Neeeeeey
il mi değiştiriyosun canım
ömrün yollarda geçiyo o zaman senin her Allahın günü çekilir miiii :44:
Hımm bende bilmiyorumm :26::26:
Benimde şöyle bir sorum olacakk
Ağzımın içi damaklarım sürekli yara oluyor ve ağzımın içi nasıl desem dudaklarımın içi soyuluyo gibi hani böyle ağızlarını oynatırlar ya etlerini yerlerröyle olunca orucum bozulur mu acabaa :18:
Kardeşime camide hoca söylemiş.
Ablamda evet bende duydum ama bilmiyorum dedi.
Öyle bi dua varmış hakikaten.
Ya ben sen bilirsin diye düşünüyoduuuuuum
Acil öğrenmem lazım bunu
az kalmış cnm neredeyse düğünlerimiz yakın.inşallah hayırlısıyla o günleri görürüz kocişlerimizle
bozulmaz cnm ama tükürmeye çalış sürekli
hastalığın bittimi senn
yutmamaya çalışıyorum ama çok sinir oluyorumm ramazanda daha çok arttı vitaminsizlikten diyolar ama :26: çokta yara oluyo aft falan ağzımdan neler çekiyorumm
bitti tabi kuzum cumartesi başlamıştım tutmaya , yutmamaya çalışıyorum zaten ama çok çekiyorum ya en ufak şeyde bakmışsın yarılmış yara olmuş , dudağıma da çok uçuk çıkar mesela ayy :120::120:
uu nereye kızz görüşürüzzzben birazcık yokum.
bendede diş eti kanaması var. hocaya sormuştum belli belirsiz kanıyor arada farkettimmi hemen yıkıyorum ağzımı çalkalıyorum ama bazen ferketmenen yutkunduğum oluyor. bozulmaz dmeişti hoca elimde olan bişi değilki. ama çok özen gösteriyorum
olsun canım allah kabul eder inşallah sen olumlu niyetle tutmaya devam et şüpheye düşürme
nereye gitti herkes
ben buradayım arada bakıyorum konu varmı acaba diyede ses yokkk
evet herkes gitmişş tek kaldımmm:99::99:
evet dimi birden kalabalık oluyo yetişemiyosun sonra da hiç bişey yokk :96::96:bir anda herkes burada sonra herken bir anda yok :44:
Tünaydııııııınnnnnnnnnnnnnnnn
evet dimi birden kalabalık oluyo yetişemiyosun sonra da hiç bişey yokk :96::96:
Tünaydınnnn yeni mi uyandın yoksaaa
ivet tatlm =))
çok güzel uyuyorum iki gndür valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?