• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

anladım tatlımm o zaman gitmemen daha mantıklı tabi.. kurulu bir düzenin var sonuçta su anda yaşadıklarından dolayı böyle hissediyorsun inşallah bu düşüncelerinden biran önce kurtulursun canım.

sende iki arada bir deredesin kız ne onlarsız oluyo nede onlarla:9::9::9: olmaz ki:20::20:
bana ara ara geliyrlar böyle. haftaya bişeyciğim kalmaz ama bu hafta yerlerde olur moralim :)
aşağı tükürsen salak yukarı tükürsen bıyık modundayım. hiçbi türlü olmuyor :9:

kendini tanıtmayan varmı acabaaaa?

bende bu aralar anne-babamı kaybetmekten çok korkuyorum. başka şehirdeler. ama babamın yanına her gittiğimde son görüşümmüş gitmezsem pişman olurmuşum gibi hissediyorum. neden oldu bu bilmiyorum. babamla aram çok sıkı fıkı da değil ama sadece olması bende güven uyandırıyor. ama çok babacı değilim babamda çok benci değil zaten :31: benim aile ilişkim biraz değişik sanırım. dün akşam 1 saat ağladım o yüzden bugün pek kendi ailemden bahsedesim yok heralde. özellikle işyerinde hiç yok çünkü hemen gözlerim doluyor.
rahatlamak içinse defter kalem alıp baya yazdım dün akşam. hem hıçkırararak ağladım hemde deftere döktüm. sabahta kağıdı yırtıp attım. sanki bişeyler eksildi gibi hissettim ama olsun.. üstümde taşıyınca daha ağır oluyor yükü.

neden onları kaybedecekmiş gibi hissediyorsun.. bir hastalık falan var mı psikolojik mi cnm :26:

bana ara ara geliyrlar böyle. haftaya bişeyciğim kalmaz ama bu hafta yerlerde olur moralim :)
aşağı tükürsen salak yukarı tükürsen bıyık modundayım. hiçbi türlü olmuyor :9:

kendini tanıtmayan varmı acabaaaa?

düzelirsin düzelirsinn düşünme bakım bunları tekrar evlenmeyi düşünüyormusun peki daha cok gençsin..
Kendini tanıtmayan var mı bilmem ki topic sahibine soralım onu:86::86::86::86:

aynen öyle. kk olmasa zaman mı geçer:ssz::ssz::ssz: buraya üye olmadan önce sıkıcı biriydim işte günü haberleri okutarak öldürüyordum. şimdi burada stresimi atıp enerjik, makara biri oldum. her daim gülüyor yüzüm :1:

merakımı mazur gör.

hangi topicde yazıyordun.

bu arada kendimi tanıtmadığmı farkettim:1:

22 yaşında,muhasebeci,asker yareni, efendime söyliyim İzmitliyim:12:

anlaşamadık. zaten zar zor sürüne sürüne 2.5 yılı bitirebilmiştik ben bir dönem yurtdışına gittim falan öyle yani. çocuk yok. hep erteledim. işe başlayayım, özel sgortam dolsun, doğumgünü yaza gelsin derken say say 1 kere denemiştik son ay oda olmadı iyiki de olmamış.

bende sizi tanıyabilir miyim bu arada?

severek mi evlenmiştiniz acaba :26::30:

ama o 2 günün kötü geçeceğine dair şartlandırmışsın kendini.
tad almaya bak. anneciğinle gez,dolaşş.
kardeşin yok mu:44:
anneciğim gelmedi maalesef :( yurtdışında babanneyle kaldı. ablam var evli 2 çocuklu görüşüyoruz zaman zamn ve abim vr oda evli 3 çocuklu ama abim belçikada.
hoşgeldin ozaman aramızaaaaa:)
bende 25,5 yaşındayım bankacı değilim ama bende bankada çalışıyorum ,istanbuldayım :1:..
umarım toparlayabılmıssındır kendını .. aılenle mı yasıyorsun yalnız mı yasıyorsun
tşk ederim.25 in buçuğu hoş olmuş :9: ne iş yapıyorsun bankada?
yalnız yaşıyorum.

evet ya çok saçma bişey olmuş düzelsin bian önce yaaa:26::37:

bencede ya yoksa valla isyan cıkacakkk:27::27::27::27:
gız morince sen kendinden heç bahsetmedin bana al sana
:22::22::22:

merakımı mazur gör.

püh sana birde topic sahi olacakk:27::27:

:nazar::nazar: canım allah nazarlardan saklasın inşallah..
Benimde 2 yıllık bir ilişkim var..
Kendi aramızda yüzük taktık o istedim dedi ama.
Su an şartlar yok para yok.. o da cüzi bir miktarda çalışıyor bende birikim lazım..
Birde askerdeken cok laf söz cıkar kaldıramam ailesini felan diye askerden gel öyle dedim..
O da dünden razı zaten ayak yaparmış bana sıpa:27::27::27:
aynıyız ne güzel size de maşallah canımmm aminnnn :nazar::nazar:
bizde kendi aramızda yüzük taktık zaten onun ailesi ve benimde babam hariç annemler falan biliyorr :23: okul ve iş durumlarını bekliyoruz bizde canım herkesin beklediği bir şey var iştee :72::72:

ohh kekaaa:27:

burda zaman akıp geçiyor dimi.

