kızlar kızlar gelemmi yanağızdan öpemmi :)
anam,hoşgeldiiiinnn.
nedeeeen geç geliyorsun kiiii
yoğunluktan kuzum napayım iş güç işte koşturmacadan anca fırsat oldu:)
vay be 3 ay olmuş evleneli maşallah zaman ne çabuk geçyor
hoşgeldin canım
huhuuuu canların ahanda ben geldim güzellerim özledim sizievlendim düğünümde oldu o telaş bitti şükür şimdi önümüze bakıyoruz Rabbimin izniyle ..sizler nasılsınız ? inşallah hepiniz iyiinizdir fıstıklar :)
huhuuuu canların ahanda ben geldim güzellerim özledim sizievlendim düğünümde oldu o telaş bitti şükür şimdi önümüze bakıyoruz Rabbimin izniyle ..sizler nasılsınız ? inşallah hepiniz iyiinizdir fıstıklar :)
3 aydır gözükmüyosun pek.
moricim 3 ay değil nerdeyse 4 ayyyyy
3 aydır gözükmüyosun pek.
moricim 3 ay değil nerdeyse 4 ayyyyy
aynen canım burda günleri sayarken 3 ayı geçti evliliğimin :)
kızlar ben kpss kursuna yazzılmıştım ya bu akşamda muhasebe kursuna yazılacağım galiba yanlış zamanda evlendim :)
bakalım akşam görüüşmeye gidecez tempoya nasıl ayak uyduracaksam
evlendin m seeeeeeeeeeeeeeeen
müdürüm allah bi yastıkta kocatsın, çok mutlu olun tombik tombik bebeleriniz olsun
foto ısteriiiiizzzzzzzz
maşallah hepsini birden nasıl yürüteceksin :26:
çok azimli gördüm seni
canım canım, sen mutlu ol,işerin rast gitsin önemli olan ocanım işte hayatımızı düzene sokmaya çalışıyoruz bolbol izinleri kullandım iş dönüşü 1 ay toparlayamadım falan o yüzden.
allahım mutlu huzurlu etsin sizi :)
ay evet yaaaaaaaa cidden maşallah tütütütütüt
hoşbulduk cnmmm..balayımı yaptım 15 gündür izinliydim pzrtesi başladım işe ..düğünüm şükür güzeldi cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..hoşgeldin cnmmmm.. nasılsın nasıl geçti düğünün hani balayı
canım işte hayatımızı düzene sokmaya çalışıyoruz bolbol izinleri kullandım iş dönüşü 1 ay toparlayamadım falan o yüzden.
allahım mutlu huzurlu etsin sizi :)
canım canım, sen mutlu ol,işerin rast gitsin önemli olan o
takılıyorum ben sana.
morincim, bizim kızlar tiiiek tiek tek tek evleniyorbz daha bekleyelim
amin Allah razı olsuuuunnn 8 eylülde düğünüm oldu bitanem daha güzel mutluluklar senin,sizin olsun inşallah...hadi fotoyuda atayım hemennn :)Eki Görüntüle 805851
amin Allah razı olsuuuunnn 8 eylülde düğünüm oldu bitanem daha güzel mutluluklar senin,sizin olsun inşallah...hadi fotoyuda atayım hemennn :)Eki Görüntüle 805851
gündüz zaten çalışıyorum pazarttesi salı çarşamba perşembe akşam iş çıkışı kpss kursu, cumartesi pazar da muhasebe kursu. bi süre böyle gidecek bakalım nasıl olacak bende bilmiyorum canım ya allah güç versin bana
ay anam boşverin evlenmeyin aha benim aklım olsa şimdi 1 - 2 yıl daha beklerdim yapacaklarımı uapar sonra rahatça evlilik tadını çıkartırdsım sakın acele etmeyşin
maaşallah
nasıl geçti düğün, pek güzel olmuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?