dedim zaten o yüksek lisansa mutlaka başlayacaksın daha bi senelik evli değilken askere maskere göndermem seni bana ne ya gitmesin şimdi valla hiç hazır değilim bi de üstüme gidiyo uzun dönem yapıcam komando olucam diye sinir ediyo beni yanımda olsa kesin döverdimher şey ters gitti bugün nikah işlemlerini de başlatamadık kan tahlili yeterli değilmiş akciğer röntgeni bilmem ne bi sürü şey istemişler nasıl yapacaz bilmiyorum istanbula gidince hangi birine yetişicez ahh gözü kör olsun artık şu mesafelerin usandım
iyiym canım benimmmmmmmm sen nasılsınn
Yoğunum canım artık tatil istiyorummm
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eylülün ilk haftası tatildeyim inşallah
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eylülün ilk haftası tatildeyim inşallah
Neresii olucakk tatilll marincimmmmmm ???
canım ya evlilik streside derken basmışlar seni. sen canını sıkma herşeye herşey sırasıyla halledilir. bir günlük iki günlük işler bunlar.. yuksek lisansada kaydını yaptırır öyle hemen gitmez sonrada ksıa dönem gider gelir hepsi hallolur olumsuz düşünüp yok yere canını sıkma içini ferah tut olumlu düşün herşey güzel olacak :)
sen nezaman geliyorsun istanbula
12 ağustos canım ama kafam çok dolu nasıl yetişecek o kadar iş bilmiyorum. yarın sabah erkenden gidip tekrar bi sürü kan testi yaptırıcam, akciğer röntgeni çektiricem araya bayram tatili giriyo p.tesi sabahı alıp öyle yola çıkmam gerekecek. yoksa istanbulda yine zaman kaybı olacak. normalde her şey şipşak halledilebilecekken mesafe yüzünden böyle oluyor. gelinliğe hala karar verebilmiş değilim hazır istanbula gidiyoken ordan da baksam mı diyorum ama bilemiyorum :26: allah yardımcımız olsun da hayırlısıyla atlatsak şu yoğunluğuneyse ben bu sıra böyle dertlenir stres yapar dururum sen anlat barışmanın etkisiyle şimdi daha bi kumrular gibisinizdir dimi maşallah
tospikkkkk
noldu bebeğim düğün stresi mi bastırdı
hepsini okuyamadım ama nikah işlemleri için falan canını sıkma tatlım ya hemen hallolur onlar allahın izniyle
sonra alıverirsin sevdiceginin soyadını
aynen öyle canım ramazanın başında gelmişti ya nişanlım buraya kan testi yapmıştık bi de vekalet vermiştim ki istanbula gittiğimde hazır olsun her şey günü almaya gitti bugün bi sürü kan testi lazımmış burdakiyle çok farklı prosedür. yarın ben burda o orda testleri röntgeni yapıcaz gidince de nikah işlemlerine başlıcaz. gelinlik desen kararsızlığım beni de etrafımdakileri de çıldırtmış durumda:26: o mu olsun bu mu olsun derken gelinliksiz kalıcam diye korkuyorumdüşün ya bi çarşaf alıcam iki saat bakıyorum renklerin hepsini karıştıryorum eleye eleye gidiyorum annem çıldırdı gelmem daha senle al sen ne alıyosan dedi o derec bi kararsızlık yaşıyorum her şeyde ama napim her şey tam alamıyla içime sinsin istiyorum:26: şu iki gün geçsin işten çıkayım rahat rahat moda giricem artık
allah allah niye öyle farklı seyler istendi ki bizde ayrı ayrı yerlerde yaptırmıştık ama yapılan testler falan hep aynıydı bişey cıkmamıstı cok şükürsizde halledersiniz inşallah canım ya sıkma canını
kararsızlık konusunda aynı durumdayız sanırım benim etrafımdakiler de sıkılmaya basladı artık
ben üstüne necresim geçirecegim halde yorganı alırken bile bin bir çeşit şey buluyorum yok şöyle mi böyle kullanırken şu olur mu
ama anlasınlar bizi o kadarcık da canım düğünümüze az kaldı heyecan dorukta
bi de insan herşeyin en iyisi olsn istiyor o kadar ince eleyip sık dokumak hakkımız
kız bi de bende sinir yaptı bu stres düğün telaşı malum günümdeyim iyice tahammülsüzüm :26: ben bile çekemiyorum bazen kendimi tamam diyorum tospa hemen karar vereceksin oyalanmak yok ama cık yani olmuyo yine o mu bu mu diye başlıyorum. şarkı yazıcam yakında
bugün evimizin avizelerini gitmiş seçmiş nişanlım bi onlar kalmıştı eksik sonra evin temizliği yapılacakaslında aşağı yukarı alacağımız mobilyaya karar verdik ama yine de gidip beraber görmemiz daha iyi olacak hem ticaret hem ziyaret misali birbirimizi görmüş oluruz 1 ay oldu olacak görüşmeyeli, özledim
sen de nasıl gidiyor hazırlık? gelinliğe başladınız mı? kına hazırlıkları falan karar verdin mi bi şeylere? ben kına yapmaktan vazgeçtim burda söylemiş miydim bilmiyorum. seçmece sadece olmasını istediğim insanlarla beraber bi restaurantta yemek yicez eğlenicez en son kınamı yakacaklar öyle. ama nişanlım istanbulda da yapalım kadınlar arasında bi eğlence olsun diyor ona da ben pek yanaşmıyorum. burdaki yeter.
ne güzel yaa bende ev tutmak istiyorum artık
ama tayiimi beklıyoruz benım okuluma yakın olsun diye inşallah cıkar da tayinim hayırlısıyla
bende de onun stresi var cok fena hayırlısı bakalım :26:
1 ay mı baya olmus yaaben o kadar alıştım artık allah bi daha ayırmaz inşallah 2 3 gün görmesem huysuzlanıyorum
içine nasıl siniyorsa öyle yap tabi canım gün senin günün
inşallah seninde gönlünden geçtiği gibi olur canım. şimdi tayini beklemek daha mantıklı olur tabi okuluna yakın olsun ki koştur koştur geçmesin tüm günün sonuçta okuldan arta kalan zamanlarda ev seni beklerhayırlısı olsun canım ya bak hepimizin farklı bi telaşı var ama inşallah hepsi istediğimiz gibi sonuçlanır.
ben de şimdi diyorum alıştıktan sonra kocamı bırakıp annemlere gelmek yalnız başıma zor olacak kapar onu da getiririm ya da diyorum ki anneme nasılsa sabah akşam uçak var misafirliğe gelirim sabah kahvaltıya çağırırsın beni atlar gelirim akşamda kocamın yanına dönerim
aminn inşallah hepimizin gönlüne göre olur herşey canm
evet canım yollarda zaman kaybetmek istemiyorum sevdicegim de beni düşündü sağolsun ben tutalım artık diye ısrar ediyorum hevesli oldugumdan o yolları düşünüyo benim için
ne güzel kız teknolojiye bak sen sabah orda aksam orda heyecan olur hem
dimi yaa gözünü seviim uçağı icat edenin
bu arada hemencecik hallettim burada testleriaile hekimine gittim sabah ondan sonra dispanserde akciğer röntgenimi çektiler ve öğleden sonra sonra sonuçları gidip alabiliyomuşum istanbulda 1,5 gün bekletiyolar gözünü seviim memleketimin şipşak hallediyolarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?