baban vefat etmiş, başın sağolsun.mekanı cennet olsun
işede girmişsin,hayırlı olsun. evde dura dura toto büyütmekten yoruldun zaarEki Görüntüle 792200
seni üzen sevgilin vardı,devam mı?
ben aynı yerde devam. benim düğüne var dahaEki Görüntüle 792199
sagol bebegim allah razı olsun amin inşallah..
devam devam :) bir şekilde devam ediyoruz bakalım sonu nereye varacak hayırlı artık
valla yoruldum lenpsikolojim neyin bozuldu dusem
bende sevindidim neysem bekleriz artıkbu topuğu actığından heç haberim yok tu
Öbür topicde gıcık olmuştuk iyice, yeni üyeler soluğu orda almaya başladı. bi muhabbet edicez diyelim, güme gidiyodu konu.burası iyi oldu ama kızlar gelemiyo bu ara. kimi tatil de kimi evlenecek falan.
bizim çeyiz 1 günde gitti. herseyini koliledik. havlu pike yorgan vs.hurçlara koyduk
öğlen 12 de gittik akşm 8 de bttimillet dedi ki
-ilk kez bu kadar uzun süren bi çeyiz gördük
telde var fotolar. bağlantı olsa atardım bak tüh
keşke olaydı accık örnek alırdımkız benim çeyiz yazık yavrularım benim aldığımı koli yaptım gönderdim tabi o an elde ne varsa onları koli yapmıştım şimdikilerde öyle. yani her kutudan birbirinden alakasız şeyler çıkabilir o yüzden dedim zaten beni bekleyin açmayın kolileri ben gelince yerleştiririz ayy aman napim tee nerelerden nerelere çeyiz götürüyorum hiç kolay değil gözüme erken bitirmişsiniz gibi geldi kız benim de benim düğün öncesi iki günüm var telaş yapıyodum yetişir mi ya bitmezse diye
....günaydıın....
ay bi sıkıldıımmm bı sıkıllldımmgelip gelip nereye gidiyonuz siz bi gelmiyorsunz ki muhabbet edelim olmaz ki
Sacmalama yahu 1 günde bitiyo
mutfak-banyo-yatak odası ayrı ayrı kolileyip üstüne yazsaydın rahatlık olurdu.
hangisini tuttun yavrum amerikan mutfaklı olanı mı? hayırlı uğurlu olsun pembişim allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah
ben de dün akşam gelinliğimi teslim aldımgelinliğim, duvağım, çiçeğim, tacım ayakkabım komple her şeyim hazır oldu içim rahat evimizin eşyaları da geliyo bir bir. oturma odamızın koltuğu gelmiş dün, önceki gün perdelerimiz ve yatak odamız gelmiş, beyaz eşyamız zaten kurulmuştu foto isteyip duruyorum nişanlımdan güzel bi evimiz oluyo inşallah kaldı yemek odamız ve salon koltuğumuz onlarda önümüzdeki hafta gelecekmiş. pembemmmmm kızzzzzzzz düğün günü geldi çattı 13 gün sonra kocamla aynı evi paylaşmaya başlıcaz:
sağol kuzucumKuzuuum hayırlı olsuuunnn
Tayininin çıkmasına da çok sevindim gördün mü Rabbim ayırmadı sevdiceğinden seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?