Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

evimizi tuttukkkkkkkkkkkk:16::16::16::16::16::16::16::16:

hangisini tuttun yavrum amerikan mutfaklı olanı mı? hayırlı uğurlu olsun pembişim allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah:16::16:
ben de dün akşam gelinliğimi teslim aldım:16: gelinliğim, duvağım, çiçeğim, tacım ayakkabım komple her şeyim hazır oldu içim rahat :16: evimizin eşyaları da geliyo bir bir. oturma odamızın koltuğu gelmiş dün, önceki gün perdelerimiz ve yatak odamız gelmiş, beyaz eşyamız zaten kurulmuştu:21: foto isteyip duruyorum nişanlımdan:27::27: güzel bi evimiz oluyo inşallah:16: kaldı yemek odamız ve salon koltuğumuz onlarda önümüzdeki hafta gelecekmiş. pembemmmmm kızzzzzzzz düğün günü geldi çattı 13 gün sonra kocamla aynı evi paylaşmaya başlıcaz::16::16::27::27:

yavrular hemen yok olmuşsunuz ama:23: ladycan tatil nasıldı anlatsana ramazanın acısını çıkardın valla helal:21::21:
geldimm tatlım geldimmm
yaa benim profilde mi sorun var anlamadım
cvp yazmışsın bana bildirim gelmiyoo şimdi tesadüfen topice girdimde gördüm
gece arkadaşlar yorumlarımı alıntılayıp yazmışlar gece 1:30 da yazılan yorumun bildirimi şimdi geliyo bana:31::31:

geldimm tatlım geldimmm
yaa benim profilde mi sorun var anlamadım
cvp yazmışsın bana bildirim gelmiyoo şimdi tesadüfen topice girdimde gördüm
gece arkadaşlar yorumlarımı alıntılayıp yazmışlar gece 1:30 da yazılan yorumun bildirimi şimdi geliyo bana:31::31:

hoşgeldin bebek :23: kk sapıtmış dimek ki :1::1: ama benimkinde bi sorun yok:23:
ee piskom sen de bendensin pazar günü evde oturanlardan:27::27: nişanlıma netten damatlık modelleri bakıyorum o da bugün gidip bakıcak beğendiklerini göster dedi ona göre bakıyım :16:

Son düzenleme:
hoşgeldin bebek :23: kk sapıtmış dimek ki :1::1: ama benimkinde bi sorun yok:23:
ee piskom sen de bendensin pazar günü evde oturanlardan:27::27: nişanlıma netten damatlık modelleri bakıyorum o da bugün gidip bakıcak beğendiklerini göster dedi ona göre bakıyım :16:
evet canımm oyun bölümüne daldım bendeeee:52:
hmmm ne güzel canım alsın o da damatlığını :16:

Günaydıııııııın ballar kaymaklar:3:
Nazarım durum ne barıştınız mı cnm ben kaçırdım

$musabeyli.webp

79 Kilis ' e selam, yola devaammmm:10::10:

Son düzenleme:
Back
X