haha delisin yaaa
bencede yüzü kızaracak olan o sizlik birşey yok
sorma canım, bizimkiler tepkililer bu duruma, bi cahiillik yaptı o zaman ama cezasını çekecek.
benim babamın gitmesi gerekirken onun babası beni şikayete gidiyor, saçmalığın daniskası
konu bundan ibaret işte, önyargım bu yüzdendi bebişim.
bu seninki bildiğin sorunlu zaten
ne alaka kendisi ne yapıyormuş hey allam ya
watsapp yapcaksan eğer sms e gerek kalmaz. watsap kullandığımdan beri smsle uğraşmıyorum, wireless olmadığı zaman sms e talim
yükle bence, güzel bişey. tak tak resim atıyosun falan. işe yarar yani.
watsapp yapcaksan eğer sms e gerek kalmaz. watsap kullandığımdan beri smsle uğraşmıyorum, wireless olmadığı zaman sms e talim
yükle bence, güzel bişey. tak tak resim atıyosun falan. işe yarar yani.
evet bana kullanmıyorum çok , arada her yone smsim olmadgı ıcın okuldn arkadaşlarla yazışıyorum dedi , sonra kuzneım bıze gelmişti onunkinden baktım nerdeyse 2 saatte bir son görülme giriyo yani bir de bizim resmimizi kaldırmıs kendininkini koymuş buluşunca hemen hesabını sordum tabi bana sürekli whatsapp a girip tıklamasam da interneti açınca açık girmiş gözüküyo dedi , o zaman bende yapıcam dedim karşı çıktı yok ne gerke varmış kiminle konuşucakmışım falann, şimdi ben yüklersem yine kötü sözler söylerse diye korkuyorum
bencede ya resmen saçmalığın daniskası
anladım şimdi canım..... sen hiç takma bence onlar utansın sıkılsınlar ayıptır yaaa....
kız babası gibi ne demek oğlunun sevgilisinin babasına şikayette bulunmak :)
bu arada seninki senin yüzünden mi kaldı sınıfta hakkat
zaten senin en büyük nimetin bu whatsapta tak tak resim atılması
beklemeleriini söyleyeceksin kuzum :)
sevgilin kaç yaşında onun yşımı çok büyük o sebepten mi sıkıştırıyorlar acaaba?
eğer yine kötü söz söylerse bu onun ayıbı olur sende oun değişmeyeceğini anlamış olursun ve terk edersin bukadar basit....
herşeyden öyle kötü söz mü söyleyecek sevdiğine nasıl iş ya
evet bana kullanmıyorum çok , arada her yone smsim olmadgı ıcın okuldn arkadaşlarla yazışıyorum dedi , sonra kuzneım bıze gelmişti onunkinden baktım nerdeyse 2 saatte bir son görülme giriyo yani bir de bizim resmimizi kaldırmıs kendininkini koymuş buluşunca hemen hesabını sordum tabi bana sürekli whatsapp a girip tıklamasam da interneti açınca açık girmiş gözüküyo dedi , o zaman bende yapıcam dedim karşı çıktı yok ne gerke varmış kiminle konuşucakmışım falann, şimdi ben yüklersem yine kötü sözler söylerse diye korkuyorum
tabi istemez kızım.
eğer sen watsap yüklersen ne zaman girmiş. ne zaman ç.içi olmuş hepsini göreceksin
internete tıkladığımda açık gözüküyo falan hikaye yani...
ya ondada olmasın ya da sende de olsun!
yes bebişim,beni okula götürüp getircem diye derslere gec kaldı
baska türlü askerimi göremezdm kiğğğğ
yani hemen başka şeyler düşünüyo herhalde sonuçta kötü bişey değil ki herkeste var bir de internete her girişte whatsapp grmiş mi gözüküyo :44:
Hoşgeldin bebeğim.günaydınnn kızlarr
bugün benimkiyle buluşup konuşacağız bakalım neler olcak
dimi kuzenımde öyle dedi öyle bişey yok açık gözükmez dedi :26: bende sil dedim silecekti programı sonra unuttum ben oda silmedi herhalde ama ben yüklemek istiyorm banane zaten kuzenımden baktım deyince seninde işin gücün yok mu dedi aklına gelmedi tabii
bir de yaa eski sevgilimde numaram hala kayıtlıysa diye çekiniyorum beni görürse falannn he kızlarr :44:
günaydınnn kızlarr
bugün benimkiyle buluşup konuşacağız bakalım neler olcak
dimi kuzenımde öyle dedi öyle bişey yok açık gözükmez dedi :26: bende sil dedim silecekti programı sonra unuttum ben oda silmedi herhalde ama ben yüklemek istiyorm banane zaten kuzenımden baktım deyince seninde işin gücün yok mu dedi aklına gelmedi tabii
bir de yaa eski sevgilimde numaram hala kayıtlıysa diye çekiniyorum beni görürse falannn he kızlarr :44:
hadi ya ciddimisin
yavrucum sende az değilmişsin he hadi bir yıl kaldı akıllanmadınızmı diğer yıl yine aynı hatayı ettiniz
yaa inanmıyorumhayır canım yok öyle birşey bildiğin yalan atmış sana :26:
internete girince vhatsapa girmiş gözükmezsin. vhatsapa girince sadece öyle gözükürsün
Hoşgeldin bebeğim.
ne mi olacak.
birbirnizi özlemiş olcaksınız, sarılıp barışıcaksınız
nolur öyle olsun nolur noluuurrr
yüklediğin zaman exin numarasını ekle watsaba bak, eğer varsa engelle ve sil. seni göremez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?