Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Kuzucum senin adına gerçekten çok üzüldüm.. yanlış anlamanı istemem yorum yapmak zorunda hissettim kendimii..
ama seviyoruz ediyoruz diyoruz ya sevgi inan bazen bir yere kadar.. Hatalar insanlar için elbette sinirle söylenen sözler herkesin ağzından çıkar belki birine kızar belki senden çıkarır ama sonra özürü olur ve özürdilemek bir daha yapmıcam anlamına gelir.. İkinciye yaptıktan sonra arkası mutluka gelir çünkü sen ona bir kere eyvallah etmişsin..
Hayatımdan bir örnek veriyim benim annemle babam ayrılar küçüktüm anlamıyordum sonra annemden babamdan dinledim cevremden dinledim hak veremedim kimseye sonra kendimi Annemin yerine koydumm yok böyle birşey dedim.. Babamla annem severek evlenmişler ama annem hep alttan alan taraf olmuş çok sevdiği için aman kalp kırılmasın aman şimdi sinirli he demiş he demiş durmuşş.. Evlendikten sonra düzelir diye bir laf vardır ya Annem o lafı babamdan ögrenmiş evlendikten sonra böyle olmaz şimdi ben seni çok kıskanıyorum o oluyo bu oluyoo.. Ve babam hiç değişmemiş annemi arıyomuş telefonu duymadıgı zaman nerdeydin sen niye duymadın 3 kere calmasını beklemiceksin acıcaksın.. Oraya gitme buraya gitme onunla görüşmee.. Bizler olmuşuzz Hala devam etmişş ve Annem hep der eger baştan sana saygısı yoksa Pasaportunu aldıktan sonra yani ( evlendikten sonra ) sana hiç saygısı olmaz.. O yüzden ben bu konuda kendim olarak yaşamadım ama çok hassasım erkek arkadaşımla 10 yıldır tanışıyoruz 7 yıldır birlikteyiz bugüne kadar bana salak bile dememiştir.. Saygı çoook Önemlii inan sevgi alışkanlıklar güven ama saygı olmadıgı yerde o saydıklarım görünmez oluyoo..

tospikkkk sen kına gecesi için farklı bişeyler düşündün mü
yok pembem ya ben daha ona hiçbi şey düşünmedim ne giyiceğime bile bakmadım o kadar vahim bi durumdayım :26::26: şu bayram gelsin geçsin beni çok yoğun bi tempo bekliyor:18::18:

Kızçelerimmmm Herkese Hayırlı Cumalar...

hayırlı cumalar canım sana da :)

sağol tatlımmm. Hazırlıklar nasıl gidiyo dicem ama dememe gerek yok sanırım.

umarım herşey istediğinden çokk daha kolayy ve güzelll olurr..

sağol canım ne desem bilmiyorum ki evet söylediklerin doğru bende öyle işte hep ben alttan aldım son söz verdikten sonra alttan almadım oda böyle yapmadı ama dün akşam yaptı işte bitirdi herşeyiii öyle şeyler söylüyo ki salak iltifat gibi kalır yanında yok artık kabul etmiycem bunu son bir şans vermiştim o da biliyo :85: çok sinirim bozukk bu sefer kaldırmıycam hayırr

Kızçelerimmmm Herkese Hayırlı Cumalar...
hayırlı cumalar neyoo

anladım tatlım bende söyle orjinal bişeyler arıyorum nette falan arastırmalara basladım
sanada bi sorayım dedım var mı bi fikir diye

Tatlım sen iyisi şimdi bir kenara at herşeyi kendini yıpratma herşey olucagına varır.. Olmaz molmaz deme Kısmet belli olmaz.. Sen sadece dua et sonuç olarak sen bunu seviyosun yaşanmışlıkların var Hakkında hayırlısı neyse o olsun Tekrar diyorum ama kendini ezdirme saygısızlık etmesine aslaaa aaslaa izin verme..

Ve annemin çok kullandığı bir laf...

Bugün üzüldüğün şeye Yarın Şükredebilirsin..

maksat adetler yerini bulsun diye yapıyorum canım yoksa burda hiçbi şey yapasım yok sevmediğim gelmesini istemediğim o kadar gereksiz insan var ki anlatamam yani çok da ortaya dökmek istemiyorum burda yakalanırım yine mazallah

O günlerde gelir hiç sıkınntı etmee..

Herşey yoluna girer yeter ki bu tatlı telaşları strese çevirip kendini yıpratma tatlımmm..
uzak olduğu için çok sıkıntı oluyo canım ama napalım bu da bizim kısmetimizmiş bi şekilde geçip gidecek.

anladım canım
aman dökme dökme

fıstıklar nasılsınız canlarım vallaha yoğunluktan giremiyorum.bir yere uykusuzluktan bayılıcagım sanırım.ev bak eşya bak davetiye bak gelinlik bak damatlık bak hesap yap hesap yap kredi ayarla derken ambale oldum ben (
ama şükür ettiklerimde var.ev bulundu badana yapıldı,eşyanın bir kısmı alındı.düğün salonu zaten tmm,dün de gelinlikte karar kıldım.yanlız o konuda forumda konuda açtım zaten bilgilerinizi istiyorum yorum yaparsanız sevinirim hatunlarım.ben önce gelinliğimi kiralamayı düşündüm hani uygun olsun diye her yer 750 den kapı açıor hemde model içime sinmiordu.dünkü modaevinde bana beğendim modeli 1400 e içine herşey dahil yapacagını söyledi ama fransız danteli ile harika birşey olucak.sizce fiyatı uygun mu yoksa zateen bu anlamlı güne değermi ?

5 tane battanıyee cok canım...Bende 2 tane var ve neredeyse hıc kullanmıyoruzz...Pıke daha cok kullanıyoruz...Cesıt cesıt pıkelerım var ama sız battanıye ıle yatarım dıyorsanız o ayrı tabıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…