İyiyim kuzumm sen nasılsınnn :13:
Bir tek benim whatsapp yok sinir oldumm benimkinde var kullanmıyo fazla güya ama hiçte çıkmıyo bende yükliycem bananeee
herkes soruyo ben geri kalmışımm
hayır bilmiyor, ya da biliyor da bana çaktırmıyor olabilir. :18:
ama yarimin babasıyla babam anlaşamayacak.
o nasıl bir önyargı ya... neden anlaşamayacak olsunlar ki :26:
sevdiğinin bekleyen bir işi var mı kuzum yoksa geldiğinde işini oturtmaya çalışacak falan gibi zaman alacak şeyleri var mı?
bizi en çok oyalayan bu işinni tam oturtması vs oldu zaten
4 yılımı vermişim seviyorum o da beni seviyo devlet memuru olsa sevmesem nasıl olcak şimdi devlet memuru değil diye bitireyim mi yapamam ama yaşım küçük diye böyle tepkililer bence bu konuyu biraz uzatıcam ben ya zaman geçsin diyorumSen devlet memuru olduğun için sevdiğinde devlet memuru olmak zorunda değil ki, bu ne zihniyet ..
Bariz ailen sana bu çocuğu yakıştıramıyor.
Birazda yaşın küçük diye böyle tepkili olabilirler. sen acele etme bence. Biraz sular durulsun. Zaten vazgeçmeyeceksin çocuktan belli. Ailen ikna olmak zorunda kalacak, diye düşünüyorum.
yok canm doğru anladın daha önce geldiler ailemle tanıştılar ama bayanlar geldi şimdi erkekler niyetlerini belli etmeye diye gelmek istiyorlar işte konu net konusulcakmışhmm ah canım ya bu zamanda kaldı mı böyle neden devlet memuru değil''ler anlamıyorum...
ama sevgilinin ailesi zaten daha önceden gelmemişmiydi tanışmamışmıydı ailenle. sanki dün öyle söylemiştin ben mi yanlış anladım ?:44:
hahaha doğru kontol etmek lazımmTamam tamam uğradıysan seni affettim.hırlı hırsız sütü bozuk var mı kontrol etmek lazım zaten topişi
benimde paketim yok ben hep wireless dan bağlanıyorum. int.paketi yapmadım hiç.
1 gb 30 tl vodafone da
hehe
yükle ozaman kuzum al hemen bi internet paketi kullan sende
ben gayet aktif kullanıyorum çokta memnunum
yok canım gelince iş arayışına girecek daha
pekala o zaman size babamların sorununu anlatayım. yaklaşın yamacıma.
4 yılımı vermişim seviyorum o da beni seviyo devlet memuru olsa sevmesem nasıl olcak şimdi devlet memuru değil diye bitireyim mi yapamam ama yaşım küçük diye böyle tepkililer bence bu konuyu biraz uzatıcam ben ya zaman geçsin diyorum
yok canm doğru anladın daha önce geldiler ailemle tanıştılar ama bayanlar geldi şimdi erkekler niyetlerini belli etmeye diye gelmek istiyorlar işte konu net konusulcakmış
hahaha doğru kontol etmek lazımm
hadi yaa turkcel çok pahalı yaaa
sorma yaa babamda bile varhep soruyo sende niye yok yüklesene diye benimkinin whatsapp görünce o zaman bende yükliycem demiştim hemen karşı çıktı ne gerke varda ne yapıcan da falan ama kötü bişey değil ki sonuçta :44:
bir de whatsapp yükleyince şöyle mi yapsam kızlar bir tek benimkyle mesajlaştığım için turkcll de aşık paket varya tek bir numaraya sınırsız mesaj atıyosun 4 tl paket ondan yapıp + bir de aylık internet paketi yapsam yeterli olur dimi , aylık sms paketi yapmama gerek kalmaz whatsapptan yazarım nasıll :44:
hmm anladım cnm
sen zaten vazgeçmeyeceksin orası belli
bencede nazarın dediği gibi bir süre bekle sen yaşında daha oturunca ailende seni anlayacaktır
sen istiyorsan zaten anlamak zorundalar
ben sms kullanmıyorum zaten genelde whatsaptan yazışıyorum bence gayet normal
olur yani :)
yaklaşık 4/5 sene önce. Bizimkiyle birgün çarşıdan dönüyoruz elimizde poşetler var. babası bizi görüyor, hemen arıyor ve diyor ki;
- hayırdır oğlum evlendinizde evinize alışveriş mi yaptınız.( o sıralar bizimkiyle araları bozuk çünkü benim akıllı sevgilim 2 kez üst üstü sınıfta kaldı lisede kız peşine gitti gözüyle bakıyo babacığı )
neyse , adam yememiş içmemiş babamın yanına gitmiş. demiş oğlumla kızın geziyor, kızın yüzünden sınıfta kaldı vs. gibi şeyler söylemiş. tabi babamda sen ne anlatıyosun diye çıkışmış. beni aradı hemen dedi doğru mu, evet baba doğru ama biz arkadaşız sandığı gibi değil falan kvırıyorum. Allahtan bizim mahallede geziyoruz her zaman milletin göz önündeyiz. yanlış bişey zaten yapamayız. en ufak bişi olsa diyorum ki:
- eğer öyle bişey olsa neden mahallemizde gezeyim ki? ( bu en büyük avantajım oldu)
sonra canım aşkım, babamın yanına gidiyor, karşılıklı konuşuyolar, babam adına özr dilerim vs vs. babam diyor ki oğlum ben sana güveniyorum ben seninlyken baharı heryere gönderirirm . (babam o güne kadar onu tanımıyodu ama bu davranışı hoşuna gitmiş ki gönderirirm demiş , bizde şaşırmştık o zamanlar)
velhasılı babamın, onun babasına karşı böyle bir gıcıklığı var. bakalım nasıl istemeye gelecekler...
