- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Başlığa gel be..
Bu topicte ayfonuda görmek istiyorum ! Ona göre..
Hayırlı olsun boncuk
tşk ederm balııımmmmmmmmmmm
Cümlemizin bu mübarek ayda kıldığımız namazları tuttuğumuz oruçları kbul etsin rabbim
önceden bende vakit geçmiyo boşboş oturuyorum diye şikayet ediyodum namaza başladım başlayalı hiç bir kere canım skılıyo demedim o nasıl huzurdur ya binlerce şükürler olsun
Bir şey sorucam kızlar şimdi iftarda oruç açarken şu duayı okumamız gerekir ya ama böyle kağıtta bakarak okusak olur mu ki ezbere mi içimizden okumak gerekir :26:
İftar Esnâsında Edilecek Dua
"Allâhümme leke sumtü ve bike âmentü ve aleyke tevekkeltü ve alâ rızkıke eftartü ve savme ğadin neveytü"
duâsı okunur.
maşallah hep devam etsin inşallah canım
onu ayfona söylicen
amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn :101:
Bir şey sorucam kızlar şimdi iftarda oruç açarken şu duayı okumamız gerekir ya ama böyle kağıtta bakarak okusak olur mu ki ezbere mi içimizden okumak gerekir :26:
"Allâhümme leke sumtü ve bike âmentü ve aleyke tevekkeltü ve alâ rızkıke eftartü ve savme ğadin neveytü"
duâsı okunur.
Bir şey sorucam kızlar şimdi iftarda oruç açarken şu duayı okumamız gerekir ya ama böyle kağıtta bakarak okusak olur mu ki ezbere mi içimizden okumak gerekir :26:Ben kağıda bakarak okuyorum daa
duâsı okunur.
:26::26::26: öyle mi dua ediliyormuş ben normal içimden dua ediyorum
Allahım kabul et orucumu snin rızan için tuttum falan diye :44:
Eve döndüğümde ayfonu burada görmek için paintten imza toplayacaım zaten..
Herkes açıcak paintini ayfon geri dönsün diye imza atacak..
Herifim tıraş olmaya gitti , akşam dışarı çıkacağız..
Bende o yokken şöyle bi bangır bangır müzik dinleyeyim hemde biraz sizinle sohbet edeyim dedim..
Amin eylüll
Mori mori sanada merhaba..
Alın sizde dinleyin !
Amiiinnn kuzummm Amiiiinnnn Allah'ımmmm şeytana fırsat vermesin bırakmam için
çok ayrı bişey çok ayrı bi huzurmuş
anlamı zaten Allahım! Senin için oruç tuttum, sana inandım, sana dayandım, Senin verdiğin rızıkla orucumu açtım. Yarının orucuna da niyet ettim, benim geçmiş ve gelecek günahlarımı bağışla. demekte arapçasını okurken işte kağıttan okusak olur mu diyee :26:
hımm peki o zaman canım:13:kağıda bakarak okuyabilirsin canım
Amin eylüll
Alın sizde dinleyin !
şaşırtmıştım aaaa düzgün başlıyo rap değil lan diye ama nerdeeeeeeeeeeeeee
Adam gibi müzik dinlemeyi aşılamadım sana ya
kesinlikle öyle canım. sanki hayatın manasını çözmüş gibi hissediyorsun. sevinçlerinde üzüntülerinde daha bir anlamlı oluyor. herşey herşey daha anlamlı oluyor..
vermez inşallah kuzum ama şeytandan daha tehlikeli birşey var oda nefsimiz ona karşı şeytandan daha dikkatli olmalıyız. şeytan anca vesvese verir iş nefiste bitiyor
Eve döndüğümde ayfonu burada görmek için paintten imza toplayacaım zaten..
Herkes açıcak paintini ayfon geri dönsün diye imza atacak..
Herifim tıraş olmaya gitti , akşam dışarı çıkacağız..
Bende o yokken şöyle bi bangır bangır müzik dinleyeyim hemde biraz sizinle sohbet edeyim dedim..
Amin eylüll
Mori mori sanada merhaba..
Alın sizde dinleyin !
[video=youtube;3HIhhu15ErQ]http://www.youtube.com/watch?v=3HIhhu15ErQ[/video]
hımm peki o zaman canım:13:
ney aminn kız anlamadım :26:
napıyosun keyifler tıkır tabiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?