cnım bayağı yer eledik düşündk taşındık hatta assostan rezv yaptırdık ve en son fikir olarak bozcaadadan rezv yaptırdık ödemesinide yaptıkki vazgeçmeyelim diye
heyecanla tatili bekliyorum uzun süredir adam akıllı ttail yapmamışık dolu dolu bir hafta geçirmek istiyorum inşallah
hadi hayırlısı canım
nikahı düğünde mi yapıcaksınız yoksa öncesinde mi
Neden kimse yokk
Sohbetlerimiz eskide kaldııı
Eylülcüm nasılsın ?
Evet artık kimseleri göremiyorum ramazandan mı bayramdan mı anlamadım gittii
iyiyim canım sen nasılsınn
evet artık kimse yok giresim gelmiyo benimde öyle oluncaa
Kızlaaaaar sesime gelin canlarım
çok uzak yollardan koştum geldim senin kollarınaaaa naper bebek
Tospaaaam bal suratlımİyiyim bebek bugün keyfim yerinde sen nasılsın
kız ne nişanlığı
yok kız o ben değilim tabiki benimkisi daha güzel olucak inşallah :82: Bilmem belki önümüzdeki yaza yaparız bişeylerr
havada aşkkk kokusu varrrrdüzetmişsiniz arayı sanırım
evet tatlımmama ondan değil yaa heveslendim dün teyzemin bebeği falan da oldu yaa bende istiyorum artıkk
Senden korkulur valla. Kaç kişi böyle posta koyabilir patrona. Süpersin Tospam idolümsünçok şükür canım, benimde keyfim yerinde ohhsabah nikah işlemleri için gerekn cartla curtla uğraştım birazdan almaya gidicem sonuçları. patrona da dedim gidiyorum yarın heee yine mırın kırın etti ama mecburrrr yazık şu yeni gelen kıza işi öğretseydin diyo hanfendi iki gündür gelmiyo bayram tatiline erken girdi. dedim madem hevesli niye gelmiyo valla k.bakmasın istekli olan gelir ben düğünümün telaşındayım onun keyfini bekleyemem didim ve çıktım odasından ohh olsun haftaya bugün sevdiceğimin yanında olacam yeppaaaa :118:
Senden korkulur valla. Kaç kişi böyle posta koyabilir patrona. Süpersin Tospam idolümsün
Yaşasıııın sevdiceğe kavuşuluyo hasret bitiyo son hazırlıklar tamamlanıyo
Eylülüm süpersin hadi yolla nişan davetiyelerimizi
Senden korkulur valla. Kaç kişi böyle posta koyabilir patrona. Süpersin Tospam idolümsün
Yaşasıııın sevdiceğe kavuşuluyo hasret bitiyo son hazırlıklar tamamlanıyo
Eylülüm süpersin hadi yolla nişan davetiyelerimizi
aynen öyle bebeğim kaybedecek bi şeyim yok nasılsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?