eski sevgilinde numaran olsaydı arardı zaten vhatsaptan görmesine gerek yokki yazması yada araması için :44:
evet konuşuyorduk ama uzun zamandır görüşmedikgünaydıııııııınnn...
bayağı ayrı kaldınız side değil mi
özlemişsinizdir barışırsınız bence
bizide sonuçtan haberdar et cınım
ben masumum
ben ookula git diye yalvarıyodum, geç kalma yine diyodum, yok ben geç kağıdı alırım hoca yok yazamaz sen merak etme deyi çenemi kapatıyodu hep
sonra bi gördük ki...:18:
dırrımdırrımdıırıımm
inattır benimkisi bi surat astımı korkudan yanına yaklaşamam benHoşgeldin bebeğim.
ne mi olacak.
birbirnizi özlemiş olcaksınız, sarılıp barışıcaksınız
nolur öyle olsun nolur noluuurrr
yüklediğin zaman exin numarasını ekle watsaba bak, eğer varsa engelle ve sil. seni göremez.
yaa inanmıyorumbir sen bizim resmimizi koyamazsın baban görür diye falan demişti bende ne safım olsun kendi resmımı koyarım demek gelmemiş aklıma
sadece engellenmiyo mu benim bildiğim , evet doğru bu fikir gelmemişti aklıma sonra rehberden silince görmez beni o da dimi :26:
yaa inanmıyorumbir sen bizim resmimizi koyamazsın baban görür diye falan demişti bende ne safım olsun kendi resmımı koyarım demek gelmemiş aklıma
sadece engellenmiyo mu benim bildiğim , evet doğru bu fikir gelmemişti aklıma sonra rehberden silince görmez beni o da dimi :26:
görmez merak etme, engelli kaldığı sürece hiç bişey göremez.
ayrıca babanla watsaptan konuşacak değilsin. babanıda engelle resminizi koymak istiyosan
Açıktan bitirdi maalesef.hey allam yaaa
neyse hadi geçmişte kaldı artıkınnnnnn o günleeeerr
iyi bari bitirebilmiş çocukcağız okulunu.....
allahtan askerdende kaçmıyor seni görmek için
inattır benimkisi bi surat astımı korkudan yanına yaklaşamam ben
kızlarrr
hazırlanmam lazım
saçıma maşa yapacağım birde makyaj
hıh görsün beni
aynen öyle birdaha derse sende öyle dersin ozaman
sen bugun al paketini yap whatsapını onada whatsaptan
ben geldim naber yaz
arada mesajlar atıyoodu bayadır atmıyo ama yıne de eklı olabilir riske girmek istemiyorum
yok kızz babam aktif çok whatsapp ı twitter facesi felan varfeceden engelledim de whtsaptan gerek yok arada yazar bana ordan bana diyor niye geri kaldın yüklesene ayy utandım
şimdi uyansın da benimki söyliycem bakalım ne tepki verecek uff sinir oluyorumm
Açıktan bitirdi maalesef.
Bazen kavga edince bak firar ettirme bana diyo ben hemen :18: oluyorum
biliyorum ki o yapar.
bence yumuşamıştır o ya seni çok özlemiştir eminim
heyecan yaptım bende, inşallah olumlu snuçla karşılaşırsın balım
hmm ozaman sorun
attığı mesajları sevgiline söyle ama bence sonradan başka yerden öğrenirse aranızda sorun olur:26:
yok bee öyle yapamam öldürür beni :18:süprizz ben geldimm diyomuşum
evet yaa alayım paketimi buün aslında face ve sms paketimin bitmesini bekliycektim ama ne yapsam ki , bir de bana 500 mb internet yeter mi whatsap ve face içinnn :26:
ama sen ipleri çocuğun eline vermişsin , sonra burda sinir olduğunla kalıyorsun kuzum.
neden hala uyanmasını bekliyosun ki. morincimin dediği gibi yap, indir ve yaz ona. ne diyebllir ki..
'seni yalnız bırakmamaya karar verdim' dersin ahahahaha
nazar beni öldürdünnn sen
bana şanss dileyin kızlar
hepinizi öptüm bb
sormaa , gaza getirin beniiama sen ipleri çocuğun eline vermişsin , sonra burda sinir olduğunla kalıyorsun kuzum.
neden hala uyanmasını bekliyosun ki. morincimin dediği gibi yap, indir ve yaz ona. ne diyebllir ki..
'seni yalnız bırakmamaya karar verdim' dersin ahahahaha
nazar beni öldürdünnn sen
bana şanss dileyin kızlar
hepinizi öptüm bb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?