bu arada nedendir bilinmez erkek jinekologlar her zaman kadından daha iyidirler diyolar
bu arada ay açıcam oramı buramı diye düşünme okadar profesyonel davranıyolar ki doktorlar(sırf jinekolog için demiyorum)
ben bu yakınlarda muayeneye gitmiştim onkoloji uzmanına kadın aynı zamanda benim derslerime giren hocam
göğüsüm için gitmiştim okadar dikkatli davrandı ki muayene ederken bile direk bir bakışla vücuduma hiç bakmadı sırf rahatsız olmim diye o hocamıda çok severim zaten yürüyen ansiklopedi mubarek kadın bir kez daha hayran kaldım
bendede alışkanlık oldu kaç senedir artık bende yapmasam olmaz
bilemiyciiimm canım sana kalmışdiğer birimlerde erkek olur da bunda olmaz yaa ne gerek var gidemem ben öyleoff içimi bir sıkıntı kapladı şimdiiii
bilemiyciiimm canım sana kalmış
aaa pişman oldum şimdi konuyu konuştuğumuzaayy korkuttunuz beni zaarrr :18: hala olmadım görüyo musun püüü
aaa pişman oldum şimdi konuyu konuştuğumuza
ay başı oluyorum diyosun 1 hafta sonra olursun heralde
yanii canımm sebebi öğrenilsin en azından belki bişe yok da diyebilir doktoryokk kız öyle deme şaka yaptıkk bilgilenmiş oldum hemm
o zaman da dolu dolu 2 ay olmuş olacak , niye böyle aceba araştırmak lazımm
evet umarım bişey yokturrryanii canımm sebebi öğrenilsin en azından belki bişe yok da diyebilir doktor
ayy hala mı kanlı canlı muhabbet:104:
çıkışta pazara gtcem
bayadır gitmiyodum
ondan kaçtın dimi senayy hala mı kanlı canlı muhabbet:104:
çıkışta pazara gtcem
bayadır gitmiyodum
pisi pisiiii
ıhıııı o avatarda nesiii :104:
miyaavvv:82:
aaa bi gelin dahaa:123:Selam kızlar napıosunuz bakem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?