdursun
sizi karikatür manyağı yapcam yoksa
dün geldi de başlayamadım evde yoktum 1ciye başladım şimdi tamam 3 ü de btsin anlatırım
hee komik karikatürler amaa
valla durdurmucam ben karikatürleri severim
o zaman ben paylaşımlarıma devam edeyim abla
kızlar bi şey sorucam şimdi biz bu iş yerinde 5 eleman çalışıyoruz. ben ve çaycı abla oruç tutuyoruz ama erkekler tutmuyor. zaten patronda tutmuyo. öğlen vakti yemek söyleyip masa başında yemeklerini yiyolar oysa mutfak var büroda. şimdi bu adamlar benle çaycı ablanın günahını almıyo mu? koku yayılıyo sonuçta canım çekmiyo çok şükür iradem kuvvetli ama dini açıdan bi günahı yok mudur?
şimdi çalışmaya devam ediyorum kızlar çok yoğunum işleri erken bitirip istanbula gitmem lazımmış yoksa geç olacakmış off şeytan diyo bırak en yoğun oldukları bu durumda işleri çek git ama sorumluluğumu terk edemiyorum böyle öküzlere karşı bileee 
Tekim.
Canım sıkıldı.
Uğraşcak bişiyler arıyorum, işimde yok
Bugün nerde ki millet. :26:
kızlar bi şey sorucam şimdi biz bu iş yerinde 5 eleman çalışıyoruz. ben ve çaycı abla oruç tutuyoruz ama erkekler tutmuyor. zaten patronda tutmuyo. öğlen vakti yemek söyleyip masa başında yemeklerini yiyolar oysa mutfak var büroda. şimdi bu adamlar benle çaycı ablanın günahını almıyo mu? koku yayılıyo sonuçta canım çekmiyo çok şükür iradem kuvvetli ama dini açıdan bi günahı yok mudur?
şimdi çalışmaya devam ediyorum kızlar çok yoğunum işleri erken bitirip istanbula gitmem lazımmış yoksa geç olacakmış off şeytan diyo bırak en yoğun oldukları bu durumda işleri çek git ama sorumluluğumu terk edemiyorum böyle öküzlere karşı bileee 
ayy çok güzel başları biraz değişik ama gözlerim dolduu :96:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?