Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

bencede ya resmen saçmalığın daniskası
anladım şimdi canım..... sen hiç takma bence onlar utansın sıkılsınlar ayıptır yaaa....
kız babası gibi ne demek oğlunun sevgilisinin babasına şikayette bulunmak :)

bu arada seninki senin yüzünden mi kaldı sınıfta hakkat

bu seninki bildiğin sorunlu zaten

ne alaka kendisi ne yapıyormuş hey allam ya

evet bana kullanmıyorum çok , arada her yone smsim olmadgı ıcın okuldn arkadaşlarla yazışıyorum dedi , sonra kuzneım bıze gelmişti onunkinden baktım nerdeyse 2 saatte bir son görülme giriyo yani bir de bizim resmimizi kaldırmıs kendininkini koymuş buluşunca hemen hesabını sordum tabi bana sürekli whatsapp a girip tıklamasam da interneti açınca açık girmiş gözüküyo dedi , o zaman bende yapıcam dedim karşı çıktı yok ne gerke varmış kiminle konuşucakmışım falann , şimdi ben yüklersem yine kötü sözler söylerse diye korkuyorum

watsapp yapcaksan eğer sms e gerek kalmaz. watsap kullandığımdan beri smsle uğraşmıyorum, wireless olmadığı zaman sms e talim

yükle bence, güzel bişey. tak tak resim atıyosun falan. işe yarar yani.

zaten senin en büyük nimetin bu whatsapta tak tak resim atılması

watsapp yapcaksan eğer sms e gerek kalmaz. watsap kullandığımdan beri smsle uğraşmıyorum, wireless olmadığı zaman sms e talim

yükle bence, güzel bişey. tak tak resim atıyosun falan. işe yarar yani.

evet bende o yüzden yüklemek istiyorum ama sorun çıkartıyo benimki işteee yukarda yazdım

eğer yine kötü söz söylerse bu onun ayıbı olur sende oun değişmeyeceğini anlamış olursun ve terk edersin bukadar basit....
herşeyden öyle kötü söz mü söyleyecek sevdiğine nasıl iş ya

zaten senin en büyük nimetin bu whatsapta tak tak resim atılması

yes bebişim,beni okula götürüp getircem diye derslere gec kaldı

baska türlü askerimi göremezdm kiğğğğ

beklemeleriini söyleyeceksin kuzum :)

sevgilin kaç yaşında onun yşımı çok büyük o sebepten mi sıkıştırıyorlar acaaba?

bakalım nasıl dicem
onun yaşı da pek büyük değil ya 24 yaşında o da tabi askerliği bitirince hemen evlenmesini istiyorlar da bu kadar aceley neden getiriyorlar anlamadım beni de böyle yaptıkca sıkıyolar şu sıralar beklemede kalıcam ben ya..

eğer yine kötü söz söylerse bu onun ayıbı olur sende oun değişmeyeceğini anlamış olursun ve terk edersin bukadar basit....
herşeyden öyle kötü söz mü söyleyecek sevdiğine nasıl iş ya

yani hemen başka şeyler düşünüyo herhalde sonuçta kötü bişey değil ki herkeste var bir de internete her girişte whatsapp grmiş mi gözüküyo :44:

tabi istemez kızım.
eğer sen watsap yüklersen ne zaman girmiş. ne zaman ç.içi olmuş hepsini göreceksin
internete tıkladığımda açık gözüküyo falan hikaye yani...

ya ondada olmasın ya da sende de olsun!

günaydınnn kızlarr
bugün benimkiyle buluşup konuşacağız bakalım neler olcak

dimi kuzenımde öyle dedi öyle bişey yok açık gözükmez dedi :26: bende sil dedim silecekti programı sonra unuttum ben oda silmedi herhalde ama ben yüklemek istiyorm banane zaten kuzenımden baktım deyince seninde işin gücün yok mu dedi aklına gelmedi tabii

bir de yaa eski sevgilimde numaram hala kayıtlıysa diye çekiniyorum beni görürse falannn he kızlarr :44:

yani hemen başka şeyler düşünüyo herhalde sonuçta kötü bişey değil ki herkeste var bir de internete her girişte whatsapp grmiş mi gözüküyo :44:

hayır canım yok öyle birşey bildiğin yalan atmış sana :26:
internete girince vhatsapa girmiş gözükmezsin. vhatsapa girince sadece öyle gözükürsün

günaydınnn kızlarr
bugün benimkiyle buluşup konuşacağız bakalım neler olcak
Hoşgeldin bebeğim.
ne mi olacak.
birbirnizi özlemiş olcaksınız, sarılıp barışıcaksınız

nolur öyle olsun nolur noluuurrr

yüklediğin zaman exin numarasını ekle watsaba bak, eğer varsa engelle ve sil. seni göremez.

eski sevgilinde numaran olsaydı arardı zaten vhatsaptan görmesine gerek yokki yazması yada araması için :44:

hadi ya ciddimisin

yavrucum sende az değilmişsin he hadi bir yıl kaldı akıllanmadınızmı diğer yıl yine aynı hatayı ettiniz

ben masumum

ben ookula git diye yalvarıyodum, geç kalma yine diyodum, yok ben geç kağıdı alırım hoca yok yazamaz sen merak etme deyi çenemi kapatıyodu hep

sonra bi gördük ki...:18:

dırrımdırrımdıırıımm

hayır canım yok öyle birşey bildiğin yalan atmış sana :26:
internete girince vhatsapa girmiş gözükmezsin. vhatsapa girince sadece öyle gözükürsün
yaa inanmıyorum bir sen bizim resmimizi koyamazsın baban görür diye falan demişti bende ne safım olsun kendi resmımı koyarım demek gelmemiş aklıma

sadece engellenmiyo mu benim bildiğim , evet doğru bu fikir gelmemişti aklıma sonra rehberden silince görmez beni o da dimi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…