Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Adet olamamanın şişkinliği.

İzin al ve doktora git canım.
Sorun cıkrcak sana bu durum :26:

evet bir de sinir stres tavan yaptı , kafama da çok taktım dün benimkine anlattım o da git doktora falan dedi onu da haşladım bi güzel hiç sağlığımda ilgilenmiysoun diye

haftasonu olurum gibi hissediyorum ama olmazsam gidicem canım pazartes, falan annem de bişey olmaz diyo ama içim rahat olur en azından , sen napıyosun bakalım

Son düzenleyen: Moderatör:

kız adamın suçu ne , o mu şişirdi seni

benimde o dönem çok ağrım oluyo evlenelim nolur diyorum
Öncesindede sinir stres hatsafhada tabii .. Acısını ondan çıkarıyorum sonra çok üzülüyorum ama napalım kimimiz varki başka

benimde o dönem çok ağrım oluyo evlenelim nolur diyorum
Öncesindede sinir stres hatsafhada tabii .. Acısını ondan çıkarıyorum sonra çok üzülüyorum ama napalım kimimiz varki başka

benimde öyle de şimdi 2 ay olamamanın sıkıntısı siniri var çok fenaa

yanii kimimiz varki başka tabiki acısı ondan çıkacak haftasonu buluşucaz inş olurum genelde buluşunca oluyorum yaa

benimde öyle de şimdi 2 ay olamamanın sıkıntısı siniri var çok fenaa

yanii kimimiz varki başka tabiki acısı ondan çıkacak haftasonu buluşucaz inş olurum genelde buluşunca oluyorum yaa

doktora gittin mi canım :26: Benimde çok ağrım oluyo ama doktora gitmeye tırsıyorum Eğer bir sıkıntı olsa ağrım olmaz hatta adette olmam diye avutuyorum kendimi
Ağrın olmuyo sanırım inşallah olurum dediğiine göre

ilk gün baya bir ağrım oluyo ama 2 aydır olmadığım için inş. olurum diyorum artık ne yapayım bir de ne zaman benimkiyle buluşsak o gün hastalanırım ya o yüzden diyorum

gitmedim işte biraz daha olmazsam gidicem inanaılmaz sıkıntı veriyo içime daralıyorum ama ağrı oolması normal zaten canımm :13:

kız benim ağrım olunca değil sevgilimin yanına gitmek , lavaboya dahi gidemiyorum . Allah'ım ne iğrenç bişeydir o nasıl doğum yapıcaz biz onu düşünüyorum
Çok bekleme git benim hiç olmadı ama yakın arkadaşlarımdan bilirim ne kötü bi şişliktir o
Önceden hiç ağrım olmazdı 5 aydır falan dayanılmaz ağrılarım oluyordu ama geçen ayki adetim çok hafifgeçti hiç bişey anlamadım dua ediyorum hep öyle geçsin diye

kızz benim buluştuktan sonra gün içinde oluyorum mecbur yaniii ama bir de şöyle bişey var akşama doğru artar ağrım akşma daha kötü olurum o günde bana destek olmasıyla geçer o halimi görür üzülür çok kıyamam güzelde oluyo tabii onu öyle görmek

hahah bencede nasıl yapıcaz bilmemm evet çok fena şiş bayılıcam artık iştahım da açıldı biraz ne yapıcam bennn :18:

arkadaşında bişey çıktı mı peki ben korkuyorum ya bişey çıkarsa diye :18:

Adet olmadan 1 hafta önce papatya çayı içilmeye başlanıra rahatlatıyormuş diye duydum .. Birde eczanede bant gördüm sıcaklık veriyomuş ağrıyı hafifletiyomuş ama ne olduğunu bilmediğim şeyi almak istemedim .. Ha birde bir ot daha buldum aktardan aldım bu ay ağrım olmayınca kullanmadım inşallah kullanmak zorundada kalmam.
Yapması dert doğurması dert büyütmesi dert
Korkunun ecele faydası yok doktora gideceksin ama sanmıyorum öyle aman aman büyük birşey yoktur . Arkadaşımda önemli birşey yoktu evlendi hala şişiyo

iyi bariii ben hemen felaket tellallığına bağladım olayııı :18:

papatya çayı içeyim bari birazz banta ne gerek sıcak su torbası yada sıcak havlu koy o zaman , ağrı olunca havlu çok iyi geliyo
evet herşeyi kadınlar çekiyo beee

Bende hep felaket tellalığı yaparım ay kolum şişti ay bende çok önemli bişeylar var ay ölüyorum bıdı bıdı bıdıı
Karnına değilde ayaklarının altına koyarsan daha çok rahatlıyorsun . Karnınada battaniye sar ayaklarını karnına çek ve uyu .
Çok rahatlatıyo

bende en ufak şeyden ay ölüyorum ben ay çok fenayım falan sevgilimde ayy öldünn hee derr

evet o da olabilir canımm ayy çok acıktım 12 olsa da hemen yemek yesem ne olucam ben böylee buluşmada karnım baya şişik olacak peee

hahah garibim hep onlar çekiyo anneme söylemyemediğimi gidip ona söylüyorum
Bol giy belli olmasın

hahah garibim hep onlar çekiyo anneme söylemyemediğimi gidip ona söylüyorum
Bol giy belli olmasın

aynen aynenn ne yapayım kime söylicem başka bir tek o varrr

öyle yapcez artıkk ben bi yemek yiyim de geliyim barii :125:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…