telefon numarası olmadan konuşması mümkün değil. oradan birilerini arayıp bulamıyor yani. ama we chat var onun içinde. 100m-2km arasında yakındaki tüm kişileri bulabiliyor. fotoda yükleyebiliyorsun istediğin kadr.telefonda kayıtlı olmayanlarla da konuşabilir mi.. of bi acaip oldum ben ya. ya benimkinin telefounnda da varsa böyle birşey
bende çok memnunum. mesajlaşmak yerine watsapp tan yazışıyoruz. msj derdi yok.yok cnm kötü birşey değil çok eğlenceli birşey ben çok seviyorum
yok numaraları yok ki onda akşam eve gdince bakıcam canım son görülme yazar mıydı engellesee
bende döveceemmm ama olmiyi iştee , bir de başka bir şehirden kuzenim geldi bu akşam diğer kuzenlerin oraya gidecek haliyle bende gitmem lazım toplaşıcaz yaarın iş yok diye ama dışarı çıkarsak ne yapıcam bilmiyorumm gerildimmm
bende çok memnunum. mesajlaşmak yerine watsapp tan yazışıyoruz. msj derdi yok.
ben bi markete kadar gidip geliyim
eczanedende kulagımı deldiriym
olsun sen whatsapı olan herahangi birinin telefonuna numarayı kaydet
bak
ondan sonra geri sil canım
en azından öğrenmiş olursun
hmmmm son görülme yazarmıydı bilmiyorum canım okadar cok bende bilmiyorum yaaa nazar olaydı o biraz daha iyi biliyor sanırım :26:
kimse yok burda şimdi mecbur akşam bakıcam canım
uff içimi bir hüzün kapladı daraldım , kendimi kötü hissettim
seviglin daha önce seni aldattı mı veya onun giibi birşeyler yaptı mı ?
hayırrr , bizim sorunlarımız bambaşka canım onun saçma sapan tavırları
onlar halledilir gızım ya..
sende kenidin yinede cok kaptırma ama
halledilmiyo işte hayırlısı , canım sıkıldı bak şimdi akşam yine sorun çıkacak kuzenlerle dışarı çıkarsakkk
benimde canım sıkıldı ya tadım kaçtııbiraz gideym bari ne güzsel geyik yapıyoduk ulan ne garibizx he
kimse yok burda şimdi mecbur akşam bakıcam canım
uff içimi bir hüzün kapladı daraldım , kendimi kötü hissettim
zaten bu çocuk sana hep kendini kötü hissettiriyor :26:
kendisine sor engelledinmi beni diye
akşama bakarsın ozaman cnm
benimde canım sıkıldı ya tadım kaçtııbiraz gideym bari ne güzsel geyik yapıyoduk ulan ne garibizx he
​
sormam akşam bakarım artıkkBi dinleyin benii komşuyla ilgili bişey anlatıcam sorucammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?