ben kötüyüm diyorum senın düşündüğün dert ettıgın şeye bak yazıklar olsun atma bana mesaj falan dedii ne yaptım ki şimdi:26:
senin yaptığın bişey yok. watsap indirceğini duydu, şuan üç buçuk atıyor
ondan mı acaba kız , çok hastaydı doktora gidecek ya bende onun üstüne sanki umursamıyomuş gibimi gözüktüm :26:
şimdi akşama kadar emsaj atmaz hey allam , nasıl kurucam kız programı anlatın bana aa
sen ilgisiz bi kız değilsin, konuştuktan sonra demişsindir muhtemelen watsap indireceğini.. dert etme kendine, sen mesaj atarsın boşver.
markete gir, whatsapp yaz indir. zaten seni yönlendiriyor.
sen ilgisiz bi kız değilsin, konuştuktan sonra demişsindir muhtemelen watsap indireceğini.. dert etme kendine, sen mesaj atarsın boşver.
markete gir, whatsapp yaz indir. zaten seni yönlendiriyor.
iş yerindede öyle, evdede, misafirliğe gitsek bile wireless var mmuhahahahaha
şu internet paketi nasıl yeter sanırım Tanışma Paketi 500MB 43.2 Mbpsa kadar Aylık 9 TL
tamam sen ısrar ediyosun madem 500 mb yap o zaman.
bi bakayım bende.
sıkılırım gibime geliyo ben tembelim biraz.
ney anlamadım espriyitmm ama olur inşallah tanışma manışma diyo ama 10 tl yükliyim barii sonra fece paketni iptal ederim dimi
yok ya çok eğlenceli
alışırsın yap bence al bence
ben kötüyüm diyorum senın düşündüğün dert ettıgın şeye bak yazıklar olsun atma bana mesaj falan dedii ne yaptım ki şimdi:26:
ya ne alaka
bir haftadırda ben hastaydım hastanelere gittim asıl ozamanlarda senin yaptığına ne demeli de bence...
hayret bişey ya....
sanki sen gezmelere gitcem tatile çıkcam bilmemne dedin
boşver hiç takma kafaya başka yollardan sana kızmanın bahanesini arıyor bence
paket işlerinden pek anlamıyorum ama bana 500 mb yetmez gibi geliyor.
Morincim, senin paketin nasıl, şu kızceğize bilgi neyin ver, bn anlamıyorum pek
diğeri olmadı face paketim var diye mecbur bunu yaptım gitti tl lerimm500 MB ​7.2 Mbps’a kadar ​Aylık ​19 TL ​YENI500MB 2
ondan mı acaba kız , çok hastaydı doktora gidecek ya bende onun üstüne sanki umursamıyomuş gibimi gözüktüm :26:
sen face'e giriyor musun ki? :26:
ahahahaha, niye üzülüyosun ki sankiii çöpe attın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?