Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ay çok güldüm, bakmıcam artık
Anlat bakalım, neler yaparsın ne edersin, ufukta evlilik yok mu ?

aynen valla bende çok güldüm:)))))))

ne anlatım bebeğim ufukta evlilik olması için ilk önce aday olması lazım sonra evlilik olsun:)
valla birlikteliğim oldu ama ayrıldık canım bitiveriyo şans işte demekki zaman var rabbimin uygun gördüğü zaman olur ama olsun aşk istiyorum ben yaa:2:

senin sevabın kat be kat artıyordur ama onlara günah yazılıyor mu onu ben bilmiyorum şahsen :26::26::44:

Günah olmaz mı? Oruç tutmuyosan bile oruçlu gibi davranmak gerekirmiş.
Allahından bulsun onlar. Sen bişi deme boşver.
Hallet işlerini yevrum, müsait oldukça gel.

aa evet bak bunu duymuştum mesela kadınlar adet dönemlerindeyken falan oruç tutan birisi ise o oruç tutmadığı günlerde sofra kurması günahmış sadece atıştırmalıymış ramazanda oruç saatlerinde sofra bile kurulmazken onların yaptığı günah olabilir mantıklı

ALLAH kabul etsin canım bende namaz kılıyorum ama şirkette kılma durumum yokeve gidince kazalarını kılıyorum

bizim bankada var çok şükür mescidimiz kılıyoruz inşallah sizin işyerindede mescit yapmak gibi bir sevaba girerler birgün

merak etttiiimmmm:26::26:

çok güzel dünyanın ne kadar boş olduğunu anlıyosun hele ki namaz :18:

en küçük bir iyilik , kötülük ne kadar önemli , demek ki benimki beni böyle haksız yere üzerek ne kadar günaha giriyo

çok güzel dünyanın ne kadar boş olduğunu anlıyosun hele ki namaz :18:

en küçük bir iyilik , kötülük ne kadar önemli , demek ki benimki beni böyle haksız yere üzerek ne kadar günaha giriyo

tabikide kalp kırmak çok günah
ya bende okumak istiyorum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…