Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Acaba kendimi aşağıya mı atayım, geldiğinde sokakta cesedimi görür pişman olur. "ahh gitmeseydim okyanus gözlümü üzmeseydim dilooo diloooo" diye ağıt yakar.
Yok ya ölürsem bi boka yaramaz, şey mi yapsam acaba; kusayım kusayım böle tansiyonum düşer zaten bayılırım, komşu beni hastaneye kaldırsın, bunu da arasınlar oradan öğrensin koşarak gelsin.. Olmaz bu gerizekalı duymaz telefonu..
Bacağımımı kırsam acaba şuradan düşsem de.. Ya davsanlik'a söylesem arasa onu, PuCCa'ya ulaşamıyorum nerede başına bişi mi geldi dese, evet evet. Du kapatayım şu telefonu da, geldiğinde de uyumuşum derim. O da "tatlımm öldün sandım çok korktum bi daha seni asla yalnız bırakmayacağım bu bana ders oldu" der mi?
Ya da terk mi edeyim lan evi, mektup yazayım, geldiğinde dolapları boş görsün yüzüğü de makyaj masasının oraya bırakırım, geldiğinde kahrolur, ferhat göçer gibi garip bi hale bürünür acılı acılı gelir benden özür diler...

ama napıyııım
3 cildini alcam
bi ton para bayılamazdım

ucuza kapatmışsın iyi yapmışsın

hey allam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa süpperrrrrrrrrrrrrrrr

diyim topikçe çok gldük sana alemsin

eneee ne yasaklı siteymiş be

sanki şey izlicen alla alaaa

hehe küfürlerden heralde banka kızım burası filtreleme yapoooor
kırmızıya söyledim koş gel ladynin paylaşımını oku diye ... çok komik yaaaaaa aslında bizden içimizden olduğu için komik

gitde gel hadi :13:

çakması 5 tl ise orjinali öyle çokta pahallı değildir gibi hissettim:44:

bnde öyle hissettim bianda

hayallere bak ya

hehe küfürlerden heralde banka kızım burası filtreleme yapoooor
kırmızıya söyledim koş gel ladynin paylaşımını oku diye ... çok komik yaaaaaa aslında bizden içimizden olduğu için komik

olabiler valla
ayy ben bekleyemiciim 2 gün sonrasını falan en iyisi netten alıyım o da aynı 2 gün snra gelcek gerçi ne farketcekse
olsun olsun kendi işimi kendim yapıyım

gitde gel hadi :13:

bnde öyle hissettim bianda

hayallere bak ya

ya varyaaaaaaaaaaaaaaa bazen bende bu saçma hayalleri kuruyorumm biliyormusun:):)
yemin ederim aynıları geçiyor aklımdan şöyle yapsamda kahrolsa böyle yapsamda bitse
sonra kendşme geliyorum... bu kız benmiyim acebeee

ya varyaaaaaaaaaaaaaaa bazen bende bu saçma hayalleri kuruyorumm biliyormusun:):)
yemin ederim aynıları geçiyor aklımdan şöyle yapsamda kahrolsa böyle yapsamda bitse

diyorum yaaaa bizden biri ben o hayalleri çook kuruyorum ama olmiyiii hala okuyorum sabajtan farketseydım ya bu kadar sıkılmazdımm

sormaa
ama pahalı kitaplar 20 tl 4 kitabı var 80 lira boncıım 15 liraya kapatmş olayı alıp bize de yollasın bari

[video=youtube;D5PB7joNmVo]http://www.youtube.com/watch?v=D5PB7joNmVo[/video]

İşte pucca

evet boncukk yolla sen bizeee

ben çıkıyorum ufaktan kızlarrr yarın görüşmek dileğiyle esen kalınnnn manitalarınıza sahip olun pucca gibiii görüşürüzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…