Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

evvettt boncuğum işte yaaa.. kuzum hadi bugun eve gittin artık yarın iş çıkışı bi bak bakkiiiim o seyyar amca oradamı o kitaplar halaaa var mı ...

o kitaplar varsa ellerinden öper dmi kız sen baksana oralarda yok mu seyyarcı bzm buralarda yok

ayy bi ara pazara kuruluyodu snra adam vazgeçmiş kmse almadı herhal ondan snraki 3 hafta gittik bnmkiyle belki adam gelmiştir de kitap alırız diye
yok anaaam yok gelmedi bi türlü

evvettt boncuğum işte yaaa.. kuzum hadi bugun eve gittin artık yarın iş çıkışı bi bak bakkiiiim o seyyar amca oradamı o kitaplar halaaa var mı ...

Bunun icun carsiya gitmem lazim. Dun gidip son iki cildini aldim. Lunnanin dedigi french oje vardi rafta. Pucca yoktu ama sylesek adam basar yani

Kendi okuduklarimi gondereyim? Donusumlu okuyun yevrum

bizim buralarda belki vardır aslında ama hiçç bilmiyorumkii ben nerelerde vardır. sen bak olmadı bende bi kuzenlere sorarımm onlarda bazen alıyordu seyyar mı çakma mı film falan. bilirler öyle yerleri

Simdi bu pucca gercekten yasadiklarini anlatmis ya hani..
Onla bunla yatmis kalkmis (tovbe estf.)
Bi dunya olayini yazmis.
Ne cesaretle ekrana cikmis?://
kizin resmini gormustum netten. Kitabi okurken o sifati ..herseyi.. gozumun onunden gitmedi laa

bizim buralarda belki vardır aslında ama hiçç bilmiyorumkii ben nerelerde vardır. sen bak olmadı bende bi kuzenlere sorarımm onlarda bazen alıyordu seyyar mı çakma mı film falan. bilirler öyle yerleri

korsan oluyor ama o kdar da pahalı yapmayıversnler sonra
korsan alanlara emek hırsızları diyolar

dmi dmi
bnde ne cesaret dedm
bi de babası da okumuş ben sninle gurur duyuyorum sen neden utanıyosun kendinden demiş

korsan oluyor ama o kdar da pahalı yapmayıversnler sonra
korsan alanlara emek hırsızları diyolar

dmi dmi
bnde ne cesaret dedm
bi de babası da okumuş ben sninle gurur duyuyorum sen neden utanıyosun kendinden demiş

Bizimkiler el ele görse keser bunlardaki genişliğe bakma tövbe yarabbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…