yüz tanıma ve parmak cihazlarmı hani nerde:26::26::26: gızam iyimisin sen
kız ben kronik depresyondayımkronik melankolik amaaaaannnnnn valla takmıcam bugün ya nöbetten çıktım çok yorgunum ben gidiyorum öpüldünüz bacılarr boncuha slm. o beni sormaz ama ben sorarım
olsun cınımmm ne güzell :94::94: evet bekarım 2 yıldır ilişkim var söz nişan önümüzdeki senelerde kısmetseeseninnn
olmazz tabiiii ama beni hatırla yap çıkmıyor öyle galiba , nazarrr dükkana yüz tanıma ve parmak izi cihazları da koydum bakkk
evett beni hatırla ibaresi varya o işteeiyiyim canım biraz sinirliyim amaa :113:
maşallah hayırlı olsun canımmbende temmuzda sözlendim yavru ceylanımbida geldiğimde burda olursan konuşuruz inşallah...
noldu yine arza insan
maşallah hayırlı olsun canımmkonuşuruz tabi biz hep buralardayız gündüzlerrii
ne olabilir ki başkaa benimki kalkmış ama mesaj felan yokk wthsapa girmiş de ordan anladım uyandğınııı :96::96:
hadi canım ciddimisin yok artık eylül..
Bu adam biraz fazla mı olmaya başladı ne sen ne yaptın peki
Sonunda geldim.
yine bi iş çıkmazsa burdayım inşallaaaahhh
Sonunda geldim.
yine bi iş çıkmazsa burdayım inşallaaaahhh
hala dünün tribine devam ediyor inanır mısınn :26: madem uyanmışsın neyi bekliyosun mesaj atmak için dedim uğraşmıyorum fazla artık eskiden olsa bin tane mesaj atmıştım şimdi kudurmuştum
sana ne yazdımı gördün müü nazarr dükkana yüz tanıma ve parmak okuma cihazı taktırdım ziyaretçiler giremeyecek artıkk
dostlarr ben bir yemek yiyim gelicem hemen bir yere kaybolmayın haa
bizimki de gitti.ben bugün rahatımm patronum adliyede
sana ne yazdımı gördün müü nazarr dükkana yüz tanıma ve parmak okuma cihazı taktırdım ziyaretçiler giremeyecek artıkk
bizimki de gitti.
o burdayken iş çıkıyor geneldebide o varken ekran klavyesinden yazıyorum
Nasıl yani...
altta ziyaretçi gördümm
aynenn o geldi mi ortalık karışıyoo
Saçmalama moduna geçti eylül
yakaladım seni sevgi meleğisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?