ablamınkinde yaptırcaz biz.
nette gördüm. kızlara kırmızı tülden süslenmiş oje, törpü süsleyip vermişler
gayet güzel.
senin aklında var mı bişiler
İyi fikir. Bende beğendim
Elinizle mi tutttunuz nasıl çektiniz. aydınlat beni
kendim yaptım canım, :)
ben herşeyi kendim yaptım aslında mum ve taclarıda kendim yaptım bak resmim varya balonlu onlarıda çizdim :)
valla içine 4 kafa sığdık arkadaşlarla :)
İyi fikir. Bende beğendim
Elinizle mi tutttunuz nasıl çektiniz. aydınlat beni
ayy bende yapayım yaa evde boş boş oturuyorum valla suanda heveslendim cok fena
elimde pek yatkın degildir ama cerceveyi yapabilirim heralde demi ama
ben işyerinde öğlen arasında yaptım, böyle çıktıları aldım,
depodanda büyük boy koli getirdim ortasını kesip attım uhu ile alt katı yaptım sonra da üst süsleri yapıştırdım oluverdi.. :) çok basit ya internette 50 ye satıyorlar boşu boşuna verilmez para.
şimdi arkadaşımın kardeşi evleniyor ona verdim sisim değiştirip kullanacak yani kalıcıda baya kişi evlendirir :)
aynen ya nette cok pahalılar
cok heveslendim bende yapayım ilk fırsatta altını mukavva kartonlar yapsam üstünü parlak renkli bi kagıtla süslesem tamamdır o zamn becerebilirsem resmini eklicem yapınca
tabi canım ama pek parlak olmasın resimde farklı çıkabilir mesala bu taç tülleri varya onlarla bile kaplayabilirsin
Sağol canım benim evett ama gerçekten sadece sevdiğinle evlenmiyosun onun ailesiylede evleniyosun zorlanırmıyız naparız bilemiyorum.. Ne güzel cokkk sevindimmm canım benimmmm inşallah bizdee öylee sorunsuz oluruzzz.. Kaç yaşındasın sen pembe gelinnnn ???aslında bunları düşünmekte haklısın canım bende korkuyordum hep ailelerimiz anlaşamazsa uyumlu degillerse nasıl olucak falan diyesonucta artık ilişki 2 kişinin dışına taşıyo anne babalar kardesler olayın içine giriyor
ama cok şükür benim korkularım yersizmiş ailelerimiz anlastı bizim ailedeki herkes nişanlımı cok sevdi
ilişkimiz zarar görmedi bu sayede
inşallah sizinkiler de iyi anlasır hiç sorun yasamazsınız canım
Sağol canım benim evett ama gerçekten sadece sevdiğinle evlenmiyosun onun ailesiylede evleniyosun zorlanırmıyız naparız bilemiyorum.. Ne güzel cokkk sevindimmm canım benimmmm inşallah bizdee öylee sorunsuz oluruzzz.. Kaç yaşındasın sen pembe gelinnnn ???
bak ben bunu düğün için hazırlamıştım ama kına gecesi için falan da kullanılıyor istiyorsan çok güzel eğlenceli oluyor resim çekmek
Eki Görüntüle 770337
Bende yapacağım çok hoş olmuş eline sağlık :)
aynen öyle beni sadece eşim ilgilendirir deme gibi bi lüksümüz olmuyor aileyle de ilişkilerin oluyo dogal olarak
allah bozmasın inş hiçbirimizin huzurunu
24 yasındayım canım sen
günaydın canlarım
kadir geceniz mübarek olsun simdiden ve bu mübarek günde dualarınızı beklıyorum sevdicegimin yanına tayinimin çıkması için
tospik nereye götürüyolar kız nişanlını düğünüm var benım desin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?