Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

evimizi tuttukkkkkkkkkkkk

hangisini tuttun yavrum amerikan mutfaklı olanı mı? hayırlı uğurlu olsun pembişim allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah
ben de dün akşam gelinliğimi teslim aldım gelinliğim, duvağım, çiçeğim, tacım ayakkabım komple her şeyim hazır oldu içim rahat evimizin eşyaları da geliyo bir bir. oturma odamızın koltuğu gelmiş dün, önceki gün perdelerimiz ve yatak odamız gelmiş, beyaz eşyamız zaten kurulmuştu foto isteyip duruyorum nişanlımdan güzel bi evimiz oluyo inşallah kaldı yemek odamız ve salon koltuğumuz onlarda önümüzdeki hafta gelecekmiş. pembemmmmm kızzzzzzzz düğün günü geldi çattı 13 gün sonra kocamla aynı evi paylaşmaya başlıcaz:

yavrular hemen yok olmuşsunuz ama ladycan tatil nasıldı anlatsana ramazanın acısını çıkardın valla helal
geldimm tatlım geldimmm
yaa benim profilde mi sorun var anlamadım
cvp yazmışsın bana bildirim gelmiyoo şimdi tesadüfen topice girdimde gördüm
gece arkadaşlar yorumlarımı alıntılayıp yazmışlar gece 1:30 da yazılan yorumun bildirimi şimdi geliyo bana

hoşgeldin bebek kk sapıtmış dimek ki ama benimkinde bi sorun yok
ee piskom sen de bendensin pazar günü evde oturanlardan nişanlıma netten damatlık modelleri bakıyorum o da bugün gidip bakıcak beğendiklerini göster dedi ona göre bakıyım

Son düzenleme:
evet canımm oyun bölümüne daldım bendeeee
hmmm ne güzel canım alsın o da damatlığını

Günaydıııııııın ballar kaymaklar
Nazarım durum ne barıştınız mı cnm ben kaçırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…