Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

Evlilikle ilgili tarih konuşulmadı çünkü henüz nişanlımın işi belli değil güzelim. O bi netleşsin mümkün olan en kısa zmnda olacak. Ama nerden baksan 1- 1.5 sene en erken

Evlilikle ilgili tarih konuşulmadı çünkü henüz nişanlımın işi belli değil güzelim. O bi netleşsin mümkün olan en kısa zmnda olacak. Ama nerden baksan 1- 1.5 sene en erken

hmm iyi hadi bakalım hayırlısı oldun bebeim..
bizde 1 1.5 yıl içinde ve ennnnnnnnnnnnnnnnnn geç 2 yıl (ki o düşük bi ihtimal ) düğün yaparız diyoruz. ay ebebğimmmm aynı zamanda evleneceğiz biz galibaaaaaa

nasıl ya whatsapta okul arkadaşını nasıl buluyorsun facebook mu bu anlamadım:26:

yani numarası bende vardı senelerdir , numarasını değiştirdi sanıyordum whatsapı açınca çıktı direk tanıdım bende yazdım hemen oda çok şaşırdı o da numaramı değiştirmişim snanıyomuş :13:

Son düzenleyen: Moderatör:

heeeeeeee şimdi anladıııııııııııım

ne güzelllllllllll
whatsap sende bayağı işe yaradı kuzum

heeeeeeee şimdi anladıııııııııııım

ne güzelllllllllll
whatsap sende bayağı işe yaradı kuzum

evett güzel oldu gelinlikli resmini de attı yüzü hiç değişmemiş

işe yaradı da bazılarına yaramadı kapattı yazıyo durumu yaa ne demek kiiiii

Ayyy ne güzel olur Morincim. Hep birbirimize destek olur fikir veririz. Ben şöyle yaptım sende yap diye

Ayyy ne güzel olur Morincim. Hep birbirimize destek olur fikir veririz. Ben şöyle yaptım sende yap diye

evet evet evet kesinlikle öyle olur
inşallahta öyle olur kuzum yaaaa...... birbirimize destek olarak evleniriz işte ne güzel

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

pisko sınavı geçmiş.. hepinize çok çok selamı var. sizleri çok özlemiş...
ailesinin yanına gidecekmiş biraz kafa dinlemeye. malum bilg bozuk telefondanda kk ya giremiyormuş çok kasıyormuş

bilgilerinizeee

bilmiyorum ki

afiyet olsun kuzum bende yedim yemeğimi şimdiii

afiyet olsun kuzum , bende yemekte kadınların tepsiye bakıyorum mübarek herşeyden almışlar bende bir tabak yemek yanında az salata gururlanıyorum kendi kendimee

emeenn boşver evli olan görümceme yazdım o da arada yaz böyle bende cevap yazarm diyo muhabbeti kurayım ordan barii

sana nerden yazdı kiii iyi yaa sevindim üstünden büyük bi yük kalkmıştır gitsin tabi ailesini görsün biraz da sonra ggelir buralaraaa

sağol canım ... bende corba salata yaptım bugun sadece
aç değilim pek :26:

iyi yaz bakalm cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…