- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
ya evet o duyguyu bende hissettimmmmm
ama napıyııım
3 cildini alcam
bi ton para bayılamazdım
ama napıyııım
3 cildini alcam
bi ton para bayılamazdım
İşte bu resmenn bennnn
kalktım gittim ben de kendimi odaya kitledim. Ağlama krizlerine girdim. ama ağlamıyorum aslında ağlamış gibi yapıyorum. arada sırada da "sorun maç değil sensin hıckk bana hayvan gibi davranıyosun böhüüüüü" diye ağlıyorum. hıçkırmış gibi falan yapıyorum sessizlik olduğunda yere kapıya bişiler atıp, sinir krizi geçirdiğimi sanmasını istedim ama bir işe yaradı mı diye bir sor...
Yaramadı..
ben orada kendi kendime dellenirken, içerde biri var diye kriz geçirmiş gibi yaparken, beyfendi çıkmış gitmiş evden..
Onu da şey de farkettim, işte ağlıyordum, kapıya askılığı fırlattım ses çıkmadı, "ayrılalım da mutlu olll" diye bağırdım ses yok.. sonra kapıya doğru yaklaştım, kulağımı dayadım ses çıkmadı. kapıyı bir açtım çekmiş gitmiş.
ben orada yani ciddi bir kriz geçirecek olsam bırakmış olacak beni..
İşte bu resmenn bennnn
kalktım gittim ben de kendimi odaya kitledim. Ağlama krizlerine girdim. ama ağlamıyorum aslında ağlamış gibi yapıyorum. arada sırada da "sorun maç değil sensin hıckk bana hayvan gibi davranıyosun böhüüüüü" diye ağlıyorum. hıçkırmış gibi falan yapıyorum sessizlik olduğunda yere kapıya bişiler atıp, sinir krizi geçirdiğimi sanmasını istedim ama bir işe yaradı mı diye bir sor...
Yaramadı..
ben orada kendi kendime dellenirken, içerde biri var diye kriz geçirmiş gibi yaparken, beyfendi çıkmış gitmiş evden..
Onu da şey de farkettim, işte ağlıyordum, kapıya askılığı fırlattım ses çıkmadı, "ayrılalım da mutlu olll" diye bağırdım ses yok.. sonra kapıya doğru yaklaştım, kulağımı dayadım ses çıkmadı. kapıyı bir açtım çekmiş gitmiş.
ben orada yani ciddi bir kriz geçirecek olsam bırakmış olacak beni..
diyim topikçe çok gldük sana alemsin
eneee ne yasaklı siteymiş be
sanki şey izlicen alla alaaa
eve gidiyoruumm
çakması 5 tl ise orjinali öyle çokta pahallı değildir gibi hissettim:44:
Acaba kendimi aşağıya mı atayım, geldiğinde sokakta cesedimi görür pişman olur. "ahh gitmeseydim okyanus gözlümü üzmeseydim dilooo diloooo" diye ağıt yakar.
Yok ya ölürsem bi boka yaramaz, şey mi yapsam acaba; kusayım kusayım böle tansiyonum düşer zaten bayılırım, komşu beni hastaneye kaldırsın, bunu da arasınlar oradan öğrensin koşarak gelsin.. Olmaz bu gerizekalı duymaz telefonu..
Bacağımımı kırsam acaba şuradan düşsem de.. Ya davsanlik'a söylesem arasa onu, PuCCa'ya ulaşamıyorum nerede başına bişi mi geldi dese, evet evet. Du kapatayım şu telefonu da, geldiğinde de uyumuşum derim. O da "tatlımm öldün sandım çok korktum bi daha seni asla yalnız bırakmayacağım bu bana ders oldu" der mi?
Ya da terk mi edeyim lan evi, mektup yazayım, geldiğinde dolapları boş görsün yüzüğü de makyaj masasının oraya bırakırım, geldiğinde kahrolur, ferhat göçer gibi garip bi hale bürünür acılı acılı gelir benden özür diler...
hehe küfürlerden heralde banka kızım burası filtreleme yapoooor
kırmızıya söyledim koş gel ladynin paylaşımını oku diye ... çok komik yaaaaaa aslında bizden içimizden olduğu için komik
gitde gel hadi :13:
bnde öyle hissettim bianda
hayallere bak ya
ya varyaaaaaaaaaaaaaaa bazen bende bu saçma hayalleri kuruyorumm biliyormusun:):)
yemin ederim aynıları geçiyor aklımdan şöyle yapsamda kahrolsa böyle yapsamda bitse
sonra kendşme geliyorum... bu kız benmiyim acebeee
olabiler valla
ayy ben bekleyemiciim 2 gün sonrasını falan en iyisi netten alıyım o da aynı 2 gün snra gelcek gerçi ne farketcekse
olsun olsun kendi işimi kendim yapıyım
ya varyaaaaaaaaaaaaaaa bazen bende bu saçma hayalleri kuruyorumm biliyormusun:):)
yemin ederim aynıları geçiyor aklımdan şöyle yapsamda kahrolsa böyle yapsamda bitse
sonra kendşme geliyorum... bu kız benmiyim acebeee
sormaa
ama pahalı kitaplar 20 tl 4 kitabı var 80 lira boncıım 15 liraya kapatmş olayı alıp bize de yollasın bari
çakması 5 tl ise orjinali öyle çokta pahallı değildir gibi hissettim:44:
[video=youtube;D5PB7joNmVo]http://www.youtube.com/watch?v=D5PB7joNmVo[/video]
İşte pucca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?