- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
oh yaaaa gez bakalım . bizim yerimizede gez bari
yaa bizde sevdiceğimle bezdik aveanın çekme sorunundan. ama biz turkcelle geçmeyi düşünüyoruz uygun tarife arıyorduk
bulduğunuz uygun güzel tarifeleri banada söyleyin kiii bizimde yakındır operatör değiştirmemiz
yok daha bişey konuşmadık iştehe söylemiştin dün pardon. onun dışındada bişi dedi sandım
göbeğin indiğine göre 60 olmuşsundr sen
hımmm bende saat almıştım taka taka aşındırdı saatiYokkk çok şık bi saat aldım , döndüğümde resmini atarım sana..
Valla evdekilerin aldığı hediyeler benim herife olmadı, yani onların aldıklarının içine ben bile giremem ya..
Kaynanam saati çok beğendi..
O saati kolundan çıkarma diyo bizimkine..
heeeeee
nereede okuyor piki..
neden çekilecek çilen varmış canım hayret bişi sanki evlisin...... bu şekilde devam ederse ki belliki edecek bırak gitsin diyoruz sana yaa
ooo süperr afferim sanaa bak isteyince oluyormuş... birazcıkta spor yap akşamları dahada hızlı gider işte
yok daha bişey konuşmadık işte
inşallah yaa merakta ediyorum ama egzersz şartttt
hımmm bende saat almıştım taka taka aşındırdı saati
kıyafet mi almış hepsi deee
mersinde cınım son senesibakalım hep bir düzelecek umudu , umut fakirin ekmeği işteee
evet spor yapmam şart ama her akşam bişey çıkıyo yapamıyorummm , babam yüzmeye yazılın anennle havuza diyo hem yüzmeyi öğrenirim hem spor maksatlı ama başıma iş açılır yineee
Akşamları çıkın çıkın gezin .. yanıında değil mi?
benim çıkıp çıkıp gezmem için 69 gün var
yaa bizde sevdiceğimle bezdik aveanın çekme sorunundan. ama biz turkcelle geçmeyi düşünüyoruz uygun tarife arıyorduk
bulduğunuz uygun güzel tarifeleri banada söyleyin kiii bizimde yakındır operatör değiştirmemiz
Akşamları çıkın çıkın gezin .. yanıında değil mi?
benim çıkıp çıkıp gezmem için 69 gün var
Günaydııın ballarım peteklerim
Valla canım ben aveanın tariflerini çok seviyorum ama çekim gücü zayıf..
Telefonla konuşacağım vakit oda değiştirmek zorunda kalıyorum..
Veya atılan mesajlar ban geç geliyor falan..
aynen tarifesinden bizde çok memnunuz ama çekmiyor bi romantik konuşma yapıcaz içine ediliyor .... yada mesajlar geç geliyor tripleşme oluyor vs of bunaldık artık
Morincimmmm vodafone geç bence turkcell güzel ama çok pahalı. Vodafone hem uygun hem çekme sorunu yok. Sende vodafona geç haftasonları bedava konuşuruz ne güzel
bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmm
nasılsınnnnnnnnnnnnn
nasıl geçti dünnnnnnnn.....
hediyeye karar verdin miiii
Off offf en çokta 2000 dakikaya veda edeceğim için üzgünüm hıııııı:26:
öylemi diyorsun kuzum yaaaa
haftasonlarıda bedavasımı var ne güzelllll.. konuşuruz valla
sen şuan ne tarife kullanıyorsun ? nekadar ne veriyor? hat lımı tl limi
Dün gece çook güzel geçti. Kaynanam pastalar borekler yapmış çok güzel ağırladı bizi. Hediye için henüz karar veremedim kuzum. Çikolata, pantolon gömlek, foto albümü. Şimdilik bunlar kesin olanlar. Yalnız foto albümü yerine foto mozaik diye bişey var. Senin küçük küçük fotoğraflarından buüyük fotoğraf oluşturuyorlar. Öyle bişey mi yapsam diyorum. Bi baksana internetten ekleyemedim buraya.
öylemi diyorsun kuzum yaaaa
haftasonlarıda bedavasımı var ne güzelllll.. konuşuruz valla
sen şuan ne tarife kullanıyorsun ? nekadar ne veriyor? hat lımı tl limi
Yok tatlm babam gelemedi işi biliyosun gece çalışıyo ya. Biz halamlarla gittik. Sadece kadınlar vardı. Bi de sevdiceğim yan odada oturuyodu. Kaçıp kaçıp onun yanına gittimbakıyorum hemen kuzum
baban geldimi akşam yemeğe
en çokta babanla onun babasını merak ediyorum iyice kanki oldular mı diye
tamam bakıyorum şimdi cınımmmmmmmm
maşallah hediye yağmuruna tutacaksın nişanlını
Kuzum ben özgür genç tarifesindeyim. Haftasonları vodafonlularla bilmem kaç dk bedava. 11TL'ye vodafonlularla 10bin, heryöne 2bin sms bedava. Ben çok memnunum
Evet canım ben hariç hepsi kıyafet almış..
Yarın hepsini değiştirmeye gideceğiz kısmetse..
Kuzum biliyosun bende internet kullanıyorum 15 liraya 500MB.hmmm du bi söyliyim bakayım ne diyecek sevdiceğim
ama bize internette lazım biz internette kullanıyoruz
Eylülümmm iyiym nişanlıma hediye arayışındayım. Sen napıyosun bebeğimhahah değiştirin tabii daha güzellerini alınnn
lunnaaa napıyosunnn
morincimmm avatarını değiştirdin yaa çok farklı geldiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?