senin paşaya diyecek tek bir söz bulamıyorum artık.

bende bulamıyorum boşver emenn :ssz: whtsapı terketti benim yüzümden girmiyo kız hahah :60:

anneciğim gelmedi maalesef :( yurtdışında babanneyle kaldı. ablam var evli 2 çocuklu görüşüyoruz zaman zamn ve abim vr oda evli 3 çocuklu ama abim belçikada.

yalnız yaşıyorum.

oyy siz çok dağınıkmışsınız:37:

maaşallah, düzenin var, kendi paranı kazanıyorsun, tekrar evlenirsin:23:

neden onları kaybedecekmiş gibi hissediyorsun.. bir hastalık falan var mı psikolojik mi cnm :26:
hastalık şöyle var. babamın sürekli başı dönüyor ama sebebi bulunamadı 2 yıldır. ve gitmediği hastane kalmadı. benimde sebebi bulunamayan alerjilerim var. ailecek bizim hastalıklara tıp çare bulamıyor :9:
düzelirsin düzelirsinn düşünme bakım bunları tekrar evlenmeyi düşünüyormusun peki daha cok gençsin..
Kendini tanıtmayan var mı bilmem ki topic sahibine soralım onu:86::86::86::86:
çocuk sahibi olmak isterim bu nedenle düşünürüm tabiki. ama şu aralar hiç o modda değilim tabi bu işler kader kısmet ne zmn nereden çıkacağı belli olmuyor. ama şu var ki; sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer. gerçekten çok seçici olur ve zor evlenirim.
merakımı mazur gör.
9-18 arası muhabbet topiğinde yazdım en çok. ama her topikte takılıyorum böyle :9: yeni insanlar tanımak güzel oluyor.
severek mi evlenmiştiniz acaba :26::30:
evet tesadüfen tanıştık severek evlendik. ve severek ayrıldık diyebilirim. çünkü hala seviyoruz ama saygı bitince hiçbir şekilde yürümüyor.
heee bende G.M.deyim.
aynı bankadamıyız acaba :1:
şişlide bizim banka seninki :6:

ohh yoruldum cevaplarken :5:

Son düzenleme:
hastalık şöyle var. babamın sürekli başı dönüyor ama sebebi bulunamadı 2 yıldır. ve gitmediği hastalık kalmadı. benimde sebebi bulunamayan alerjilerim var. ailecek bizim hastalıklara tıp çare bulamıyor :9:

çocuk sahibi olmak isterim bu nedenle düşünürüm tabiki. ama şu aralar hiç o modda değilim tabi bu işler kader kısmet ne zmn nereden çıkacağı belli olmuyor. ama şu var ki; sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer. gerçekten çok seçici olur ve zor evlenirim.

9-18 arası muhabbet topiğinde yazdım en çok. ama her topikte takılıyorum böyle :9: yeni insanlar tanımak güzel oluyor.

evet tesadüfen tanıştık severek evlendik. ve severek ayrıldık diyebilirim. çünkü hala seviyoruz ama saygı bitince hiçbir şekilde yürümüyor.

cv de bile bu kadar soru sormuyorlar:27:

seni tanımak içindi:54:

aynıyız ne güzel size de maşallah canımmm aminnnn :nazar::nazar:
bizde kendi aramızda yüzük taktık zaten onun ailesi ve benimde babam hariç annemler falan biliyorr :23: okul ve iş durumlarını bekliyoruz bizde canım herkesin beklediği bir şey var iştee :72::72:

bende bulamıyorum boşver emenn :ssz: whtsapı terketti benim yüzümden girmiyo kız hahah :60:

aynen balım balla de sene hemenhemen aynıyız gız:27::27::27: maşallah diii:27::27::27:

bendeki bu meraklılığı napcaazzz:52:

bilmiyorum kanka bence seni öldürelim:27::27::27::27::27: yine cok kötüyüm dimi:9::9::9:

cadıııııııııııııııııııııııııııııııııı:27::27:

:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:

hastalık şöyle var. babamın sürekli başı dönüyor ama sebebi bulunamadı 2 yıldır. ve gitmediği hastalık kalmadı. benimde sebebi bulunamayan alerjilerim var. ailecek bizim hastalıklara tıp çare bulamıyor :9:

Hayırlısı olsun tatlım hakkında valla insan yoruluyor ya:27::27::27: laf yetiştirecem diiiiiii:27::27::27::27:

yalnız yaşıyorum.

evet adım adım 26 ya doğru gidiyorum :18::18::18: .. yaşlanmamak hep genç kalmak için spora başladım bi bunalım geldi bana bu aralar :18::17: :1::1::1:

ben genel mdüürlükte Genel Müdür Yardımcısı asistanıyım..:37:

Back
X