aynen öyle bebeğim kaybedecek bi şeyim yok nasılsa
albüm yaptım bebişi bak ordann
hani yavrum göremedim kaldırdın mı yoksa:26:
ayın 12 sinde istanbula gidicem ya canım o zaman yapıcaz işte:) o yüzden diyorum ya bi sürrü bissürü işimiz var:18::18:
hmm hadi hayırlısı :13:
napıosunuz hatunlar
ankastremiz takılmış ocağımız çok güzel oldu diyor sevgilim, heyecanlanıyorum pembem yaaaşu bi hafta geçsin evime gitmek istiyorum
ne güzel ya maşallah :13:
az kaldı az bi hafta nedir ki aylar geciyor
ben burda saymaya basladıgımda 5 aydan fazla vardı belki de simdi 1 ay kaldı allahın izniyle
doğru diyosun canım ben ilk geldiğimde daha tazecik nişanlıydımşimdi düğüne çok az bi zaman kaldı. kalan günlerde hayırlısıyla geçecek ve balayından sonra buralara koşmuş olucaz yine
ayy inşallah inşallah
hayırlısıyla gecsin zaman hep mutlu olalım inş
günaydın kızlar..nasılsınız? bende yoğunluktan arada girebiliyorum ..aileler farklıo şehirde olduğu için hayatım bu ara yol,ev,iş,ev için mobilya seçme,gelinlik provasında geçiyor.vitamin hapı almaya başladım yoksa bu yoğunluk beni çok yordu bitkin oluyorum.
ama tabi güzel yorgunluklar gerçekten aranızda evlenicek olanlar beni anlıyordur.şükürki gelinliğimi seçtim yaptırıyorum inşallahda sonucu güzel olur hatta fotosunu ekleyeyim sizde bakın bi ballarım Eki Görüntüle 774415
12 ağustos canım ama kafam çok dolu nasıl yetişecek o kadar iş bilmiyorum. yarın sabah erkenden gidip tekrar bi sürü kan testi yaptırıcam, akciğer röntgeni çektiricem araya bayram tatili giriyo p.tesi sabahı alıp öyle yola çıkmam gerekecek. yoksa istanbulda yine zaman kaybı olacak. normalde her şey şipşak halledilebilecekken mesafe yüzünden böyle oluyor. gelinliğe hala karar verebilmiş değilim hazır istanbula gidiyoken ordan da baksam mı diyorum ama bilemiyorum :26: allah yardımcımız olsun da hayırlısıyla atlatsak şu yoğunluğuneyse ben bu sıra böyle dertlenir stres yapar dururum sen anlat barışmanın etkisiyle şimdi daha bi kumrular gibisinizdir dimi maşallah
huuh maşallah gerçekten allah yardımcınız olsun canım gerçekten mesafe çok zor ya ://
gelinlik birtane denemiştin gayet güzeldi aslında ama önemli olan içine sinmesi canım eğer içine siznmezse istanbula geldiğinde buradada dene biraz gez belki tam içine sinen birşeyi burada bulursun
iyi gidiyor canım bizde pek görüşemedik ramazan dolayısıyla ama bakalım bayramdan sonra inşallah kumruluk
piskommtopik öksüz kaldı kaç gündür
ohh ohh canim ne guzel tatilin keyfini cikarrselam millet.
kimse yok sanirim.
malumunuz arefe dolayisiyla tatiltoplam 5 gun izinliyim.
giremiyorum bu aralar. topic hakkaten issizlasmiz. bayram donusumuz muhtesem olsun canlarimopuyorum sizi.
iyi bayramlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?