Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Neeeeeey
il mi değiştiriyosun canım
ömrün yollarda geçiyo o zaman senin her Allahın günü çekilir miiii :44:

aynen canım ölüm yaa
servislede 1,5saat sürüyor gidiş geliş hergün toplamda 3 saat yol çekiyorum. çekilmez aslnda ama mecbuuuur napıcan

ilk işe girdiğimde binamız avrupa yakasındaydı rahattım. 6 ay falan oluyor bankayı buraya taşıdılar finans merkezi diye. tüm çalışanlar yol konusunda mağdur yaa

bozulmaz cnm ama tükürmeye çalış sürekli

hastalığın bittimi senn

bozulmaz cnm ama tükürmeye çalış sürekli

hastalığın bittimi senn

bitti tabi kuzum cumartesi başlamıştım tutmaya , yutmamaya çalışıyorum zaten ama çok çekiyorum ya en ufak şeyde bakmışsın yarılmış yara olmuş , dudağıma da çok uçuk çıkar mesela ayy :120::120:

yutmamaya çalışıyorum ama çok sinir oluyorumm ramazanda daha çok arttı vitaminsizlikten diyolar ama :26: çokta yara oluyo aft falan ağzımdan neler çekiyorumm

yok cnm ya bozulmaz sonuça elinde olan birşey değil yutmamaya özen göster sürekliyanında peçete bulundur.. evet o vitaminsizlikten olan birşey bendede çok oluyordu../

bendede diş eti kanaması var. hocaya sormuştum belli belirsiz kanıyor arada farkettimmi hemen yıkıyorum ağzımı çalkalıyorum ama bazen ferketmenen yutkunduğum oluyor. bozulmaz dmeişti hoca elimde olan bişi değilki. ama çok özen gösteriyorum
olsun canım allah kabul eder inşallah sen olumlu niyetle tutmaya devam et şüpheye düşürme

benimkide o hesapp

ben birazcık yokum.
uu nereye kızz görüşürüzzz

hımm anladım canım sağol bakalım inşalah öğleden sonra vakit geçmiyo yaaa :88:

ben buradayım arada bakıyorum konu varmı acaba diyede ses yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…