hmm evet cnm doğru söylüyorsun sizin en büyük kavga sebebiniz ortadan kalktı sonuçta.. maşallah rabbim tez vakitte tamamına erdirsin inşallah
aynen canım bende şuanda o ışığı görüyorum bizde bakalım inşallah böyle devam eder maşallah
evlilik ile ilgili hiç konuştumu peki aileler canım.. şu tarihte olsun vs gibisinden
can sıkıntısııkızz dün whatsapta ilkokul arkideşimi buldum bi sevindim tee kaç senedir konuşmamıştık , evlenmiş bide 4 ay önceee
Evlilikle ilgili tarih konuşulmadı çünkü henüz nişanlımın işi belli değil güzelim. O bi netleşsin mümkün olan en kısa zmnda olacak. Ama nerden baksan 1- 1.5 sene en erken
nasıl ya whatsapta okul arkadaşını nasıl buluyorsun facebook mu bu anlamadım:26:
yani numarası bende vardı senelerdir , numarasını değiştirdi sanıyordum whatsapı açınca çıktı direk tanıdım bende yazdım hemen oda çok şaşırdı o da numaramı değiştirmişim snanıyomuş :13:
heeeeeeee şimdi anladıııııııııııım
ne güzelllllllllll
whatsap sende bayağı işe yaradı kuzum
hmm iyi hadi bakalım hayırlısı oldun bebeim..
bizde 1 1.5 yıl içinde ve ennnnnnnnnnnnnnnnnn geç 2 yıl (ki o düşük bi ihtimal ) düğün yaparız diyoruz. ay ebebğimmmm aynı zamanda evleneceğiz biz galibaaaaaa
evett güzel oldugelinlikli resmini de attı yüzü hiç değişmemiş
işe yaradı da bazılarına yaramadıkapattı yazıyo durumu yaa ne demek kiiiii
Ayyy ne güzel olur Morincim. Hep birbirimize destek olur fikir veririz. Ben şöyle yaptım sende yap diye
ya ne güzelll :)
aman onu boşver kendi kendine triplere girsin
kız ben ablalarına yazdım ya nasılsın fln diye ona da trip atmasın bu şimdiii :44:
yemek yedim geldimmnörüyonuzzzz
bilmiyorum ki
afiyet olsun kuzum bende yedim yemeğimi şimdiii
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
pisko sınavı geçmiş.. hepinize çok çok selamı var. sizleri çok özlemiş...
ailesinin yanına gidecekmiş biraz kafa dinlemeye. malum bilg bozuk telefondanda kk ya giremiyormuş çok kasıyormuş
bilgilerinizeee
afiyet olsun kuzum , bende yemekte kadınların tepsiye bakıyorum mübarek herşeyden almışlar bende bir tabak yemek yanında az salata gururlanıyorum kendi kendimee
emeenn boşver evli olan görümceme yazdım o da arada yaz böyle bende cevap yazarm diyo muhabbeti kurayım ordan barii
sağol canım ... bende corba salata yaptım bugun sadece
aç değilim pek :26:
iyi yaz bakalm cnm
sana nerden yazdı kiiiiyi yaa sevindim üstünden büyük bi yük kalkmıştır gitsin tabi ailesini görsün biraz da sonra ggelir buralaraaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?