Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

ankastremiz takılmış ocağımız çok güzel oldu diyor sevgilim, heyecanlanıyorum pembem yaaa şu bi hafta geçsin evime gitmek istiyorum

ne güzel ya maşallah :13:
az kaldı az bi hafta nedir ki aylar geciyor
ben burda saymaya basladıgımda 5 aydan fazla vardı belki de simdi 1 ay kaldı allahın izniyle

ne güzel ya maşallah :13:
az kaldı az bi hafta nedir ki aylar geciyor
ben burda saymaya basladıgımda 5 aydan fazla vardı belki de simdi 1 ay kaldı allahın izniyle

doğru diyosun canım ben ilk geldiğimde daha tazecik nişanlıydım şimdi düğüne çok az bi zaman kaldı. kalan günlerde hayırlısıyla geçecek ve balayından sonra buralara koşmuş olucaz yine

günaydın kızlar..nasılsınız? bende yoğunluktan arada girebiliyorum ..aileler farklıo şehirde olduğu için hayatım bu ara yol,ev,iş,ev için mobilya seçme,gelinlik provasında geçiyor.vitamin hapı almaya başladım yoksa bu yoğunluk beni çok yordu bitkin oluyorum.
ama tabi güzel yorgunluklar gerçekten aranızda evlenicek olanlar beni anlıyordur.şükürki gelinliğimi seçtim yaptırıyorum inşallahda sonucu güzel olur hatta fotosunu ekleyeyim sizde bakın bi ballarım

seni çok iyi anlıyorummmmm mesafeler yok mu zaten her şeyi zorlaştıran mesafeler bugün işi bırakıyorum çok şükür ve büyük koşturmam haftaya p.tesi başlıyor benim de nişanlımın yanına gidicem. mobilya, halı,perde, beyaz eşya ıvır zıvır derken başımı kaşıcak zaman bulamıcam. bi de nikahımızı yapıcaz ve ben henüz gelinliğe karar veremedim en fenası bu sanırım:18::18: bayramda bi moda evine gidicem randevu aldım izmirin en iyi gelinlikçisiyle çalışıyoruz eminim beğeneceksin dedi. umarım gittiğim son gelinlik evi olur yoksa istanbula gidince oradan da gelinlik bakıcam. 1 haftaya o kadar işi sığdırabilecek miyim bakalım:44:

huuh maşallah gerçekten allah yardımcınız olsun canım gerçekten mesafe çok zor ya ://
gelinlik birtane denemiştin gayet güzeldi aslında ama önemli olan içine sinmesi canım eğer içine siznmezse istanbula geldiğinde buradada dene biraz gez belki tam içine sinen birşeyi burada bulursun
iyi gidiyor canım bizde pek görüşemedik ramazan dolayısıyla ama bakalım bayramdan sonra inşallah kumruluk

aslında beğendiğim iki tane oldu ama bi tanesi moda evindeki kadına kızdığımdan soğudum. kadın kendi dedi ben şimdi bu gelinliğe istediğin gibi kol yaptırıyım dene gör içine sinerse bu şekilde yaparız gelinliğini. peki dedim ve bi hafta sonraya yani geçtiğimiz cuma gününe sözleştik. baktım ses çıkmadı kadından aradım, ya canım çok yoğundum hiç bakamadım senin gelinliğine dedi iki güne hazır olur dedi ben ararım seni bak cumadan sonra kaç gün geçti daha ses yok. soğudum o gelinlikten kadın yüzünden. bi diğeri size gösterdiğim o da olabilir aslında ama bilmiyorum sanki tam emin değilim bayramda başka bi yere gidicem randevu aldım umarım beğenir ve hemen başlarız gelinliğime:26: yoksa istanbula gidince bakıcam ordan da beğenmezsem size gösterdiğimi alırım. allahımmmmm şu kararsızlığımı al götür içimden ya:26::26:

selam millet.
kimse yok sanirim.
malumunuz arefe dolayisiyla tatil toplam 5 gun izinliyim.
giremiyorum bu aralar. topic hakkaten issizlasmiz. bayram donusumuz muhtesem olsun canlarim opuyorum sizi.
iyi bayramlar.

piskomm topik öksüz kaldı kaç gündür

niye ki yaaa nereye dagildi boyle millet:26:

selam millet.
kimse yok sanirim.
malumunuz arefe dolayisiyla tatil toplam 5 gun izinliyim.
giremiyorum bu aralar. topic hakkaten issizlasmiz. bayram donusumuz muhtesem olsun canlarim opuyorum sizi.
iyi bayramlar.
ohh ohh canim ne guzel tatilin keyfini cikarr
ben cok yogundum bu aralar
anca bi nefes almak icin geceleri girebiliyodum iftardan sonra
ondada siz yoksunuz zaten
bayram sonrasi gorusuzu canimm iyi bayramlaaaarrr

Günaydınnlarrr Günaydınnlarrrr

Nerdesiniz kızlarrr özledim siziii

günaydınnnnn
kimseler uğramamış buralara
bugün benim tayinim için başvurular başlıyor kızlarrrr
dua edin bana inşallah hayırlısıyla gelirim sevdiceğimin yanına
ve bugün itibariyle düğünüme sadece 1 ay 3 gün kalmış
aman allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…