Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

evet doğru bencede bizde genelde buluştuğumuzda hasta oluyorum ay karnım ağrıyo diye akşama kadar çektiriyorum ona hihhhihih

evet doğru bencede bizde genelde buluştuğumuzda hasta oluyorum ay karnım ağrıyo diye akşama kadar çektiriyorum ona hihhhihih
ayy benim ilk günüm felaket geçiyor
dışarı adımımı atamıyorum çok şiddetli sancılarım oluyor
beni öyle görse korkar zaten baya bi başımda pervane olur
buluşacaksakta kesinlikle erteleniyor çünkü 10dk lık yol değil
sınırı geçiyorum çanta hazırla taşı fln insanlıktan çıkıyorum hiç olacak gibi değil

ühhhhhhhh
o kaaaa da değilll
şuka şuka

ayy kız benim genelde buluşuyoruz ya o günün içinde hasta oluyorum çok sinir oluyorum bu duruma haliyle bende keyifsiz kötü oluyorum o da sıkıntı ediyo kendine bişey yapamıyorum die , haklısın yanii zorrr benimde ilk gün ağırır sadece
bir keresinde yine buluştuk birde bakarım eneee olmuşum yanımda pedde yok , benimki almıştı zar zor ama o gün 10 kilo vermişimdir utancımdan o da ped alırken

ben pek hazırlıksız yakalanmıyorum yaa
her ay sayarım hatta 3-4 sene evellinden bile üstünü çizdiğim takvimlerimi saklarım
her ay aşağa yukarı ne zaman hasta olacağımı biliyorum
bak bu bile bi avantaj canım bilince ona göre davranıyo insan
düzensiz olduğu için kestiremiyosun tabi bence erteleme artık git doktora
sende alışkanlık yaratacak kadar uzun zamandan beri var bu durum zaten anladığım kadarıyla
oluyor öyle arada diyosun çünkü:26:

ayy düzensizlik felan deyince benim aklıma direk o konu gelir off tövbe yarabbim
öyle düşünme canım Allah bilir orasını

Kapatın şu kanlı muhabbeti
dur kız önemli konu bu bak şimdi bizim ordaki hastenelerin doktorlarına bakıyorum da şimdi hepsi meymeletsiz bee
inşallah tabiki canımm herşey kısmett

benimde ayın ilk günleridir genelde ama işte düzensizlik olunca bilemiyorsun ki , bir de ben hiç anlamam olduğumu önce bir olurum sonra karın ağrısı başlar :26:

hiç çizelge tutmadım yaa gerek yok diye evlenince merakla tutucam tabii

bak haftasonu buluşucaz ya kesin ahasta olurummm

Son düzenleyen: Moderatör:

dur kız önemli konu bu bak şimdi bizim ordaki hastenelerin doktorlarına bakıyorum da şimdi hepsi meymeletsiz bee

inşallah tabiki canımm herşey kısmett

bence kadın doktora gitme.

gıcık oluyolar.

sözüm meclisten dışarı pskom

yok canım sadece evlenince mi çizelge tutuluyor neden gerekli olmasın
ben 13 yaşımdan beri hep takip ediyorum

gıcık oluyolar.

sözüm meclisten dışarı pskom
hiç üstüme alınmadım kiiii

gıcık oluyolar.

nee bi de erkeğe mi gideyim yoo olamazzz benim doktorun tipini de beğenmem lazım işte resimlerde kadın doktorlar çok sinc gözüküyo
ayy karnımda o kadar şişiklik var kii
yok canım sadece evlenince mi çizelge tutuluyor neden gerekli olmasın
ben 13 yaşımdan beri hep takip ediyorum

bilmem kiii hiç gerek duymadım yapmadım daa

bu arada nedendir bilinmez erkek jinekologlar her zaman kadından daha iyidirler diyolar
bu arada ay açıcam oramı buramı diye düşünme okadar profesyonel davranıyolar ki doktorlar(sırf jinekolog için demiyorum)
ben bu yakınlarda muayeneye gitmiştim onkoloji uzmanına kadın aynı zamanda benim derslerime giren hocam
göğüsüm için gitmiştim okadar dikkatli davrandı ki muayene ederken bile direk bir bakışla vücuduma hiç bakmadı sırf rahatsız olmim diye o hocamıda çok severim zaten yürüyen ansiklopedi mubarek kadın bir kez daha hayran kaldım

bendede alışkanlık oldu kaç senedir artık bende yapmasam olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…