Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

off baktım eski sevglmi ekleyince rehbere onun profili çıkıyo whtsapımda ,bende onda ekiyim mi demek oluyo buu

eğer senin numaran onda varsa hala, watsaba girince senin profilini görür, sen onu engellemedeiğin sürece. amma engellersen sana yazamaz.

Kuzum sevgilinle mi ayrıldınız yoksa ne oldu ki ben kaçırdım kusura bakma
yok ayrılmadık da ben whtsapp yukledim diye triplere girdiiii yok ben şeker yaptırmadım kendim evde kurabiye yaptım ya kız

ya bu çocukta bir acayip hakikaten

sende kendi tek fotoğrafını koy ve durumunada ben geldiiim :)

yaz
ne bu yaptgın yazdım cvap vermedi çıktıı ayy herkesten mesaj yağdı wtsappta
yalnız senin baba da maşallah he senden daha çok kullanıyor tenolojiyi

sormaa tango falan da var ondaaa anam ben bı wtsapp yaptım dıye benmki kudurduu
görümceme de nasılsın dedim

eğer senin numaran onda varsa hala, watsaba girince senin profilini görür, sen onu engellemedeiğin sürece. amma engellersen sana yazamaz.

ben biriyle yazıştğimi görebiliyo mu benm ki ,
engelledim eskisini ama engellenenlerde gözküyü ya sevgilim bu kım dıye sorarsaaa :18:

ben biriyle yazıştğimi görebiliyo mu benm ki ,
engelledim eskisini ama engellenenlerde gözküyü ya sevgilim bu kım dıye sorarsaaa :18:

Rehberden sil numarayı yahu, yine mi gözüküyo

hayır kmseyle yazıştığını göremez ama sürekli ç.içi olursan da birileriyle konuşuyosun sanabilir. dikkat et.

ben yaşlanmayı hiç düşünmüyorum + düşünmek de istemiyorum :18:

ahahaha, çok haklısın.

kuzum spor yaparsan düşünmene gerek kalmaz zaten ama spor yapmayınca erkenden düşünmeye başlamak zorunda kalırız mazallah benden söylemesi :83:

haklıyım tabisideeeeee:82:

kuzum spor yaparsan düşünmene gerek kalmaz zaten ama spor yapmayınca erkenden düşünmeye başlamak zorunda kalırız mazallah benden söylemesi :83:

haklıyım tabisideeeeee:82:

ben yapamıyoreeeee

sen benim yerime de yapıyoreeeee

sinnnnyooooreeeee

Hmm bi eski sevgili okudumda korktum bi an tmm o zmn tatlım
hee yok canım ama mesja atmıyo iştte off

hee evet ama şimdi yenı yaptım birraz bakıncam tabii görümcemde iyi yaptın diyo prfl resmımı kaldrdım bari bebeği koydum

hadi canım şaka yapıyorsun :)
kız kimlerle konuşuyor tangoda baban

kimlerden mesaj geliyorki :26:
ara sende neden cevap vermiyor :44:

şindık be postaneye gidiyore sonra yerime geliyoreee.

ve ve ve veeee

sizleri seviyore-mucukluyoreeee

yaşasın İtalyancaa

Ben sizi unutur muyum pamuk şekerlerim benimm
Yaşadığım telaşları biliyosun kuzucum. Nişan olana kadar bütün boş vaktimi elbise sitelerinde geçirdim Bundan sonra burdayım kaldığımız yerden devam

o sebepten affedildin.

ben kaçtım geleceğim.

hadi canım şaka yapıyorsun :)
kız kimlerle konuşuyor tangoda baban

kimlerden mesaj geliyorki :26:
ara sende neden cevap vermiyor :44:

ne biliyim hepsini yapmış dün reklamlarda line diye program çıktı diyo adı neymiş indireyim onu da

arkdşlarımdan geliyo kız beni görenler

açmaz ki vermiyo işte kıl oldu demek ki iyice
benim internet kaplı olunca biri bana yazınca bıldıım gelmiyo muu , ayırca internet paketi yetmıycek sanırım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…