Kuzum biliyosun bende internet kullanıyorum 15 liraya 500MB.
Eylülümmm iyiym nişanlıma hediye arayışındayım. Sen napıyosun bebeğim
Yok tatlm babam gelemedi işi biliyosun gece çalışıyo ya. Biz halamlarla gittik. Sadece kadınlar vardı. Bi de sevdiceğim yan odada oturuyodu. Kaçıp kaçıp onun yanına gittim
hahah değiştirin tabii daha güzellerini alınnn
lunnaaa napıyosunnn
morincimmm avatarını değiştirdin yaa çok farklı geldiii
Kuzum biliyosun bende internet kullanıyorum 15 liraya 500MB.
Eylülümmm iyiym nişanlıma hediye arayışındayım. Sen napıyosun bebeğim
aynı bizim gibi , inş böyle güzel devam eder canım bakalımmnazarım boncuğum tamda dediğin gibi oldu
görüşünce dayanamadık sarıldık
bir şansı daha hakkettiğimizi düşündük
ama saygısızlık konusunda aynı şeyleri düşündüğümü birdaha yaparsa geri dönüşü olmayacağını açıkca belirttim.
umarım olmaz kızlarr :26:
dimi banada garip geldi:26:
kayıt olduğumdan beri ilk defa avatarımı değiştridim
nazarım boncuğum tamda dediğin gibi oldu
görüşünce dayanamadık sarıldık
bir şansı daha hakkettiğimizi düşündük
ama saygısızlık konusunda aynı şeyleri düşündüğümü birdaha yaparsa geri dönüşü olmayacağını açıkca belirttim.
umarım olmaz kızlarr :26:
Aylık en fazla 30 lira oluyo tatlım faturasız.hm oda iyiyimiş. ayda toplam nekadar ödüyorsunuz tarifeye kuzum... faturalı değil dmi. faturalı istemiyoruz artık ya :26:
Nişanlılık bize çok yaradı kuzum kavgalar sona erdi maşallah diyeyim dilimi ısırayımhmm halanlar zaten çok sevmişleri damadı değil mi.....oh tabi yaaa ne güzellll
maşallah tatlım bu güzel aşk dolu günlerin tadını çıkartınnnnnnnnn
nişanlı pıtırcıklarr
hımm ne tarz bir hediyeee :121: iyiyim bende kuzumm çalışıyorum öyleee vakit öldürüyoruzzz :94:
aynı bizim gibi , inş böyle güzel devam eder canım bakalımm
evett tuhaf ama alişiciğizzz
Aylık en fazla 30 lira oluyo tatlım faturasız.
Nişanlılık bize çok yaradı kuzum kavgalar sona erdi maşallah diyeyim dilimi ısırayım
Tatlım önceki msjda yazmıştım pantolon gömlek, senin gösterdiğin resimli çikolatalar, foto mozaik bunlar kesin olanlar. Bunlardan başka her türlü hediyeye açığım düşünüyorum hala
İVETTTTTTTTTT
artık mosssmorummmm
nazar nereye gittiii kiğğğğ yyyaa:26:
Aylık en fazla 30 lira oluyo tatlım faturasız.
Nişanlılık bize çok yaradı kuzum kavgalar sona erdi maşallah diyeyim dilimi ısırayım
Tatlım önceki msjda yazmıştım pantolon gömlek, senin gösterdiğin resimli çikolatalar, foto mozaik bunlar kesin olanlar. Bunlardan başka her türlü hediyeye açığım düşünüyorum hala
aynı bizim gibi , inş böyle güzel devam eder canım bakalımm
evett tuhaf ama alişiciğizzz
teşekkür ederim kızlarrtebrikler cnaım...
barışacağınızı biliyorduk ki biz
umarım TEKRARLANMAZ CANIM
bu nee daha güzel bişey koy kız felan
burda yaa nazar bişeyler diyo oralarda
Çok şey yapayım deli gibi mutlu olsun istiyorum. O çoook mutlu olmayı hak ediyo askım benimeee daha ne olacak ki yeterli işte onlarrr
aaa iyiymiş yaa 30 lira içinde hem sms hem konuşma hemde internet var dmi......
kuzum bencede nişanlılık size çok çok yaradı demekki sık ısk kavga edilen ilişkilerde nişan yani aslında daha doğrusu resmiyet işe yarıyor... umarım bizdede işe yarar
hoş bizde tatil çok işe yaradı bende dilimi ısırayım ama sizinki gibi olmaz tabiisi yinede resmiyet aileler ayrı bir güzellik
maşallah kuzum hep böyle kalın. artık size nazar değmeyecek kiiiii
Çok şey yapayım deli gibi mutlu olsun istiyorum. O çoook mutlu olmayı hak ediyo askım benim
Tatlım biz biliyosun benim ailem yüzünden de çok tartışıyoduk. Benimkinde hep bi ben istenmiyorum psikolojisi vardı. Şimdi ilişkimizin olgunlaştığını çocukça şeylerden kavga etmemiz gerektiğini iyice anladık. Çünkü kavga ettikçe ailelerde etkilenecek ve iyice sarpa saracak. Tabi bunu farketmek için illa ki nişanlanmaya gerek yok. Eminim sizde bundan sonra ilişkinizde yeni bi boyut yaşayıp çooook mutlu olacaksınız. O ışığı görüyroum sizde
Çok şey yapayım deli gibi mutlu olsun istiyorum. O çoook mutlu olmayı hak ediyo askım benim
Tatlım biz biliyosun benim ailem yüzünden de çok tartışıyoduk. Benimkinde hep bi ben istenmiyorum psikolojisi vardı. Şimdi ilişkimizin olgunlaştığını çocukça şeylerden kavga etmemiz gerektiğini iyice anladık. Çünkü kavga ettikçe ailelerde etkilenecek ve iyice sarpa saracak. Tabi bunu farketmek için illa ki nişanlanmaya gerek yok. Eminim sizde bundan sonra ilişkinizde yeni bi boyut yaşayıp çooook mutlu olacaksınız. O ışığı görüyroum sizde
hmm evet cnm doğru söylüyorsun sizin en büyük kavga sebebiniz ortadan kalktı sonuçta.. maşallah rabbim tez vakitte tamamına erdirsin inşallah
aynen canım bende şuanda o ışığı görüyorum bizde bakalım inşallah böyle devam eder maşallah
evlilik ile ilgili hiç konuştumu peki aileler canım.. şu tarihte olsun vs gibisinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?