Kendi adıma müzik eşliğinde dertleniyorum seninle tanışmadık değilmi. kaç yaşındasın ben 23
sözlenme mii
gızamm site bizi atıyooo biliyon mu sennhep senin yüzündenn
Gızlar sevgilinizle ikinizin şarkısı var mı varsa hangisi la
niye herkeze ilk yaşını söylüyon sen manyadın mı iyice
Ben sağlıkçıyım morinci
Güya arkadaşız hiçbişeyden haberin yok lensözlendim ben... temmuzda
biliyorumm tükkana çok kediler felan giriyodu özel kilit koydum topikte icraat yapmayanı atıyor hemen :78:sözlenme mii
gızamm site bizi atıyooo biliyon mu sennhep senin yüzündenn
Kendi adıma müzik eşliğinde dertleniyorum seninle tanışmadık değilmi. kaç yaşındasın ben 23
hmmmmm anlaşıldı . sözlün seni kızdırmış :26:
çabul olalım aşkımı ben ona söylüyorum
seviyorum seni - onur akın ı o bana söylyor
niden ki
yeni girdim ya dilimi alıştırıyom la ne bozuyon vurrum ha
biliyorumm tükkana çok kediler felan giriyodu özel kilit koydum topikte icraat yapmayanı atıyor hemen :78:
bende çalışıyorummm22 yaşındayım bende isntbuldayım çalışıyorum sennn :13::13:
biliyorumm tükkana çok kediler felan giriyodu özel kilit koydum topikte icraat yapmayanı atıyor hemen :78:
bende çalışıyorummm22 yaşındayım bende isntbuldayım çalışıyorum sennn :13::13:
aynen:26: çok kızgınım çokgerçi bugünlerde normal halim hep kızgın ne oluyoki bana ya... senin sevgilin var sanırım ALLAH tamamına erdirsin canm
olum ben ozaman buralarda değilim kiminle sözlendin nasıl yani nasıl tanıştınız nasıl oldu
Bir erkekle sözlendimşaka bi yana tanıdığım biri küçüklükten herşey biranda oldu zaten 5 ay flört sonra bi baktım sözüm kesilmiş...
vay beee...
Sende gidiyordun demek artıkDüğün ne zamann
olsun cınımmm ne güzell :94::94: evet bekarım 2 yıldır ilişkim var söz nişan önümüzdeki senelerde kısmetseebende sağlıkçıyım küçücük bir şehire atandım burda çalışıyorum iştesen bekarmısın gı
bu topikte herkez çalışıyo
valla ya olmaz kiiiş güc cıkıyo olmaz ki
Daha var daha askerlik var la:26: en az bi sene var... Hayırlısıysa tabiki. senin aşk hayatı nasıl devam dimi
olsun cınımmm ne güzell :94::94: evet bekarım 2 yıldır ilişkim var söz nişan önümüzdeki senelerde kısmetseeseninnn
olmazz tabiiii ama beni hatırla yap çıkmıyor öyle galiba , nazarrr dükkana yüz tanıma ve parmak izi cihazları da koydum bakkk
hmm buhranlı bir dönemden geçiyorsun demekki ara ara olur öyle takma kafana.. mevsimdende kaynaklanıyor olabilir..
evet benımde var bakalım amin cnm inşallahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?