bencede sence
ay çok güldüm, bakmıcam artık
Anlat bakalım, neler yaparsın ne edersin, ufukta evlilik yok mu ?
Yakaladım seni
Nerelerdesin sen beeee !
aslındsa haklısın yaşın şu an tam bebeğim. hayırlısı olsun canım rabbim sonunu getirsin....
ben napıyım bekar bekar dolaşıyorum
Tekim.
Canım sıkıldı.
Uğraşcak bişiyler arıyorum, işimde yok
Bugün nerde ki millet. :26:
kızlar bi şey sorucam şimdi biz bu iş yerinde 5 eleman çalışıyoruz. ben ve çaycı abla oruç tutuyoruz ama erkekler tutmuyor. zaten patronda tutmuyo. öğlen vakti yemek söyleyip masa başında yemeklerini yiyolar oysa mutfak var büroda. şimdi bu adamlar benle çaycı ablanın günahını almıyo mu? koku yayılıyo sonuçta canım çekmiyo çok şükür iradem kuvvetli ama dini açıdan bi günahı yok mudur?
şimdi çalışmaya devam ediyorum kızlar çok yoğunum işleri erken bitirip istanbula gitmem lazımmış yoksa geç olacakmış off şeytan diyo bırak en yoğun oldukları bu durumda işleri çek git ama sorumluluğumu terk edemiyorum böyle öküzlere karşı bileee
geldimmmmmmmmmmmmmmmmm
namazdaydık nerede olacağuk
ayy çok güzel başları biraz değişik ama gözlerim dolduu :96:
Günah olmaz mı? Oruç tutmuyosan bile oruçlu gibi davranmak gerekirmiş.
Allahından bulsun onlar. Sen bişi deme boşver.
Hallet işlerini yevrum, müsait oldukça gel.
ALLAH kabul etsin canım bende namaz kılıyorum ama şirkette kılma durumum yokeve gidince kazalarını kılıyorum
merak etttiiimmmm:26::26:
33 yaşındayım canım
çok güzel dünyanın ne kadar boş olduğunu anlıyosun hele ki namaz :18:
en küçük bir iyilik , kötülük ne kadar önemli , demek ki benimki beni böyle haksız yere üzerek ne kadar günaha giriyo
çok güzel dünyanın ne kadar boş olduğunu anlıyosun hele ki namaz :18:
en küçük bir iyilik , kötülük ne kadar önemli , demek ki benimki beni böyle haksız yere üzerek ne kadar günaha giriyo
tabikide kalp kırmak çok günah
ya bende okumak istiyorum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?