Yes MakaRa Yes GıRGıR :)

sözlenme mii

gızamm site bizi atıyooo biliyon mu senn hep senin yüzündenn
biliyorumm tükkana çok kediler felan giriyodu özel kilit koydum topikte icraat yapmayanı atıyor hemen :78:
Kendi adıma müzik eşliğinde dertleniyorum seninle tanışmadık değilmi. kaç yaşındasın ben 23

bende çalışıyorummm 22 yaşındayım bende isntbuldayım çalışıyorum sennn :13::13:

hmmmmm anlaşıldı . sözlün seni kızdırmış :26:

aynen:26: çok kızgınım çok gerçi bugünlerde normal halim hep kızgın ne oluyoki bana ya... senin sevgilin var sanırım ALLAH tamamına erdirsin canm

biliyorumm tükkana çok kediler felan giriyodu özel kilit koydum topikte icraat yapmayanı atıyor hemen :78:

bende sağlıkçıyım küçücük bir şehire atandım burda çalışıyorum işte sen bekarmısın gı

bu topikte herkez çalışıyo
valla ya olmaz kii iş güc cıkıyo olmaz ki

aynen:26: çok kızgınım çok gerçi bugünlerde normal halim hep kızgın ne oluyoki bana ya... senin sevgilin var sanırım ALLAH tamamına erdirsin canm

hmm buhranlı bir dönemden geçiyorsun demekki ara ara olur öyle takma kafana.. mevsimdende kaynaklanıyor olabilir..
evet benımde var bakalım amin cnm inşallahhhhhh

olum ben ozaman buralarda değilim kiminle sözlendin nasıl yani nasıl tanıştınız nasıl oldu

Bir erkekle sözlendim şaka bi yana tanıdığım biri küçüklükten herşey biranda oldu zaten 5 ay flört sonra bi baktım sözüm kesilmiş...

bende sağlıkçıyım küçücük bir şehire atandım burda çalışıyorum işte sen bekarmısın gı
olsun cınımmm ne güzell :94::94: evet bekarım 2 yıldır ilişkim var söz nişan önümüzdeki senelerde kısmetsee seninnn
bu topikte herkez çalışıyo
valla ya olmaz kii iş güc cıkıyo olmaz ki

olmazz tabiiii ama beni hatırla yap çıkmıyor öyle galiba , nazarrr dükkana yüz tanıma ve parmak izi cihazları da koydum bakkk

Daha var daha askerlik var la:26: en az bi sene var... Hayırlısıysa tabiki. senin aşk hayatı nasıl devam dimi

erkekle nişanlandım dii manyak ya devam devam bizde kendi aramızda yüzük taktık..
Onun askerliği var daha iş var güç var.. oo cok daha

yüz tanıma ve parmak cihazlarmı hani nerde:26::26::26: gızam iyimisin sen

hmm buhranlı bir dönemden geçiyorsun demekki ara ara olur öyle takma kafana.. mevsimdende kaynaklanıyor olabilir..
evet benımde var bakalım amin cnm inşallahhhhhh

kız ben kronik depresyondayım kronik melankolik amaaaaannnnnn valla takmıcam bugün ya nöbetten çıktım çok yorgunum ben gidiyorum öpüldünüz bacılarr boncuha slm. o beni sormaz ama ben sorarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…