Hımmm evet gıcık olmuş olabilir , ama iş ciddiye binince ilk karşılaşmada biraz soğuk dursa da sonradan babandan yumuşar herhalde canım , hem bak sevgiline ısınmış sevmiş sorun çıkmaz bencee
yaklaşık 4/5 sene önce. Bizimkiyle birgün çarşıdan dönüyoruz elimizde poşetler var. babası bizi görüyor, hemen arıyor ve diyor ki;
- hayırdır oğlum evlendinizde evinize alışveriş mi yaptınız.( o sıralar bizimkiyle araları bozuk çünkü benim akıllı sevgilim 2 kez üst üstü sınıfta kaldı lisede kız peşine gitti gözüyle bakıyo babacığı )
neyse , adam yememiş içmemiş babamın yanına gitmiş. demiş oğlumla kızın geziyor, kızın yüzünden sınıfta kaldı vs. gibi şeyler söylemiş. tabi babamda sen ne anlatıyosun diye çıkışmış. beni aradı hemen dedi doğru mu, evet baba doğru ama biz arkadaşız sandığı gibi değil falan kvırıyorum. Allahtan bizim mahallede geziyoruz her zaman milletin göz önündeyiz. yanlış bişey zaten yapamayız. en ufak bişi olsa diyorum ki:
- eğer öyle bişey olsa neden mahallemizde gezeyim ki? ( bu en büyük avantajım oldu)
sonra canım aşkım, babamın yanına gidiyor, karşılıklı konuşuyolar, babam adına özr dilerim vs vs. babam diyor ki oğlum ben sana güveniyorum ben seninlyken baharı heryere gönderirirm . (babam o güne kadar onu tanımıyodu ama bu davranışı hoşuna gitmiş ki gönderirirm demiş , bizde şaşırmştık o zamanlar)
velhasılı babamın, onun babasına karşı böyle bir gıcıklığı var. bakalım nasıl istemeye gelecekler...
Sonuçta onlar gelecek evimize ve bu onun sorunu
onun yüzü kıracak, bizlik bişi yok. ohh çatlasınlar, hala ayrılmadık.belki ayrılırlar gözüyle baktığı için öyle bişey yaptı bilemiyorum.
ya bu iş olacak, steselerdee isteeselerdee.
öyle de canm sevdicegimn ailesi herhün arıyorlar ne zaman gelelim diye onlara ne dicem bilmiorum ama
hmm anladım canımmmm:26:
yalnız seninkinin babasıda bildiğin saçmalamış töbe töbeeeeee
o nasıl bir davranıştır ya kızını oğlumdan uzak tut gibisinden olmuş türk filmlerindeki gibi. çok kızdın senin kp e şimdi...
bencede baban babası ile çok fazla anlaşamayabilir ama çokta sıkı fıkı olmak zorunda dğeiller zaten baban senin için yine saygısını bozmadan görüşür onunla zaten iş ciddiye binince bir şekilde unutulup gidexcek bu tatsız olay inşallah canım..
ilk başlarda belki baban biraz ister istemez tepkili olur ama zamanla senınde mutluluğun için eminim unutulacaktır bu olay
evet ama benimki sorun çıkartıcak :44: o gün sen niye yükliyceksin kim bilir ne yapıcaksın gibi bişey demişti bende sende var diye dedim , şimdi yükliycem desem ne diyeceka llah bilirr
Sonuçta onlar gelecek evimize ve bu onun sorunu
onun yüzü kıracak, bizlik bişi yok. ohh çatlasınlar, hala ayrılmadık.belki ayrılırlar gözüyle baktığı için öyle bişey yaptı bilemiyorum.
ya bu iş olacak, steselerdee isteeselerdee.
Bencede utanacak kişi onun babasıııOhh maşallahh işteee
isterler tabiki canım neden istemesinler her iki tarafta iş ciddiye bindi mi alışıyor zaten mecburennn
Şu benim whatsapp konuma el attt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?