Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

yok internetin kapalıyken gelmez kuzum

trip atılacak birşey yok abartmasın hiç düşme üstüne kuzum o arar senı saçmaladığını anlayınca

valla bana yetiyor kuzum ama sana belki yetmez fazlaca gidiyor senin baksana :26:

Ben sizi unutur muyum pamuk şekerlerim benimm
Yaşadığım telaşları biliyosun kuzucum. Nişan olana kadar bütün boş vaktimi elbise sitelerinde geçirdim Bundan sonra burdayım kaldığımız yerden devam

ooooooooooooo artık bir nişanlıııııııııııııı, başı bağlıııııııııııı, evlenmek üzreeeeeeeeee

kız baya gidiyo bee :44: bir de internet açık ama whatsappta değilim o zxaman da paketten gidiyo mu açık internet ama öyle duruyo bi yere grmeden :26:

çevrimiçi oluyo arada beni kontol ediyodur whatsapa tıklamadan gözükmez dimi ç.içi oldugum

EVET CNM AKILLI TELEFONLARDA İNNTERNET AÇIK OLDUĞU SÜRECE PAKETİNDEN YER

SADECE İŞİN VARKEN AÇ NETİ SONRA KAPAT BEN ÖYLE yapıyorum

çiçi oluyor sana yazmıyor ne alaka ya :26:

Geldim ama sen yoksun kiiiiii

benim aşkım 1 tane kız kes sus.

italyan mitalyan istemem ben ıyk. uğraşılmaz o reee'lerle ahahah

geldim geldimmm imzaya inmiştim ki . arada çalışıyorum canım çok göze batmasın diye

bencede reee yi bırak pis olur onnar hiç uzaktan gözüktüğü gibi değilldirler ya temizlik yok bişi yok ığkk

EVET CNM AKILLI TELEFONLARDA İNNTERNET AÇIK OLDUĞU SÜRECE PAKETİNDEN YER

SADECE İŞİN VARKEN AÇ NETİ SONRA KAPAT BEN ÖYLE yapıyorum

çiçi oluyor sana yazmıyor ne alaka ya :26:

evet kapattım bende , hala mesaj atmadı böyle de saçmalık olmaz resmimizi koyamadım diye mi acabaa :26:

dimi. bende öyle yapıyorum bu kız bomboş oturuyo demesin

aynen aklıma direkt o geldi ahhahahaha

dimi. bende öyle yapıyorum bu kız bomboş oturuyo demesin

aynen aklıma direkt o geldi ahhahahaha

yani bütün gün kk dayız sonra adımız çıkmasın

dmi ya iğk uzaktan güzel gözüküyorlarda yakından ne pis kokar onlar kimbilir kokarca gibi

ay bunların ayda birkez yıkananları falan varmış ya hiç sevmezlermiş suyu

vcden sonrada yıkamazlarmış hiç
iğkkkk miğdem bulandı niye nereden nasıl nezaman girdim ben bu konuya yaaaaaaaaaa
neyse bizim mis gibi sevgililerimiz var allahtan

benim aşkım çok titizdir arabasından ıslak mendili kolonyayı eksik etmez asla oh mis aşkım ya

kapat ital mevzusunu içim kalktı

ayy karnım geçti çok şükür. bu ayıda atlattıık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…